Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszabond
aktív tag
Én egy Infiland fokban gondolkodom. Esetleg van ennél jobb? Nyílván nem kell ütésálló vagyis olyan ami jelentősen növelné a vastagságát. És jó lenne ha a kijelzőt is védené...
-
benczeb
aktív tag
Nem tudjátok, van még üzlet, ahol a bevezetéskor adott book cover-t még most is hozzáadják?
-
*Mukeey*
addikt
Pontosan. Nem vagyok egyáltalán Samu fan, de a kijelzőik eszméletlen szépek. Tabban főleg nem lehet ilyen minőséget találni, hiszen annyira szűk maga a tablet piac. Új iPadek 120hz-es kijelzői talán.
Ilyen s7 plus tabot még nem fogtam a kezemben, de s4-s6 után gondolom odaver ez is. -
doooo
veterán
válasz
#16820480 #71 üzenetére
Ennél jobb AMOLED panelek nem léteznek ilyen méretben (amik léteznek, azok is csak az aktuális csúcs Samsung mobilokban), szóval az egyetlen lehetőség, hogy az IPS a lehető legjobb. De, hogy ne látszódnának a különbségek... finoman szólva is nonszensz. Legyen szó tabletről, mobilról, monitorról, vagy akár TV-ről...
-
törölt tag
válasz
Szaszabond #68 üzenetére
Mondjuk nem tudom már melyik tesztben mondták, hogy kb nem lehet látni a különbséget a kettő között, ha egymás mellé teszed őket, szóval vagy az AMOLED panel gyenge, vagy az IPS kimondottan jó, amit ezekben használnak.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Szaszabond #68 üzenetére
Megértem😎 Az s4 kijelzője is parádés.
-
Picur882
csendes tag
Sziasztok! Jól látom, hogy nem lehet szinte sehol kapni sima wifis verziót? Emag meg bolti garanciás webshopok nem érdekelnek.
-
törölt tag
válasz
Szaszabond #65 üzenetére
Van belőle sima S7 is, az nem olyan nagy.
-
Szaszabond
aktív tag
Gondolkodom egy ilyenben. Igazabol tartalomfogyasztas a cel. Otthon Illetve buszon. Kényelmes ez a nagyság vagy inkább maradjak a tab s6 nál? Egyedül a mérete miatt gondolkodom, hogy nem e túl nagy? Fogtam már kézben de csak üzletben. Mindennapokban mennyire zavaróan nagy egy S6 hoz vagy Tab s5e, s4 hez viszonyítva?
-
Gusztáv
addikt
Nálunk is ez van, csak egy adott VPN szoftverrel tudsz csatlakozni, ami pl azt is nézi, hogy a vírusírtó adatbázisa up to date e. Így mi is Surface Go-t használunk. A műhelyben használtak kapnak egy UAG Armor tokot, úgy elég masszívak. Ennek a a Tab S7+ szerintem a Surface Pro X a megfelelője MS vonalon. Nekem is egy LTE-s Go van otthon 2./ hurcibálós gépnek, én is imádom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest