Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Notepad++
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez lemaradt az előzőről, Samsung tab S7 (SM-870) készülékről van szó.
-
törölt tag
Milyen gyakran jön hozzá frissítés? mert májusban vettem a Samsungban és akkor volt rá és júniusi frissítést kaptam még meg ,de azóta semmi sem történt.
-
Thom!
veterán
Jött frissítés
-
válasz
koxminator #495 üzenetére
Aztán majd amikor 3 napig a táskában pihen és előveszed, nem tudod majd, minek van állott f@sz szaga...
Nekem ma jött meg a poetic tok. Ha a gyerekek alszanak, felrakom. A nillkin nekem túl vastag -
koxminator
senior tag
Nah közben én meg előre meg akartam venni a Spigen Rugged Armort, Gigatelnél ki is néztem, úgy volt, hogy múlt hét előtti pénteken megveszem, szerdán még volt, csütörtökön már nem volt. Aztán az összes többi boltnál, ahol szintén volt korábban, már csak rendelhető státuszban találtam. Magyarul ezek nem is a saját raktárkészletüket mutatták, hanem a nagyker/beszállítóét (rohadjanak meg ezért a szokásukét, normális boltok legalább kiírják, hogy beszállítónál/nagykernél, rendelés esetén x nap). Ahol még volt (Alza, Emag), ott meg 20+ ezres áron, szóval végül megrendeltem amazon.de-ről, 4 nap alatt megjött, szállítással együtt volt 14 ezer...
Aztán kicsomagoltam és majdnem elhánytam magam, tényleg büdös volt.
Viszont most 3 nap kinyitva, szabad levegőn állás után teljesen kiment a szag belőle, már nem érezni semmit.
A tok maga nagyon jó kialakítású, igényes, jó választás volt. -
Colani
tag
sziasztok. lehet volt. már téma, de találkozott vki olyannal hogy dex módban mikor újra indul a tablet semmire nem reagál és csak a power hangerő le gombbal tudom elohozni a kikapcsolás módot. egyszer jártam így és mindent torolnom kellett. nem szeretném újra eljátszani így ha vkinek van jobb ötlete szívesen fogadom. szép napot
-
-
válasz
koxminator #486 üzenetére
A nillkin hátul plexi,l egy részén, nekem azt szoknom kell, de masszívnak masszív. Én nem használok fóliát. A nillkinhez adtak amúgy. Edigital 7e Ft volt. Nem tudom, a Spigen mitől.ilyen büdös, konkrétan állott f@sz szaga van... Én már kimostam, ózonoztam, fertőtlenítettem, semmi sem segített. És sajnos tényleg irgalmatlan büdös
-
koxminator
senior tag
A Nillkint mennyivel érzed masszívabbnak, jobbnak, mint a Spigent?
Ha kijelzővédőt használsz, az milyen, és az is jól érzi magát együtt a Nillkinnel.
Hol sikerült a Nillkint beszerezni? Néztem pár helyet, de mindenhol csak rendelésre van.Azért kérdezek csak ennyit, mert eddig minden eszközömhöz Nillkint használtam, most áttértem volna erre a Spigenre (de a Spigen tempered glass kijelzővédőt már beszereztem), de ez a szagos dolog kicsit eltántorított.
-
Ma megváltam a Spigen toktól és jelenleg egy nilkin van a tabon. A spigennek egyre durvább bűzös műanyag szaga volt a kijelzőre hajló részén.
-
akkójóva
tag
Sziasztok!
Láttam, hogy lehet a tabletet kvázi monitorként is használni. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem, hogy ezt csak ilyen miracast adapterrel lehet elérni, vagy rá tudom kötni a gépre egy HDMI - Type C kábellel is? Hosszú távon mennyire ronthatja az akkumulátort, ha napi pár órát így használnám?
-
SX Wave
aktív tag
válasz
rayman2006 #480 üzenetére
Az emag-on most 325 000,- és volt hozzá 6000,- kedvezményem.
-
SX Wave
aktív tag
Sziasztok. Úgy néz ki, hogy én is benevezek egy S7+ 5G verzióra, mert elég csábító volt a 319e ár, egy hivatalos eladótól. Kérdésem az lenne, hogy kezel e a gép esim-et? Előre is köszönöm a segítséget
-
XZoli
aktív tag
válasz
koxminator #475 üzenetére
-
Teal'C
veterán
válasz
Itt vettem: [link]
-
koxminator
senior tag
válasz
Illetve van-e köztetek esetleg olyan, aki matt/non-reflective tempered glass védőt használ, és ha igen, hol és milyet szerzett be, elégedett-e vele?
-
koxminator
senior tag
Sziasztok,
Jövő héten én is benevezek egy S7+-ra, kérdésem pedig az, hogy a Spigen tempered glass kijelzővédőt hol vette, aki ilyet használ rajta?
Köszönöm előre is.
-
szabessz
tag
Köszönöm a válaszokat.
Feltettem a AccuBattery Állapotnál 92% ír ez normális új készüléknél vagy ezt nem jól írja ki? -
Somatom
veterán
válasz
kchris78 #466 üzenetére
Hááát.... Én bepróbálkoztam a Vodánál úgy, hogy Red Free -ben voltam, ami a második legdrágább csomag. A részletfizetést erőltették. Mondtam nekik, hogy itt a pénz egyben, inkább adjanak kedvezményt. Mondtak olyan árat két év hűséggel, hogy az ED -nál megkaptam olcsóbban, függetlenül.
-
Somatom
veterán
Sajnos igen. Én is nézegettem használtan, de csuda dolgokba szaladtam bele. A legszebb az volt, amikor már mentem a tabért lóvéval a zsebemben és kiderült, hogy szolgáltatós, de még csak nem is ő hozta ki, hanem egy haverjával bízniszelte. De, nézzem meg az értékeléseit, ő garantálja, hogy minden rendben lesz és ha mégsem, wifis tabként akkor is használható marad. Kösz, mondtam és visszafordultam. Végül meguntam, nem volt idegem az idiótákra és megvettem újonnan.
-
tacsk0
aktív tag
ha van egy szolgaltatotol vasarolt (t, telenor, voda stb) tab s7 LTE es valami penzugyi problema adodik akkor ezt is (mint a telefont) levaghatjak a halozatrol. nezegetem a hasznalt tab s7 lte a neten de felek megvenni.... jol gondolom?
-
i8910HD
csendes tag
válasz
predakon #443 üzenetére
Bocsi a késői válaszért. Szeretem a tokot. Elegáns, van helye a tollnak, jó a kiosztása, most is arról irok. Talán jó lenne a magyaritás, de nem sikerült olyan helyet találnom, ahol ezt meg tudják jól csinálni, csak a tab s6 billentyűzetét tudják magyarositani. Persze jó lenne, ha az éleket védené, de én otthon használom, igy annyira nem zavar.
-
Pierre75
senior tag
válasz
szabessz #458 üzenetére
Az árérzékeny tokoknál gyengébb anyaghasználatra készülj, vagy eltalálták hol van a mágnes vagy nem stb. Sok a silány minőség, olyat keress amelyiknél ez nem/vagy kevésbé jellemző.
Gondold végig hol és hogyan akarod használni (csak asztalon vagy ágyban is stb), ahhoz válaszd a tokot. -
vodrosjozsi
addikt
Szerintetek a következő frissítésben megkapjuk azt ami a Z Fold3-ban van?
Gondolok itt arra, hogy a beállításoknál látszódik lista és mellette a megnyitott rész? -
szabessz
tag
Köszönöm a válaszokat.
Igen elég vegyes vélemények vannak tokokról. Olyan sokat nem lenne hurcolva. Gyári még lehet jó is lenne. De szinte 2x annyiba kerül mint a Spigen Armor. Az nagyobb de valószínő biztosan véd véletlen eséstől. Az nem jó ha n büdös szagot áraszt a tok.
Ezt a tokot ismeri valaki milyen lehet? -
szabessz
tag
Sziasztok!
Most veszek S7+-t.Ahoz szeretnék tokot és üvegfóliát.
Olvastam itt gyári book cover nem nagyon ajánlott,pedig az tetszene vékony stb.. csak nem véd semmi és elégé túlárazott.Üvegfóliát Spigen GLAS.tR EZ Fit érdemes venni ha jól gondolom.Ez jó minőségű.
Ti hol vettétek?Milyen tokot ajánlatok hozzá ami nem nagyon növeli súlyát és méretét?
Többen Spigen Rugged Armor Pro használjátok ez nagyon megnöveli méretét és súlyát pl Book Coverhez képest?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Somatom
veterán
Volt már másnak is olyan, hogy semmilyen videónak sincs hangja a tab hangszóróin? Újra kellett indítanom a tabot. Valószínűleg a BT hangkimenet "ragadt be".
-
Teal'C
veterán
válasz
kchris78 #452 üzenetére
Lényegében semmi értelme, egy negyed milliós készülékről beszélünk és azért trükközzek funkciókkal stb.. hogy mondjuk 2 év múlva ne kelljen tízezer forintot kifizetni egy akkura??? Kössz de kössz nem.
Mellékesen megjegyzem 3 év a gari de ha 2 év múlva beég a kijelző akkor gariban cserélik és mellé az akkut is mivel ki kell szedni már nem teszik vissza a sérülés veszélye miatt.
-
kchris78
veterán
hat, pedig a liion aksiknak harom ellensege van:
- elso korben a homerseklent, mar 30-40 foknal melegebb oli, aki sutteti a napon a telefonjat az nem is tudja hany felesleges toltesi ciklust tesz bele
-0ra merites
-100%-ra (4.2V)-ra toltes.igaz ha nem tudja az ember teljesen feltolteni es teljesen lemeriteni akkor kevesebb mAh kivetelt jelent egy toltes, 1 ciklus az kb fix ahogy irod is, de ha igy hasznalja az ember akkor a ciklusok szama is jelentosen no...
Mivel optimalizalnak, ezert telefonoknal 4.2Vra toltik a cellakat de minden 0.1V-al kevesebb toltes duplazza a cellak elettartamat. (kiszamoltak hogy a parszaz ciklus eleg, es nem kell tobb, inkabb a kapacitas a fontosabb) olvastam regebben hogy muholdakon az aksikat meg talan 4Vra se toltik fel es igy valami brutalisan sok ciklust birnak.
Amugy szerintem nem birnak 1200-1500 ciklust az aksik ket dolog miatt:
az apple is csak annyit vallal a legminosegibb notebookjaiban ha jol emlekszem hogy 1000 ciklus utan 80% lesz a kapacitas.. szerintem az az 1200-1500 inkabb 1000, telefonokban csak 800.Masik az oregedes. Ha nem is tolti az ember az aksit csak allni hagyja, teljes toltottsegen 25 fokon tarolt cellak kapacitasa 80% lesz.. csak 1 ev utan...
Ebbol jon ossze normal hasznalat eseten hogy kinel hogy kezd el meghajolni az aksi. 4 evet azt en soknak tartom, oda nem figyelessel nem jon ki...
Lehet macerasnak tartani a buveszkedest az aksival, nekem praktikus hogy a 11 pro maxom masfel ev utan meg 96%on van sokaknak mar boven 90% alatt van ami mar erezheto veszteseg, 4 ev nekem kijon mert maceraztam vele (ne forrosodjon fel, ne meruljon le teljesen es ne toltodjon fel teljesen, mondjuk ez utobbit egyszeru volt tartani mert lassu toltoim vannak
)
huh ez hosszu lett
.
-
Teal'C
veterán
válasz
kchris78 #448 üzenetére
És mi az értelme én mint műszaki ember és jártas az ilyesmiben egyszerűen nem értem hogy bárki hogyan találhatott ki ekkora f@szságot hogy ettől bármi is jobb lesz az akku élettartamában.
Az igaz hogy több napot tudsz így kiszámolni a végére de több ciklust nem.
Minőségtől függően 1200-1500 ciklust bírnak az akkuk. Napi egyszer töltöd tökig akkor is minimun 4 év mire elkezd elhajolni az akku.
1 ciklus a készülék álltal jelzett 0-100% töltés
Tehát ha mindíg 50-100% között töltöd akkor két töltés lesz 1 ciklus
Ugyan így van ez a 0-80% közt is.
Amúgy pedig nem azzal ölöd meg hogy 100 ra töltöd hanem ha 0-ra meríted!!! -
Teal'C
veterán
válasz
Pierre75 #445 üzenetére
Had szívja. Nem akarok nyers lenni de én pl letojom ha kell feltöltöm. Azért van hogy engem szolgáljon nem azért hogy idegesítsen. Sokan bűvészkednek ki be kapcsolgatnak funkciókat appokat és többet merül mint pl nekem aki semmit nem kapcsol ki sőt inkább be kapcsol plusz funkciókat.
-
kchris78
veterán
-
i8910HD
csendes tag
Sziasztok! Január óta van meg a tablet (S7, wifi-s), SE Store-ban vettem. Nagyon tetszik. Főleg a következőkre használom: zoom (skype, stb), tanulás: pdf-ek olvasása és jegyzetelés rá (Noteshelf program jött be legjobban, de ha van jobb tapasztalat, szívesen várom), netezés, youtube, ppt fájlok olvasása, gmailezés, néhány játék a play áruházból. Szeretem a pent is. Van billentyűzetes tokom is, rossz volt, hogy nem magyar a kiosztása, de megszoktam. Fólia nincs. Aksi nagyon jól bírja, szép a kijelzője. Sajnos annyira nem tetszik a word, nem tud annyit, mint egy laptopon; ez a legnagyobb hibája számomra, ha ez menne, teljesen kiváltanám a laptopot vele. Majd még lehet lesz 1-2 kérdésem. Köszi, ha elolvastátok. L
-
Pierre75
senior tag
válasz
kchris78 #439 üzenetére
Túl sok a változó: energiatakarékosmód, kikapcsolt bt, wifi mellett esténként vmivel jobban merül nekem is mint egy tab s2. De használva egyforma üzemidőket futnak.
Pdf, videó mellett is bekapcsolom az energiatakarékos módot, mert a cpu úgy is elegendő, 120Hz helyett 60Hz ad még 1 plusz órát
És vmelyik google izémizé (még nem jöttem rá, melyik, de kikapcsolt adatok auto szinkron mellett) 24 óránként ha nem kap netet, elkezdi dobálni a "hiba a kapcsolódás során" feliratot. -
kchris78
veterán
-
Teal'C
veterán
Valaki el tudja mondani hogyan kell megoldani hogyha bt billentyűzet/egér van párosítva ami amúgy nagyon szuper (Rapoo 9000M 12e volt) és rácsatlakozom Pc re DEX módban akkor a bill,egér a DEX képernyőn működjön és ne a tabon.
-
kchris78
veterán
Kosz a tippet! A melegedesrol akartam kerdezni volt is rola szo.. De kijott hogy az edge bongeszo tolja folyamatosan a cput.. hatterben is. Ha az nem fut nincs melegedes.. Szoval ha melegedszik akkor valamelyik program hulyeskedik az biztos. Hogy melyik, ahhoz adb kell vagy kiprobalgatja az ember.
-
-
kchris78
veterán
Van olyan progi ami hardveres infókat mutat? Pl töltési ciklus aramerosseg, meg hasonló okosság? Vagy ahhoz rootolni kellene?
-
XZoli
aktív tag
téves
-
Somatom
veterán
válasz
kchris78 #424 üzenetére
Hasonlóm van. Egy pendrive -ot még elvisz vele, de külön tápolás nélkül a képkimenet már bizonytalan és HDD -nél is instabil. Mobil üzemben powerbankról szoktam megtápolni. Még egy furcsaságot tapasztaltam. Azt hittem, hogy bedöglött a tablet, mert nem talált pozíciót. Már elkönyveltem, hogy szervíz lesz. Aztán kihúztam az adaptert a tabletből és azonnal megjelentek a műhódok.
-
kchris78
veterán
Milyen USB-C deviceot tud meghajtani a tablet? [link] egy ilyen menne neki?
-
kchris78
veterán
van tipp hogy mi lehet jo uvegfolia?
-
kchris78
veterán
válasz
zoli8814 #417 üzenetére
itt a hardverapron
. Valaki feltette reggel en este lecsaptam ra.. Nezni kell a hirdeteseket es ha valami kiugro ar lecsapni ra, ha valaki eladni akarja es nem arulni... Itt szerencsere van profil hogy kinek mi a multja... 10 eves reggel 10-20 telefon eladassal vszinu nem kamu. Akiknek meg tobbszaz eladasuk van valoszinu nem adnak nagyon jo arat mert ebbol elnek jol tudjak hova arazzak be. Jofogas emiatt nekem legtobbszor felejtos.
-
Somatom
veterán
válasz
kchris78 #412 üzenetére
Ez tényállás. Pl. a Servers Ultimate pro több, mint 60 különböző szervert tud futtatni. Én FTP -t és WebDAV -ot használok adatátvitelhez, streameléshez. Ismeri a NAS -om, a Linux, a Windows, az Android, stb. A kérdés az, hogy az iPhone ismeri-e.
-
kchris78
veterán
NO, ma sikerült egy 5G modellre beneveznem! 200 volt, 1év garancia van rá, mint az új olyan :). EZ elég jó ár.. Remélem jó lesz. Ipad után olyan kell ami kicsit jobban notebook helyettesítő.
-
Aki használ Spigen tokot hozzá, tapasztalta, hogy a kijelző előtti szövet részének fura szaga van?
-
SlayerSub
tag
Használtok olyan hardshellt/hordtokot amibe billentyűzetes tokkal együtt belefér a sima S7 tablet? Utazás miatt kérdezem. Valami keményebb külsejű szivacsos belsőre gondoltam.
-
Thom!
veterán
Tablet melegedés csak nálam jelentős?
A keret két széle szépen melegszik..
A sima S7 semmi ilyesmi probléma nem volt. -
Somatom
veterán
válasz
kchris78 #405 üzenetére
Azt látod az appokban, amit egy telón. Nem értem, hogy ezzel mi a gond. Egy normális böngészőt be lehet úgy állítani, hogy azt lásd, amit PC -n. Videókat is teljes képernyőn, vagy ablakban néz az ember.
A DeX sztem vacak. A freeform multiwindow módot használom, az több szabadságot ad, mint a DeX.
A tab bármilyen más eszközzel tud kommunikálni szabványos protokollokon. A baj az, hogy az ostoba szifon kapcsolati képességei korlátozottak. Erről nem az Android tehet. -
kchris78
veterán
iPadről váltanék erre.. van 200k ért S7+5G... De inog a léc, ahogy olvasom nagyon sok új appot kellene megismerni belakni egy teljesen új dolgot és mostanában nem sok időm lenne erre.. Ráadásnak ott van hogy iPhone.. DeX nagyon vonzana. Szerintetek? (azért az egyik videón meglepett egy menüben böngészés hogy tényleg mint egy felfújt telefon.. Ez 12"-on is így néz ki? iPadOS egy fokkal jobb de 12"on már az is gáz egy kicsit)
-
SlayerSub
tag
válasz
Szaszabond #403 üzenetére
Hu köszi... jo vaksi voltam. Tök sok és egész jok vannak. Pl a Pillars of Eternity pont tabletre való. Azt hiszem van annyi ami bőven elég, és gondolom biztos raknak majd még a könyvtárba.
-
SlayerSub
tag
Sziasztok! Mostanság lettem én is tagja a klubnak egy S7-el és billentyűzetes tokkal.
Olyan kérdésem lenne, hogy az Xbox game passt lehetne-e controller nélkül valahogy használni, mármint a cloud gaming részt? Ha már tableten játszanék, akkor nem látom értelmét az asztali konfignak, ölbe tartva játszanék. Nyilván olyan, mondjuk körökre osztott gamekkel amikhez nem kell olyan gyors action.
Nem lehetne valahogy rábírni, hogy az S-spent egérként kezelje? Azzal tisztában vagyok hogy nincsnek touch screenre optimalizálva a felhő játékok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha nem a Tab S6 utódjának, hanem inkább nagyobb testvérének tekintjük, akkor abszolút van helye. De kár lenne az előd gyártását abbahagyni.
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 10 64GB Wifi Megkímélt/2025.05.08. Apple gar./Akku 98%/p4124
- ÚJ! BONTATLAN ! Samsung Galaxy Tab S9 FE, 128GB, 5G - X516B -
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest