Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
üzenetére
Hát most már én is ezen vagyok, asszem talán az S6 plusnál nem használtam és igencsak tele volt mikro karcokkal 1 év után, ezért tértem vissza az OP3-al, de ott mivel nem voltak a szélei lekerekítve ott jól illeszkedtek, de itt...

Ezek szerint te nem használsz milyen a kijelződ nélküle?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
üzenetére
Bízom benne, hogy nem lesz az. Bár azt is tudom, hogy a te véleményed szerint a legstabilabb rendszer mindig a verziófrissítést megelőző utolsó rom, szóval a mostani.

Ez egyébként egy valóban létező és általánosan elismert nézet, bármilyen rendszerről legyen is szó, sokan gondolják hasonlóképpen, mint te. -
-
bakkir
tag
válasz
üzenetére
Így van, egyértelmű.
Amúgy nem nagyon tapasztaltam, hogy bezárná az alkalmazásokat. Olyan van, hogy bezárja, de azt az a aksi kímélés miatt csinálja, ha egy ideig nem használom.
Szvsz. most amúgy a ram mérete, illetve a kamera száma a p.csméregetés miatt van. Számháború
Nincs konkrét fejlődés és valahogy el kell adni a telefont. Pixel is elvan 1 kamerával, pedig egyik, ha nem is a legjobb kamerás telefon.
Azt érzem mint amikor ment a magok száma, hogy kinek mekkora van. Szerintem.
Egy jó rendszer, 3gb rammal röhögve elmegy egy napi átlagos felhasználót nézve. Aki meg olyan programot használ, ps vagy videóvágó arra meg ott a pc. Szerintem. -
bakkir
tag
válasz
üzenetére
Anno olyat olvastam, hogy az android akkor gördülékeny, ha minnél több alkalmazás van a memóriában azaz, kevesebb a szabad memória. Ha több mint egy giga a szabad akkor már mondhatni felesleges a nagyobb memória. Talán a nexus 6p videóban mondták. Nekem a 4gb bőven elég. Max a dex miatt tudnám elképzelni a nagyobbat. (bár még nem használtam dexet)
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
üzenetére
"Az olvasásra váró dolgokat könyvjelzőzöm"
Az is egy megoldás, én viszont jobb szeretem megnyitva tartani a cikkeket, elég nagy az információ szükségletem, és folyamatosan dolgozom is fel a beérkező infókat, kommenteket, de közben mindig érkeznek újabb anyagok, hírek, stb.
Egyébként én is elégedett vagyok, de ami hiányosság, azt el kell ismernem.

-
Mr.Silkó
veterán
válasz
üzenetére
Nyilván mindenkinek máshol van a tűréshatára ilyen szempontból, viszont engem is zavar időnként, hogy újratöltögetnek a háttérben hagyott appok. Általában 10-15 alkalmazás fut nálam folyamatosan, a böngészőben meg most is 24 ablak van megnyitva (főleg olvasásra váró cikkekkel), ezek is sűrűn töltenek újra, hiába hagyom őket a RAM-ban.
Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy most még alapvetően elég a 4 GB RAM a legtöbb folyamathoz, de 2 év múlva már simán kellhet az alap dolgokhoz is a 8 GB. Szóval ebben a kérdésben ollieval tudok azonosulni: RAM-ból sosem elég.

-
-
X Factor
addikt
válasz
üzenetére
Oh, bár a neten találtam több videót is üvegcseréről, akkor gondolom az erősen mókolás kategória.
Viszont, ha hivatalos úton csak egyben hajlandóak hozzányúlni, akkor inkább beleégetek valami statikus kontentet, az meg már garanciális probléma.
Láttam netten, h. itthon is csinálnak 40k körül üvegcserét, de utánanézve, kontár csaló az illető.
-
sgeza
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
üzenetére
Én használom a napi biztonsági mentést, iPhone-on megszoktam anno, szerintem hasznos dolog, ezért is morgolódok, hogy a Samsung kiveszi a tárházából.
A fent linkelt emailből én úgy veszem ki, hogy csak a 3. fél appjainak adatait nem menti innentől a Samu felhő, szerintem a gyári progik mentési lehetősége megmarad.
-
mediumgecso
őstag
-
mediumgecso
őstag
válasz
üzenetére
Nem megy downloadból a forced start....kidob a hibaüzementre...marad az samfirmware-es rom
Na de ott HOME_CSC-t vagy sima CSC-t válasszak majd??Amúgy ha van download akkor recoverynek is kellene lennie.
De nincs...tudom hogy kell belépniDe nagyon köszönöm hogy ilyen későn segítetek

Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)