Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Meggyi001: A kérdés...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
Gaabbaa
üzenetére
Eddig hibátlan, minden fut ami eddig, kicsit mint ha gyorsabb lenne ez érezhető az iGO-nál, fele annyi idő alatt tölti be és azonnal holdat fog amire eddig várni kellett. Facebook, Twitter, valami reboot, Samsung Smart View és egy videó lejátszó alapból benne van, de szerintem más is, csak eddig nem vettem észre.

Kb 3 napig használtam a 2.2.2-t nagyon ne tudtam kiismerni, de első ránézésre nagyon más. Egyenlőre stabilnak mondom, remélem az is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Silent Hill f teszt
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Diabetes - Cukorbetegség
- Witcher topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest