Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Nem várok tőle többet szerintem, csak a kijelzőt meglátva kicsit furi volt. Nem xaroztam le, ez ilyen, ahogy írod is 40 ezres cucctól nem várhat csodákat az ember. Nem is vagyok egy nagy geek, nem érdekel, hogy 1 vagy 1.2 GHz-en fut, nem tuningolom stb... HD2-t is inkább vissza állítom 575 mhz-re mert böngészni, hívást és SMS fogadni az is elég és cserébe kb 20% aksi időt kapok. A %os kijelzés nélkül is meg tudok lenni, csak fel dobtam a kérdést ha meg lehet oldani akkor hogyan. Nem fogom magam fejbe lőni ha 5%onkánt merül az aksi. Épp ma néztem 75%ig full töltöttséget jelöl, utána is csak egy apró kis csík esik ki a gyáriból. Ezzel csak azt akarom mondani, számomra nem egyértelmű a gyári kijelzés, mert 75%nál ugye 3/4éig kellene lenni az aksinak, de a gyári csak egy vékony csíkot vesz le, nem az indikátor 1/4-e tűnik el. Na de jó, én le zártam, nekem olyan mindegy, csak rá kérdeztem ha meg lehet oldani akkor hogy. Úgy ahogy mások is megkérdezték, hogy frissítés után miért 9 képkockával vesz videót, miért nincs főképernyő elforgatás vagy épp rezgő visszajelzés. Csak érdekelt. Ennyi! Részemről lezárva. Nem akartam ebből vitát. A gépet sem volt célom lexarozni (szerintem nem is tettem) csak megjegyeztem nekem nem jött be, DE barátkozunk és még bármi lehet. Lehet egy hét használat után már el sem adnám még dupla áron sem. Nem írtam le úgy hogy ki sem próbltam. Csak az első tapasztalataimat/észrevételeimet írtam meg. Bocs ha ezzel valakinek bele gyalogoltam a lelki világába. Egyáltalán nem volt szándékomban.
Vyndree: Kipróbáltam a widgetet, köszi. Az is 5%os lépcsőkben jelzi ki. Ebből gondolom, hogy ROM függő a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest