Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Cifu: F-47, az új csúcsvadászgép
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
Hello !
S7 tabletettel hogy tudnék legegyszerűbben PC-ről file-okat megosztani ? Tehát ha kell valami kép a gépről akkor azt tabletet használva egyszerűen leszedhessem a pc-mről ... Van routeres wifi és van a pc-nek is saját wifi antennája, BT-je ...
Kösz i!
-
XZoli
aktív tag
nálatok az arcfelismerés jól működik, mert közvetlen az arc regisztráció után képes kiírni a "az arc nem egyezik"
-
Somatom
veterán
Azt kétlem. Úgy látom, hogy van rajta egy plusz Win gomb. Én arra remapolnám az "Í,í" -t External Keyboard Helper -rel.
-
Somatom
veterán
Mármint szélességben? Nekem van egy régebbi (MC184LL/A) Apple billem. A város másik felén van, nem tudom hozzámérni, de a Gugli szerint 11,25 collos, vagyis 28,5cm, ami kb. tab szélesség. Úgy látom, hogy ennek az újabb változata is kb. ilyen széles.
-
Teal'C
veterán
Talált már valaki magyar bt bilentyűzetet ami kb akkora mint a tab?
-
válasz
predakon #388 üzenetére
Én igazából csak a kijelzőt és a jó hangzást használom ki, netflix és HBO Go-ra. Meg képregényt olvasók rajta. Note10+ mellett nem érzem igényét, hogy mélyebben bele ássam magam a Tab lehetőségeibe. Az első generációs Tab S már nagyon lassú volt, az note 3-mal volt egy idős, szóval a csere már ráfért.
-
Somatom
veterán
válasz
Lord Gabor #386 üzenetére
Köszííí!!! De király! Megvan a freeform multiwindow mód! Ezt használtam korábban más tabokon is, csak azokon külön engedélyezni kellet. Itt viszont alapból aktív. Már telepítettem is hozzá a Tálcát. Ez ehhez az üzemmódhoz lett kitalálva. Hasonló az Edge paneles megoldáshoz, de attól fejlettebb, kezelhetőbb.
-
Lord Gabor
csendes tag
Elvileg ezeknek Novával is kell menni, legalábbis telefonomon azt használom és működnek (tableten lusta voltam felrakni és beállítgatni, ott gyári launcher megy
).
Amit használok még sokat ha már tippadásokban vagyok, az a duplakoppos s penes shortcut, én speciel képernyőkép készítésre használom, az hasznos még, pláne hogy ott lehet a képet szerkesztgetni, kiemelni dolgokat rajta, stb.
-
Somatom
veterán
válasz
Lord Gabor #384 üzenetére
Köszi, így már értem! Nova -t használok, azért nem volt meg ez a feature. Majd PC -re dugom a tabot és akkor ADB -n rendszer szinten aktiválom. Úgyis meg kell adnom pár ADB -s engedélyt, hogy a megszokott alkalmazásaim rendesen tudjanak működni.
-
Lord Gabor
csendes tag
Nem kellett semmit aktiválni, Samsung OneUi feature, Galaxy Note 10Lite-on használtam először, pop-up viewnak hívja a rendszer. Vagy az alkalmazás váltóban lehet előhozni (rá kell bökni az alkalmazás ikonjára, és akkor jön fel egy lista, ott van az open in pop-up view), vagy az oldalról kihúzható gyorsindítóval lehet azt ott lévő alkalmazásokat elindítani így (hosszan nyomva kell tartani az alkalmazást amit pop-up viewban akarunk, vagy split screenben, és be kell húzni a képernyő közepére, akkor fel is ajánlja, hogy drop here for pop-up view).
-
Vitee
aktív tag
Dokkolóban nekem sincs probléma, az átalakító kelti a pattogó zajt, mert telefonnal is csinálja.
Viszont nekem valamiért, ha dokkolóba bedugom a fejhallgatót, akkor a képfrissítés átvált 60hz-re 120-ról, azt írja, hogy külső képernyő csatlakoztatva. Fogalmam sincs, hogy mi okozhatja, nagyon furcsa. Mondjuk filmezésnél éppen nem gond, de ha mást csinálok szeretem a 120hz-et.XZoli
Ha van egy jó jack-es fejhallgatóm akkor jó lenne használni :D én se szeretem a kábeleket, van is BT-os fejhallgatóm, de azt zenére használom. Csak hiába próbáltam már kettő átalakítót, valamiért pattognak.Teal'C
Olvastamam redditen, többeknek van vele baja, de lehet a fejes nem tetszik neki?! Passz... -
Somatom
veterán
válasz
Lord Gabor #381 üzenetére
Azt az ablakos módot hogyan aktiváltad? ADB -n?
Képszerkesztéshez használom többnyire a tollat, de Photo Editor -ral, mert a gyári lehetőségek között nem találtam a pipettás színmintavételezést. Pedig az sztem hasznos ficsőr.
-
Lord Gabor
csendes tag
válasz
predakon #378 üzenetére
S-Pennel én a screenshotolást, meg a beépített translatet használom leginkább, meg a távvezérlés jó zenehallgatásnál, pláne a "varázspálcás" hadonászás, tisztára Harry Potternek érzem magamat.
A tablet funkció közül én az ablakos módot használom sokat (nem a dexet, hanem amikor csak simán lebegő ablakban használok appokat), webböngészés közben meg gamingnél jön jól sokszor. -
Egyébként ti mennyire használjátok ki a tabban rejlő funkciókat? Azért kérdezem mert néha olyan érzésem van, hogy a felszínt se karcolgatom a lehetőségeknek csak azért mert lusta vagyok tanulni az eszköz használatát.
pl a toll okos funkciót közül nem használok semmit
-
Somatom
veterán
Nálam egy Huawei Freelace Pro kelti a zajt. Jól szól, de amihez vettem, arra bukta. Ha bringázás közben beengedem a külső hangokat, akkor a szélzaj élvezhetetlenné teszi a zenehallgatást. Viszont, a tablet tudja tölteni.
-
XZoli
aktív tag
válasz
Pierre75 #372 üzenetére
Én egy Sennheiser MOMENTUM 3 Wireless használok most nem tudok belekötni még, tán hiányzik a LDAC codec.
-
Én most vettem amazon prime days alatt egy galaxy buds plust 22.000ért, baromi jó vétel volt pedig szkeptikus voltam a hangzást illetően.
Azonnal párosodik az eszközeimmel és jól szól! Ajánlom -
Pierre75
senior tag
Van helyette x egyéb baja.
Ha hangminőséget is akarok, nemcsak zizegést akkor bt-nél mélyen zsebbe kell nyúlni. Míg vezetékesből már 20E HUF-ból kapni hallgathatót.
Egy Samsung EO-IC500 Type-C-et használok az S7+-hoz, ami bőven hozza egy RHA T10 hangminőségét (jobb közepekkel) és emlékeim szerint nagyon közel van a T20-hoz is. Így nem kell átalakítóval sem babrálni. -
Vitee
aktív tag
Valaki használ type-c - Jack átalakítót?
Már kettőt vettem, ebből az egyik a gyári Samsung, a másik egy Baseus amiben van DAC. Mind a kettő pattog, sistereg...
Van olyan ami nem produkálja ezeket a hibákat?
Elég zavaró így filmezni, hogy folyamatosan pattog a hang. -
Lac-coo
őstag
HI !
Régi , jó öreg Galaxy S8-asomat nem lehetne valahogy TabS7-hez kapcsolni, hogy azon keresztül tudjak telefonálni ,sms-t küldeni? Felajánl egy QR - kódot a csatlakozáshoz, de azzal nem tud mit kezdeni az S8 ....
-
Thom!
veterán
Az a durva S7 szinte jéghideg.
Az is érdekes a panel széle melegszik az alu ház nem.
Nem vészes amúgy, ha nem lenne mindkettő itthon fel sem tűnne.
-
Teal'C
veterán
-
Vitee
aktív tag
Már nem bírtam szerkeszteni, de kicsit utána olvastam redditen és elég sok ilyen jellegű panasz van, de mindnek az a vége, hogy ez ilyen, ez normális.
Egy srác hónapokig küldözgette mindenhová, de a végén ugyan úgy kapta vissza, mint előtte.
Samsung szerint ez ilyen és kész. Nyilván nekem is feltűnt, de én se foglalkoztam vele, úgy voltam vele, hogy gondolom ez a normál működése.
De hogy a sima s7 miért nem ilyen? Na az jó kérdés... -
Vitee
aktív tag
Elhiszem, nekem sajna nincs összehasonlítási alapon, de egyszer megnézem ahol ki van állítva mind a kettő, hogy mi a helyzet.
Twitchet nézek rajta most, és a dokkoló környéke valóban meleg, de ez nekem ilyen mióta kibontottam, így nem foglalkoztam vele.
Akiknek S7+ van, van hasonló tapasztalatotok? -
Eiki
tag
Van aki használ gyári billentyűzetes tokot? Nem olcsó (50-60k) és nagyon vegyes róla a vélemény a különböző webshopokban. Legfőképpen a kihajtható hátsó rész miatt érdekel, Surface-t is használok és ott nagyon megszerettem ezt a lehetőséget. Néztem volna alternatív megoldást is, de csak a Samsung-ot találtam...
-
Thom!
veterán
A gép a dokkoló rész környékén.
4K youtube video mellett az S7 szinte hideg bárhol érintem meg -
Thom!
veterán
Mitől lehet s7+ melegszik igen szépen?
S7 sima alig langyos ugyanúgy használva? -
Eiki
tag
Ma én is csatlakoztam egy S7 LTE tabbal a csapathoz. Elsődleges felhasználási cél a kézírásos jegyzetelés és azt kell mondjam megdöbbentően pontos a magyar felismerés a Samsung Notes appban. Rengeteg különféle appot és eszközt próbáltam (pl.: iPad, Surface) de toronymagasan ez a legpontosabb. Kellemes meglepetés
-
Somatom
veterán
Az első megoldva. Találtam egy screenshot appot, aminek az ikonját ki lehet rakni a rolóra a gyorsindítók közé.
-
Somatom
veterán
Két dolgot keresek. Hátha csak nem találom.
1. Screenshot tapigombnyomásra, normál nézetben. Olyasmi, mint DeX módban. Pl. rolóról, gyorsgombbal.
2. Cerka menü » intelligens kijelölés » szerkesztés. Részleteket szeretnék törölni átrajzolással, de csak fix színeket választhatok. Nincs pipetta, amivel kijelölhetném a háttérszínt, hogy azzal rajzoljam át a nem kívánt tartalmat. -
Somatom
veterán
Ezt speciel a Homasita -ban vettem, de uccsó darab volt. De, nagyon sok helyen láttam már, különböző kiszerelésekben. Viszont, az ilyen 3 az egyben ritka (tablet tartó + tapikorong + fejtámlás tartó). Csak tapikorongos link.
Sztem úgy felejtős, hogy a tablet súlyát tartsa. CD tartósból sem tudok olyat elképzelni. Vagy a tartó törik el, vagy leszakít valamit a fejegységen. -
gypiero
tag
Ez a tartó hol vehető meg? Én egy régi 8 colos tab tartójába tettem bele, de nem túl biztos, ráadásul személyautóban a fél ablakot kitakarja. Ezzel esélyesebb lenne műszerfalra rögzíteni.
Vagy tud bárki bármit esetleg CD olvasóba dugható tartóról? Mennyire stabil, létezik-e egyáltalán ekkora méretben? Egy 2012-es C-Maxba szeretném beapplikálni.
A másik kérdés az lenne, hogy vajon megoldható-e root és egyéb nélkül, hogy hívást ne tudjon fogadni a tablet, de a mobilinternet működjön? Multisimet használok telefonban és a tabletben és ha csörög a telefon, a tablet is jelez és utána nem fogadott hívást mutat, pedig a telefonon felvettem.
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok!
A Revolut alkalmazás fut a tableten, használja valaki?
Hogyan tudom megnézni, h csak telefonon, vagy tableten is működni fog egy adott alkalmazás, valaki meg tudja mondani?
Köszönöm!
-
Teal'C
veterán
Közben megérkezett a Spigen üveg is. Kb 0,5-1mm el keskenyebb és alacsonyabb mint a 4smart üveg. Egyébként a 4smart üveget sem nyomja fel alapból a Spigen tok csak ha pl beraknám egy tartóba és az ráfeszít a szélén akkor már igen. Most még nem teszem fel a Spigent marad ez amíg bírja.
-
XZoli
aktív tag
töltök, tablet, Notebook case logic
-
Somatom
veterán
Persze, mert ott az egész tab súlyát tartotta. Nálam a tabot tartó kar az üveglapon fekszik. A tapikorong nem tart súlyt, csak az elmozdulást/elcsúszást akadályozza meg. Ha én szélvédőre raknék tabot, ahhoz tapadókorongos szállítószerszámot használnék. Kollégák ilyeneket használnak a parabola antenna kamionra tapasztásához.
-
Somatom
veterán
Én a funkcióját sem értem. Ha oda beraknám a tollat, akkor művészet lenne kipiszkálni és még csak nem is töltődne. Viszont, az a gumi rész jó rezgéscsillapítónak. Fontos szempont, ha az ember az év felében egy teherautóban lakik.
Hogy érted, hogy le van ragasztva? Az a DAF kamion kihúzható tálcája. Véletlenül pont passzol bele egy kiselejtezett mikrosütő üveglapja. Az üveglap aljára ragasztottam ablakszigetelő gumicsíkokat. Az üveg "tálcához" van tapasztva az eredetileg szélvédőre terezett tartó. Létezik tapikorongos matrica, amit fixen a tálcára ragaszthatnék az üveglap helyett ... ha csak én dolgoznék az autóval. De, van egy váltótársam, ezért nem csinálhatok maradandó változtatásokat az autón. A dög nehéz üveglapot a gumicsíkokkal elég rátenni a tálcára. A legrögösebb úton sem moccan meg.
-
-
Lac-coo
őstag
SZ, olyan problémám van, hogy FB oldalán a képek ha rábökök felnagyítódik de csak fele látszik, húzni nem lehet... minden kipróbáltam már de nem segít semmi ... Más tapasztalt ilyent ? Chrome ...
-
Nephylim13
csendes tag
WordPressel milyen dolgozni rajta billentyűzettel, Office appok mennyire jók rajta irodai munkára, homeoffice-ra??
Most tudok szerezni 200ezerért egy vadonatújat 5g verziósat.
Nem igen akarom kihagyni azt az ajánlatot.
Alternatíva HP Spectre vagy Elite Folio lenne, de nem nagyon kapni azt amelyiket keresem -
Somatom
veterán
Macrodroid topik. Sztem ott kérdezz!
-
TÁgnes
újonc
Sziasztok itt nincs olyan lehetöség hogy az elmulasztott hivást vagy emailt nem olvasom el valahogy késöbb jelezze valami uton modon.Köszi.
-
Somatom
veterán
Még nem használtam, de most vettem egy Hama 101771 táskát. Ez olyan kopogós, kemény cucc
-
Teal'C
veterán
Használ valaki ilyet vagy hasonlót? [link]
-
-
Somatom
veterán
Bevásároltam. Vettem egy Dux Ducis tokot, egy autós tartót, meg egy kis méretű laptoptáskát. Még az audió véglegesítése maradt ki. A DeX adapteremen van 3,5 -ös jack, most azt fogom használni a kamion aux bemenetéhez. Amikor legközelebb itthon leszek, beszerzek egy Bluetooth -> jack adaptert.
-
-
Somatom
veterán
Ó, hogy kapd be, Samsung! Screenshot
-
Somatom
veterán
Köszi, közben meglett. Engedtem frissíteni 11 -re és maradt U1. Most újabb frissítést jelez, de ez már U2. Samuéknál az a szokás, hogy az első Androidverzió-frissítést az előző bootloader-verziójával adják ki. Ha vmi elcsesződne, akkor Odin -nal legálisan (értsd: Knox ugrás nélkül) vissza lehet állni az előző Androidverzióra. Ha viszont megváltozik a bootloader-verzió, akkor ezt már nem lehet megtenni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha nem a Tab S6 utódjának, hanem inkább nagyobb testvérének tekintjük, akkor abszolút van helye. De kár lenne az előd gyártását abbahagyni.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Ipad Air 4 Space Gray Gps+Cellular Lte,10,9 Retina, Új gyári kijelzővel!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest