Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-02-21 16:49:36

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9773) herkulesminusz


herkulesminusz
tag

Sziasztok,
mi a véleményetek az olyan jelenségről, hogy S6 edge épp a gari lejárta után egyszercsak elkezdett lefagyni: első alkalommal "csak" szétesett a kép és újraindult, ami egyre gyakrabban fordult elő, pár nap elteltével már bekapcsolni sem lehetett, mert vagy újraindult folyamatosan, vagy ha el is indult pár gombnyomás után újra lefagyott.

Amit próbáltam: cache törlés, factory reset végtelen sok alkalommal, tegnap a firmware-t is újrahúztam (T-mobilos az eszköz, ráraktam a legfrissebb független 1 file-s firm-öt), de ugyanúgy fagy, vagy bootloopba kerül vagy ha véletlenül elindul pár gombnyomás, vagy perc és szétesik a kép, kezdeti beállítás sem fut le...

Mi a véleményetek, egyszer csak kukásította magát a teló, megadta magát egy alkatrész/forrasztás, vagy esetleg van még remény a szoftveres megoldásra? (se beázva, se leejtve nem volt, pikkpakk állapot kívülről).

Jelenleg a legfrissebb XEH firmware van rajta, lenne értelme megpróbálni valami korábbi firm-öt, esetleg a 4 file-s verzióban több a fantázia?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.