- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
kat
tag
Üdv..
Nem tud valaki eladó billentyűzetes tokot? -
Azért nem gondoltam volna, hogy simán meghajt egy 2TB-os HDD-t, vagy lehet, hogy már rég meghajtanak ilyen HDD-ket az androidos cuccok? Volt itthon egy microusb-s OTG kábelem még a Nexus 7-es tabletemhez használtam meg egy microusb-type c adapterem és gondoltam kipróbálom és wow működött. Úgyhogy vettem egy type-c-s OTG kábelt, remélem a HDD-nek ettől nem lesz baja, kap elég szuflát a tabletből.
-
PirosHello
senior tag
Megjött az augusztusi biztonsági csomag.
-
válasz
Oppenheimer #894 üzenetére
Háát nem tudom, én úgy vettem észre, hogy éjszaka egyre többet merült, 5% aztán 7-8 aztán már 10% mindezt kb. 7 óra alatt, persze éreztem, hogy használat alatt is gyorsabban merül de én csak sorozatokat nézek rajta, böngészőt szinte egyáltalán nem használom.
Nem tudom megmondani, hogy neked tuti jobb lesz-e, azért sok függ a fényerőtől és a képernyőfrissítés beállítástól is.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #894 üzenetére
Mivel költözök külföldre és ez a tablet kelleni fog ott ingázáskor, sztem elővigyázatossági okokból kicseréltetem, legyen legalább 2 jó éve nálam a gépnek.
-
válasz
Oppenheimer #892 üzenetére
Sokkal jobb, főleg standby-ban merül jóval kevesebbet.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok. Tervezem egy sima Tab S7 vásárlását. Érdekelne a véleményetek, böngészés és média fogyasztás (youtube, streamingre valamint néha dex módba használnám) ezeket probléma nélkül viszi? Meddig kap még frissítést? Ja és mivel használtan veszem tudtok olyan helyet pesten ahol cserélnek aksit eredeti gyári aksira jótállással nem sufni GSM. Előre is köszönöm.
-
Megérkezett a májusi biztonsági frissítés.
-
SteveL
aktív tag
samsung.com-on most akciós (6.297 Ft) a pen. [link]
-
RockCNC
őstag
Aki telepitette a Call off Duty-t az betud lépni?
Több mobilos eszközön működik, de ezen a tabon nem lehet belépni a fiókba...
És mióta megvettem elég gyorsnak tünt, de szépen belasult időközönként minden...
Lehet kellene csinálnom egy rezetet.. -
hematoma1
aktív tag
Sziasztok.Ha 2-3 órát használom a tabletet,azt vettem észre hogy a tablet alsó részén közép tályon felmelegszik. Máshol nem .Másnál is vagy ez egyedi.
-
kpityu2
őstag
válasz
PirosHello #879 üzenetére
Thx.
-
kpityu2
őstag
válasz
PirosHello #877 üzenetére
Teszel egy linket hozzá? Ki tudja mikor jön jól.
-
PirosHello
senior tag
-
kpityu2
őstag
válasz
PirosHello #875 üzenetére
Alzás 3A-es, nekem megfelelt így is. Ezeket használtam sokáig, de már nem kapható: [link] Most ilyet vettem, ezzel volt szerelve amíkor lehalt. [link] De van kerek forgatható is, csak azt nem szeretem. Vigyázni kell ezeknél a nagy árammal, mert ha rossz a kontakt akkor rendesen felhevül a csatlakozó.
-
PirosHello
senior tag
Ha eddig ment a gyorstöltés most meg nem, akkor nem biztos, hogy mechanikai eredetű a hiba (kitisztított csatlakozóval az esetek 95%-ában az USB-C csati rögzítése belül elenged a töltöelektronikáról), lehet töltésvezérlő hiba is. Szervízt javaslom.
Milyen mágneses töltőkábelt használsz, amely támogatja a QC3.0 szabványt és USB-C/USB-C végű? Kerestem, de csak 3A-ig találtam, 5A-est nem. A gyári 45W-os töltőhöz kellene.
Köszi előre is a választ. -
-
kpityu2
őstag
Sziasztok. Tapasztalt valaki olyat, hogy egyik napról a másikra nem megy a töltés? Mágneses töltőkábelt használok, még az se lehet, hogy a ki-be huzogatástól megfáradt. Pont azért használok mágneses csatlakozót. Kivettem a mágneses csonkot, de hiába dugok rá akármilyet, ha elkapja akkor is csak minimál áram (300 mA) csordogál.
-
Na ki lett cserélve az aksi. Elvileg a tárcsázóban *#9900# kóddal be lehet lépni egy menübe ahol törölhető a battery stats és most lemerítettem 1%-ra, hogy feltöltsem teljesen. Ezt ajánlott megcsinálni állítólag, és Galaxy S21 után már valami szervizes mókolás is kell ahhoz, hogy az új aksit új aksinak ismerje fel a rendszer? A S7 Plus pont az S21 előtt került forgalomba 1 évvel szóval itt még elvileg nem kell.
Kíváncsi leszek...
-
válasz
PirosHello #868 üzenetére
Yeah, akkor majd esetleg elviheted az enyémet is, elküldöm neked.
Amúgy google értékelések között láttam ilyen 5 csillagos értékelést, hogy valaki javítandó telefont GLS-el elküldte nekik.
btw itt van, hogy 12 órát kéne bírnia videózással. [link] Akkor ezek szerint az aksim 50-60%-os kapacitáson lehet? Durva lenne.
-
válasz
PirosHello #866 üzenetére
Szerintem erőt veszek magamon és megcsinálom én.
-
PirosHello
senior tag
-
válasz
PirosHello #864 üzenetére
Az a baj, hogy vidéki vagyok. Amúgy itt 45 ezret mondtak rá, ha én viszem az aksit akkor 30 ezer és nincs rá garancia... mármint a beszerelésre.
-
Mégse jó szerintem, kikapcsoltam ezt a 85%-ra töltést így többször mértem 100%-ról töltve, 6 órát bír 100%-ról 1%-ra úgy hogy csak MX Player Pro-val néztem sorozatot rajta, a sorozat a tableten volt de amúgy sincs benne SIM kártya, csak wifit használok. 10% alatt már másodpercenként esett 2-3%-ot, valami nem okés ezzel az aksival. Oké, hogy 120Hz-en van de ez akkor is sovány szerintem, 8 órát bírnia kellene, úgy hogy tényleg nincs más app rajta. MX player, TVtime, solid explorer. Ennyi. Szerintem az aksi kuka. Bár ez a 6 óra nem a világvége, ha nem akarom mindig szinte csontra meríteni akkor inkább 5-5 és fél óra amit bír.
-
válasz
PirosHello #860 üzenetére
Én is csak 85%-ig töltöttem amióta megvettem és a gyorstöltés ki van kapcsolva.
-
PirosHello
senior tag
Nekem 2 év 3 hónaposan (szinte mindennap használom, hétköznap napi 2 órát, hétvégén néha napi 4-5 órát) már az akksi érzésre kb. olyan 75-80% lehet csak. Amint drasztikusan fog csökkenni az üzemidő (pl. 2-3 óra online mozizástól lemerül), akkor fogok csak akksit cserélni. Nekem egyébként bejött, hogy az elmúlt fél évben csak 85%-ig töltöm fel.
-
Úgy érzem csökkent az akkumulátor kapacitása az utóbbi hetekben vagy nem tudom, látszólag nem meríti semmi illetve egy AMOLED Live Wallpaper fut rajta régóta. Használtan vettem itt az aprón. Egyelőre csinálok egy gyári visszaállítást aztán meglátjuk. Találtam gyári új aksit 13700 Ft-ért de nem merném magam beszerelni szóval csak legvégső esetben cserélnék aksit.
-
hematoma1
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #856 üzenetére
Átnézem. Köszi
-
válasz
Szaszabond #854 üzenetére
biztonsági frissítés, 350MB körül volt. Enyém mondjuk nem wifi only.
-
hunluigi
senior tag
Jött frissítés
-
hematoma1
aktív tag
Szeretnék venni a tabhoz usb-c hubot amin van minden.Tudtok ajánlani valamilyet?
-
Picicicus
aktív tag
Sziasztok,jol olvasom hogy az s7+ nem kap mar android 14 frissitést csak az FE?
-
sirály69
őstag
válasz
PirosHello #845 üzenetére
Kikapcsolt állapotban "Álló kép" van írva... -
hematoma1
aktív tag
válasz
PirosHello #842 üzenetére
Optikai kábel jön a lakásba,ezzel még soha nem volt probléma.Van egy TP linkes router onnan jön a wifi.Ez előtt egy Xiaomi pad 6 volt,az simán ment.
-
PirosHello
senior tag
válasz
hematoma1 #841 üzenetére
A wifi letöltési sebesség folyamatosan változik attól függően, hogy a szolgáltatónál a szerver, illetve az a csillagpont, amire te is kötve vagy mennyire terhelt. A szolgáltató nem is garantálja folyamatosan ua. a sebességet, csak egy minimumot. Azt is csak UTP kábelen, wifin NEM.
-
hematoma1
aktív tag
válasz
PirosHello #840 üzenetére
Az az érdekes hogy az előbb mértem a tableten 170-es sebességet. Rá 5 percre már csak 80.Nem értem.Megnézem egy xiaomi telefonnal.
Xiaomi 8T ezzel mértem 200-at. -
hematoma1
aktív tag
Legfrisebb rendszer van rajta.Vagy állitani kell valamit? KB 40-50 mérésből 3-4-szer mért jól.
-
hematoma1
aktív tag
Szia. S21 fe telom van. Mindkét készülékkel ugyan arra a hálozatra állok. Ott állok a router mellett éa a telo megy 160-180-el, a tablet meg 70-80 van.
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok az mitől lehet hogy nem akar menni 5g-vel a wifi.Ugyan annyit mérek mintha 2,4-re mennék fel. A te4lóval mérek 150-et, a tablettel meg 80-vanat
-
válasz
PirosHello #834 üzenetére
+1
-
PirosHello
senior tag
válasz
vodrosjozsi #833 üzenetére
Nem, de én nem is fogom. Arra, amire kell jó az 5.1.1. Sem rootolni, sem mókolni nem szándékozom vele.
-
vodrosjozsi
addikt
Van már olyan aki felrakta xda-ról az android 14-et?
-
hematoma1
aktív tag
válasz
PirosHello #831 üzenetére
Köszi
-
PirosHello
senior tag
-
hematoma1
aktív tag
válasz
PirosHello #829 üzenetére
Köszi. Egy használtnál kell valamire figyelni?Vagy inkább újat?
-
hematoma1
aktív tag
Most egy 10 colos tabletem van. Az s7+ mérete nem túl nagyobb hogy zavaro lenne. Esetleg a súlya?Nekem főleg filmnézésre kell és netezésre.
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok.Szemezek egy ilyen tablettel. És most olvastam hogy a képernyője sötét részeknél zöldes árnyalatú. Frissitésekkel nem javitották? Vagy ez hiba a tabletnek?
Érdemes még ilyet venni? -
PirosHello
senior tag
válasz
vodrosjozsi #823 üzenetére
Sajnos elég rosszul számítanak be. A múltkor próbaképpen egy vadi új A33 sorozatszámát írtam be, és 45000 Ftért akarták beszámítani, pedig több mint 100 e volt az új ára. Szóval csak ócskavasat érdemes beajánlani.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
vodrosjozsi #822 üzenetére
Mondjuk vicces, hogy 2.4 ghz, meg 90hz a kijelző, de "csak" 209 ezer ft és asszem erre is vonatkozik a 4 év szoftver ami nem rossz az S9 FE-ért.
Szal nem egy tab s7, de nem rossz cucc. Lehet eladom inkább, jobban járok. -
vodrosjozsi
addikt
Tényleg csak ennyibe számolnák be szerintetek?
-
stigma
addikt
válasz
PirosHello #820 üzenetére
Hi, köszi szépen, hogy segítesz ilyen hamar, illetve mindenkinek a segítséget.
A napokban megnézem, és megpróbálom frissíteniAmúgy, most kivételesen így hogy Svájcra állítottam a régiót ezért kell ezt leszednem ugye?
Ha mondjuk magyar lenne a régióm, amiről átálltam, akkor is ezt kéne frissíteni? Egyik munkatársamnak sem dobja az 5.1.1-et, akkor neki is átküldhetem ezt a linket, hogy leszedheti, vagy inkább másikat? -
stigma
addikt
Valamiért sokadikra csak belépett recovery-be, csináltam egy cache törlést (wipe cache partiotion) , de egyenlőre frissítés még nem érkezett meg.
Tabletet bekapcsolva hagyom egy ideig majd próbálkozm később.
Tegnap régiót váltottam (Svájc), megpróbálok magyarra visszajönni, hátha segít, de sajnos 180 napon belül nem enged váltani.#814PirosHello : Wipce cache partion törölve, eddig nem jött a frissítés.
-
stigma
addikt
válasz
PirosHello #817 üzenetére
Hi, gyári ROM van rajta, nem módkoltam. Custom romokat azért írtam mert van velük tapasztalatom, de sosem láttam ilyet, hogy recovery töltőre dugva kábellel jön be
#816Memmaao : Egyenlőre nem jön be a recovery. Töltőre van dugva a tablet, hangerő fel + bekapcsgomb folyamatosan nyomva, utána a Samsung logo jelenik meg majd betölt a tablet.
Este még olvasok és szórakozom vele, pontosan ez a firmware van rajta: T970XXU3DWD3
2023 május 1.-es frissítés. -
stigma
addikt
válasz
PirosHello #814 üzenetére
Hi, köszi, de mint írtam volt egy hardreset, ami ugye teljes törlés, amiben a cache is beletartozik.
Ez tényleg plusz még egy full szűz telepítésnél is számít?
Bocs, nem addikt-ként írom, és hogy felvágjak, de 12-15 év androidozás után váltottam iOS-re, előtte sok custom romot használtam telón is, viszont:
- Mostani tabletnél Build szám 7x megnyomtam, hogy fejlesztői beállítások előjöjjenek
- OEM unlock is megvolt
- Tablet kikapcs + hangerő fel megvolt, de recovery nem jön elő...Még mit lehet tenni, ha recovery nem jön elő?
Custom ROM esetén van speciális újraindítás is, ami annyi hogy bootloader vagy recoverbe visz, de itt msot nem találtam. -
stigma
addikt
Sziasztok.
S7+ tablet , OneUI 5.1.1et visszavonták?
Hardreset megvolt tableten , jelenleg OneUI 5.1 van, de 5.1.1et nem ajánlja fel. Régiót a Samsung profilon belül váltottam (Svájc, lengyel) de így sem ajánlja fel. Valakinek bármi ötlete? -
PirosHello
senior tag
válasz
vodrosjozsi #811 üzenetére
Igen, az lesz.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
PirosHello #809 üzenetére
De kár...
Azért még lesz 2 év biztonsági frissítés, nem? -
kat
tag
válasz
PirosHello #809 üzenetére
Volt már rá példa, hogy a samu igéreten felül teljesített😃😃
Hátha... -
PirosHello
senior tag
válasz
vodrosjozsi #808 üzenetére
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
PirosHello #807 üzenetére
A 6ost elvileg megkapja.
-
hunluigi
senior tag
válasz
PirosHello #805 üzenetére
5.1.1
-
hunluigi
senior tag
Jött frissítés
-
PirosHello
senior tag
válasz
vodrosjozsi #801 üzenetére
+1 Nekem novemberben lesz 2 éves, de mivel nem kell odanyomni, nem kopik igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ha nem a Tab S6 utódjának, hanem inkább nagyobb testvérének tekintjük, akkor abszolút van helye. De kár lenne az előd gyártását abbahagyni.
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest