Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Passzolok, direkt az akadások elkerülése végett csináltam gyári visszaállítást.
És az is fura, hogy minden ROMnál.Ma délelőtt tudtam kicsit tesztelni, várakozás közben neteztem, Wave-el osztottam neki a netet, piszok stabil és gyors volt, hazafelé iGO, az is nagyon patent volt. Kereszteződésekben, kanyarokban tényleg akkor volt a kis háromszög a kereszteződés közepén vagy a kanyar közepén mikor az autó is. Megfelelően hangos a hangszórója navihoz. HD2-nél max hangerőn is elég harmatos volt a teljesítmény. Villám gyorsan talál műholdat... Az első hozzászólásaimnak ellent mondva, azt kell mondanom nagyon patent kis gép! Most rendelek hozzá szilikon tokot és kijelző védő fóliát ebay-ről. Azt hiszem megtartom.

Még ha sikerülne 2.2 gyári ROMot feltenni és KIES-szel frissíteni 2.3.5-re, az maga lenne a tökély! Jó ez a 2.3.6 custom is, de azért gari miatt csak szeretném ha gyári ROM lenne rajt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
És az is fura, hogy minden ROMnál.