Hirdetés
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hi, rendben köszi szépen.
Egykérdésem még lenne, mert nekem új a szitu ennél a tabletnél
Van hozzá tollam is(vagyis nem nekem hanem rokonnak), ennek cserélni kell a fejét mint az Apple Pencil-en vagy nem kopik el?
Mert itthon nem igazán találtam semmit sem, csak amazonon sajnos, de lehe csak rossz keresőszavakat használok. -
stigma
addikt
válasz
PirosHello #796 üzenetére
Köszi a megerősítést neked is, akkor rendelek egy gyárit.
Másik Baseus-t azért kérdeztem, mert 1 db van a "talonban" itthon, de akkor az marad is ott.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
PirosHello #796 üzenetére
Ja, nekem is van mindkettő, sőt van egy 35 wattos is itthon, de a 45-ös a legjobb
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Rokoni körbe egy ilyen szuper tablet került, melyhez sajnos tulajdonos nem adott töltőt.
Milyen töltőt + kábelt ajánltok?
Gyári 45W-os 10k körüli áron nem vészes : Link
Vagy jó neki egy kisebb teljesítényű is : Baseus Super Si 1C 25W vagy Google 30W-os adapter is? (Google gyári adaptert ismerősöm árulja)Tudom, hogy a 25W/30W töltővel kb 2 óra lesz mire feltölti, gyári meg gondolom 1 óra vagy kevesebb.
Segítséget előre is köszönöm.
-
fcbarca
őstag
válasz
vodrosjozsi #790 üzenetére
A sima nem kellene.ma megneztem, hatalmas nekem
Marad a lenovo tab 11 pro 2.gen -
fcbarca
őstag
válasz
vodrosjozsi #787 üzenetére
Félek hogy túl nagy lenne. Egy lenovo tab 11 pro 2.gen meg ez között vacilalok. Asztalon, tokkal kitamasztva nem lenne használva, csak kézbe
Hasonló arba menne a kettő használtan, csak az 11.2 inch -
fcbarca
őstag
válasz
vodrosjozsi #785 üzenetére
Úgy értem mennyire kompakt a méretehez? Fekudve, ulve a kezedbe
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Mennyi kenyelmes ezt youtube tiktokra használni ketkezzel?
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #781 üzenetére
í = jobb oldali alt + j
-
Somatom
veterán
válasz
vodrosjozsi #781 üzenetére
Sztem nekem sikerülne.
-
kat
tag
Üdv..
Valaki használ billentyűzetes tokot?
Milyet?
Milyen a gépelés rajta? -
Új biztonsági frissítés érkezett.
-
törölt tag
Erre a Tab S7-re meddig van támogatás? Még kapni fog főverzió frissítést?
-
kat
tag
Üdv..
Nemrég váltottam erre a tabletre..
Előtte xiaomi pad5 volt..
Az a "fícsör" megvan ebbe is, ami a másikban volt, hogy beállíthatom autómatikus kikapcsolásra, majd bekapcsolásra éjszakára? Sol energiát tudott megspórolni a xiaomi-m ezzel -
tomcsi
őstag
Sziasztok! Vettem egy ilyen tabletet és valamiért usb-c/kis jack kábellel nem hallani semmit az erősítőn.
Azt írja ki, hogy "a csatlakoztatott usb-eszköz nem támogatott". Mit kéne beállítanom, hogy működjön?
Előzőleg Huawei tabletem volt és ugyanezzel a kábellel tökéletesen működött. -
sirály69
őstag
Egy idegesítő problémám van....
Kikapcsoltam, hogy ne frissítsen semmit, de a WIFI bekapcsolaása után a chrome-ből kilép, frissíti. Mi a fenéért nem lehet ezt ténylegesen kikapcsolni? -
alasoh
aktív tag
Szia!
Lehet virtuális ramot beállítani.
DEX is rendesen működik, de ha sok app van megnyitva hajlamos lag-olni kicsit, de ettől még mindent megcsinál.
Én nem szerkesztettem vele videókat vagy fotókat, de nem hinném, hogy probléma lenne vele... Legfeljebb lassabban végez mint egy S8 Ultra... -
kat
tag
Üdv mindenkinek!
Ilyen tabra cserélném a xiaomi pad5-öm, ott tudtam még a 6gb ram-hoz a romból 3gbt csatolni, itt lehetséges ilyen?
A dex jól használható?
Fotó, videó szerkesztéseket(alap szintű, csak családi cuccok) csinálnék vele, van esetleg valakinek tapasztalata? -
nyipp
csendes tag
Viszont ez valós kérdés: eddig, ha asztali módban használtam a Chrome-ot és úgy léptem be egy google dokumentumba, akkor a teljes asztali menürendszerrel tudtam dolgozni, nem a lebutított változattal. Van valami mód ezt visszanyerni? Eléggé sokkban vagyok, mert ez kb. kulcskérdés a számomra az egész Androidos infrastruktúra használatában.
-
nyipp
csendes tag
Sziasztok,
más is járt úgy a gyári billentyűzettel, hogy "érintőlap kikapcsolt" és nincs az a feketemágia, ami visszakapcsolná? Vagy van?
Szerk.: van, nevermind -
válasz
vodrosjozsi #758 üzenetére
Tényleg nem rossz.
-
vodrosjozsi
addikt
Jött egy frissítés OneUI 5.1-el.
Elég jó elsőre. -
Fejlesztői beállításoknál látható de nem aktiválható az LDAC. Hogyan tudom bekapcsolni?
Eszköz, fejes Ldacot tud. Bt kapcsolat él.Köszi
-
vodrosjozsi
addikt
Az mitől van, hogy ha el kezdek írni valamit wordben, akkor egy idő után bemásol egy szót egy másik szó mellé?
Csak billentyűzeten csinálja, így krvára nem akarok előfizetni... -
Somatom
veterán
Megy az, csak anno 11-ig frissítettem az LADB miatt és ott megálltam. Most sorban végigvette az összes frissítést 11 -től. Eltartott egy darabig. Első meglepi az óra. Abba még beletörődök, hogy kék lett, bár nem tetszik. Viszont, lett egy dátumom a rolón. Sztem a screenshot alapján érthető, hogy az eléggé fölösleges és elveszi a helyet fontosabb értesítésektől. Hogyan lehet azt onnan eltűntetni?
-
Somatom
veterán
Nem gondoltam volna, hogy ez a frissítősdi ilyen nyögvenyelős. Két órája próbálok eljutni
5 -ről, a 6 -ra11 -ről, 13 -ra. -
Colani
tag
Sziasztok. Szeretném kérdezni másnál sincs Dex módban alul a kapcsoló táblán pl ki-be kapcsoló, Dex kapcsoló és egyáltalán nem tudom változtatni a gombok sorrendjét. Másnál is 8gy van.?
-
Decemberi biztonsági frissítés megérkezett.
-
alasoh
aktív tag
válasz
PirosHello #749 üzenetére
Igen, arra is gondoltam igazából. Illetve a beállításokban a menü neveket is kevésbé élesnek látom.
Lehet csinálok egy factory resetet... -
alasoh
aktív tag
válasz
PirosHello #746 üzenetére
Szia!
Köszönöm a visszajelzést!
Ezeket vegig néztem, oda vissza állítgattam.
Lehet, hogy kicsit változtattak az élsimításon ami engem zavar. Valahogy kapásból feltűnt.
Akkor lehet legjobban észrevenni, vagy legalábbis én úgy látom, ha a böngészőben összehasonlítom mondjuk a mobilaréna fórum bejegyzéseinek betű megjelenítését a Chrome fejlécen lévő betű megjelenítésével. A fórum bejegyzés sokkal élesebb.Mindegy, megszokom...
-
Én megvárom míg ti kipróbáljátok.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
PirosHello #743 üzenetére
Yap, töltöm is
-
alasoh
aktív tag
válasz
PirosHello #743 üzenetére
Igen...
És csak nekem tűnik homályosabbnak úgy minden, vagy tényleg az?
Olyan mintha plusz élsimítást tettek volna rá, mi tégy szűrőként... -
PirosHello
senior tag
Megjött a OneUI 5.0 a Tabra
-
RockCNC
őstag
válasz
vodrosjozsi #740 üzenetére
Külső billentyű nélkül gondoltam.
-
RockCNC
őstag
válasz
vodrosjozsi #738 üzenetére
Alt billentyűzet az van samsung billentyűzetten?
Szeretnénk nyomni egy shift+alt de nem találom. -
Ákkk
addikt
válasz
vodrosjozsi #736 üzenetére
Azért az elég komoly lenne mert az még 1év.
13 lesz az. Az s21 ultram ma frissült. : -
vodrosjozsi
addikt
Azért az nem rossz, hogy ebben a hónapban megkapjuk a 14-as droidot.
-
XZoli
aktív tag
részemről is piros pont a Spigennek tökéletesem működik az SPen, műanyag fóliát ne vegyél azon akad az SPen
-
i8910HD
csendes tag
Sziasztok! Fóliát milyet ajánlotok tab s7-re? SE Storeban 10990 ft-ért ajánlottak egyet, amivel elvileg a pen is jól működik, kicsit soknak tűnik az ára.
-
Somatom
veterán
válasz
vodrosjozsi #721 üzenetére
Nem egészen. Az S7 alapkivitele 6GB RAM -ról indult, az S8 pedig 8 -ról. Az S7 is volt több RAM -mal. Szívem szerint olyat vettem volna, csakhogy azt hivatalosan nem forgalmazták nálunk. Valamint, az S8 már a 4 főverzió-frissítés bejelentés után jött ki. Mi csak 3 -at kapunk, A13 lesz az utolsó.
-
Somatom
veterán
-
Elvileg én vagyok a 3. tulaj, akitől most vettem azt mondta alaphelyzetbe állította és mikor elindítottam egyből bejön az asztal, beállításokban viszont úgy látom nincs hozzáadva Google fiók. Ha én most ezen csinálok egy rendszervisszaállítást akkor gondolom utána olyan lesz mintha én lennék az első tulaj, bejön a beállítás varázsló ahol nyelvet, országot stb. kell választani de félek, hogy vlami szívás lesz és valami kódot kér.
-
Megkaptam a készüléket!
Nincs rajta Google fiók, se Samsung fiók de azért csinálhatok rajta rendszer visszaállítást? Vagy ez is olyan mint a Xiaomi, hogy ha nem megfelelően választottad le a Xiaomi fiókot akkor még egy rendszervisszaállítás se szedi le és kérni fog kódot első indításnál?
-
Köszönöm a válaszokat.
-
Üdv!
Gondolkodom egy ilyen tab-on használtan de nem volt még semmilyen Samsung cuccom. Amire főképp kell az a tartalomfogyasztás és ami miatt szerintem nincs ennél jobb megoldás 200 ezer alatt az az, hogy ez AMOLED és van microSD ami párosul egy jó SOC-al is. Valami hátrány amiről tudnom kellene? x265-öt támogatja videóknál?
-
SteveL
aktív tag
válasz
vodrosjozsi #712 üzenetére
Úgy láttam, ki lehet kapcsolni.
-
vodrosjozsi
addikt
Csak engem zavar az új taskbar?
mert ugye én navigációs sáv nélkül használom, igy meg rohadt irritáló -
Thom!
veterán
Kijött az Android 12L! OneUI 4.1.1
-
Somatom
veterán
Én még virtuális billentyűzetből is azért használok Anysoftot, mert azon minden ékezetes karakter alapból látható, egy bökéssel bepötyöghető. Mit csinálsz egy olyan billen, amin alapból nem tudsz árvíztűrő tüköfúrógépet pötyögni? A többnyelvű írásról nem is szólva. Néha kell németül írnom és olyankor kéne pl. az umlaut "a".
-
Somatom
veterán
Én egy Magyar kiosztású Apple bill -t használok. Android alatt fel van cserélve a "0" és az "í". EKH -rel visszacseréltem. Egy Androidos tévé okosítón csináltam olyat is, hogy gombkombinációhoz hozzárendeltem egy shellparancsot, ami bekapcsolta a monitort.
Úgy tudom, hogy gyári tokkal nincs Magyar kiosztás, szóval ott kell csak igazán a remap. -
lumpy95
tag
Magával a billentyűzet kiosztással nincs gond, nagyon megszoktam (magyar kiosztásún is ugyanúgy írok, mint a fent említetten - pl, a "í" esetében nem simán "í" betűt ütöm le hanem alt+j -).
Mindenesetre szeptemberig tervben van egy billentyűzetes tok beszerzése, egyetem miatt, várhatóan azzal nem lesz gond
-
Somatom
veterán
Én igyekszem mindent a saját programcsomagommal megoldani. Így nem kell egy készülékváltásnál újratanulnom a rendszert. External Keyboard Helper pro. Az általános kiosztásokat alapból kezeli, de bármilyen kiosztást tudsz magadnak remapolni.
-
lumpy95
tag
Ezer éve nem volt itt komment, mert szerencsére mindenkinek minden klappol, meg nincs változás stb, stb de azért próbálkozok hátha lesz válasz.
Jelenleg amikor tabot használom mint fő eszköz, akkor egy ANSI kiosztású billentyűzetet használok (keychron k2) mellé. Minap arra lettem figyelmes, hogy lényegében egyik pillanatról a másikra a "<" jelet nem vette be a tablet, amit esetemben az ALT+M kombináció hozna elő. Az újraindítás se segített.
Bárkinek bármi ötlet, hogy mi mászhatott el, vagy mit állíthattam el? Magával a billentyűzettel nincs gond, mert géphez párosítva, gond nélkül működik
-
Lac-coo
őstag
válasz
vodrosjozsi #701 üzenetére
De pc-n szerintem van, ahol felirat van, ott automata fordítás is ... Táblán még sose láttam magyar nyelvet ...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha nem a Tab S6 utódjának, hanem inkább nagyobb testvérének tekintjük, akkor abszolút van helye. De kár lenne az előd gyártását abbahagyni.
- iPad 7th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4125/
- iPad 10th. 64GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4126
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- IPad Pro 12.9" M2 - 2022, 6. generáció - 11 ciklus - garancia
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi blue kék Apple ajándék tok
- iPad Pro (12,9 hüvelykes, 6. generációs, Wi-Fi + Cellular 5G)
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 Lite (SM-T255) LTE, 32GB, 8.7" - szürkés-fekete színben
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 Lite (SM-T255) LTE, 32GB, 8.7" - ezüst színben
- Apple iPad Air M2 13" 128GB + Magic Keyboard + Apple Pencil Pro + 2db ajándék tok
- Lenovo IdeaPad 3
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest