Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
- Tudástár Az eSzemélyi használhatósága magánszemélyként
- Bemutató Creative Stage 2.1
- Elemzés A legolcsóbb új PC konfig nyomában
- Bemutató A V12-es duruzsolása – Lamborghini Sián FPK 37
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [laceszgamer:] Mit tud 50.000Ft ma és 10 éve?
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [vemalsar:] Az inventory hell jelenség
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Kasya
nagyúr
Ha jol olvastam, kikapcsolhato a fenykepezo gyors elerese.

petrson
senior tag
Megnéztem én is egy MM-ban mindkettőt. Az edge nekem sokkal jobban tetszik, kecsesebb, a hajlítás tükröződése nem zavaró szerintem. Fehérben volt kirakva, az ujjlenyomatok alig látszottak. Nekem egyedül a Touchwiz az, ami taszít benne, szerintem nem tudnám megszokni, arra kíváncsi leszek, ha beindulnak a ROM készítők, mennyire tudják majd kihasználni a hajlításban rejlő lehetőségeket? Egyelőre biztos nem veszek, mert ennyit nálam nem ér egy telefon, de fél év múlva kíváncsi leszek, mennyit esik az ára. Az az érzésem ez sokkal inkább tartani fogja az árát, mint a fröccsöntött műanyag elődjei...
S10 / Watch Active2 / Mi AirDots Pro 2

Blyan
félisten
Nem tudom mennyiben éri meg a hajlított kijelzős májerságot, ha eldobja az ember a garanciát a romolás miatt.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

Sebestyen01
őstag
Nincs szerintem a TWel semmi gond nem csicsasabb mar mint mas gyarto UIja... nagyon beegett a koztudatba hogy fujj

doooo
addikt
Nem tudom min filóznak annyit.. mivel csicsásabb mint bármely más gyártóé? Mi az amiért annyival, de annyival rosszabb, rondább, meg ilyenek..

Sebestyen01
őstag
Jaj mert regen tudod ranyomtak a tul szines mesevilagos jelzot.. reszben mondjuk igaz volt! De mara egesz korrekt es letisutult lett... az mas kerdes hogy eszi a ramot rendesen de mejk gyari UI nem ugye.

Blyan
félisten
Pedig nekem is az egyik félelmem a S6-tal kapcsolatban.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

tick
aktív tag
A sok kritika a felesleges funkciókat érte. A TW nem a launcher neve, hanem a romé. Erre már figyelnek szerencsére, alapból minden ki van kapcsolva.
Everything that has a beginning... has an end

Sebestyen01
őstag
Hat nekem nagy ujdonsag nem lesz benne hisz most is note 4 rol firkalok, de amugy az s6-ban van mar temazhatosag letoltessz valami olyat ami tetszik es annyi, ahogy neztem ikonoktol kiindulva a navbaron at minden valtozik a temaval! Bar a gyari sem rossz, persze a feher hatteret mondjuk a beallitasok menuben en feketere tennem de na semmi se hibatlan!
Tick
A vantol nem lell felni, inkab ilyen legyen mint fapados!
[ Szerkesztve ]

Blyan
félisten
Majd elválik, egyelőre filózom és amúgy is várok egy szűk hónapot, hogy mi és hogy alakul.
Szifon, S6, M9 - ezeket súlyozom egyelőre.

Sebestyen01
őstag
M9nel ugye meg javitanak a kameran ami jo dolog, almaban nem vagyok kompetens mas vilag bekem, s6 meg adott... szerintem a g4 a sajat fejlesutesu kameraval sem fogja felvenni erdemben a kesztyut sonyt meg nem gennek soha max tvt!
[ Szerkesztve ]

petrson
senior tag
Az ikonok, az egész menürendszer az, ami nem tetszik és hogy hajlamos belassulni egy idő után. Persze jobb már, mint az S3-as időkben, de nálam most a miui és a sence az etalon.
S10 / Watch Active2 / Mi AirDots Pro 2

legiaap
nagyúr
Én S6/S6 edge illetve note 4 közt filózok épp. S6-oknál az akku aggaszt, a note 4-nél az ujjlenyomat olvasó (ami ott van az kaki) hiányzik. Vagy lehet majs iphone 6s, bár jelenleg tele a hócipőm az almával.
Ja meg ami még aggaszt az S6/edge-vel kapcsolatban, a kamera körüli lencse kopása illetve, hogy törésteszteken nem remekelt.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!

Blyan
félisten
Ja, a Note 4 nálam is ezért esik ki. Az S6 azért annyit hoz majd, mint a szifonod - többet is -, szóval nem értem a parát.
[ Szerkesztve ]

Sebestyen01
őstag
Minden belassul ha ossze vissza telepitget letoltoget ezc nagyarul hadznalja az ember... a temazassal meg a menut az ikonokat meg mindent lehet valtoztatni, van opcio!
Blyan:
Nem olyan gaz az ujjlenyomat a noteon bar teny hogy a rateszem felismer beenged jobb mint a huzogalom az ujjam cimu felvonas!
[ Szerkesztve ]

kali
legenda
nem annyira problémás az az ujjlenyomat-olvasó a note 4 esetén, én iphone 5s után is tudom normálisan és elégedetten használni.
kényelmesebb lenne persze, ha nem kellene lehúzni, hanem csak megérinteni, ahogy az iphone 5s és felette, illetve most az s6-ok esetén is, de annyira nem vészes a lehúzósdi sem.

Sebestyen01
őstag
Amit sajnalok hogy a lehuzosdival nem lehet ebreszteni a telot elotte bekapcs gomb kell kar erte!

kali
legenda
a home gomb megnyomása is jó előtte, de ez minden más telefonnál így van, még az iphone - ha már említve lett mások által korábban és általam is - esetén is, először aktiválni kell a rendszert valamilyen módon és utána olvassa be az ujjlenyomatot.

legiaap
nagyúr
Le a kalappal mindkettő előtt: [link]
How are U today? Just kidding...I don't care!

Blyan
félisten
Mondjuk tök mindegy, mert a garit akkor is bukod.

Oppenheimer
veterán
inkább egy speed- és multitasking testnek örülnék

Blyan
félisten
(#673) zsoltnyiri válasza Oppenheimer (#671) üzenetére

zsoltnyiri
tag
(#674) Oppenheimer válasza zsoltnyiri (#673) üzenetére

Oppenheimer
veterán
Köszi, mindkettőt láttam már.
The Best Samsung Galaxy S6 Edge Cases from Spigen
Audi S5 Coupé eladó! -> https://tinyurl.hu/EmoP/

pusszycat
veterán
Jó cuccok amit a srác elrappelt a videóban az az akkus vezetékmentes töltő is érdekes. +1
" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black :))

Blyan
félisten
Jól adja a csávó, lényegretörő, semmi köntörfalazás.
Durva a srác, ki nem nézném belőle, hogy ilyen videókat csinál.. Én is csak múlt héten iratkoztam fel a csatornájára, egyenlőre nagyon tetszenek a videói.
pusszycat: Erre gondoltál szerintem, nagyon bejön nekem is
[ Szerkesztve ]

Nazrym
tag
Amazonról mennyi idő amíg megjön ?

Kasya
nagyúr
Vasarlas elott kiirja. Attol fugg milyen postaval kered...de felaras.
Bocs, nem láttam a kérdésed. Amazon-t nem vágom, mert onnan nem szoktam rendelni, de miért nem rendeled meg a hivatalos oldalról? Ott most néztem az árakat, 10 dollár körül van a postaköltség egy toknál, vagy egy fóliánál.
[ Szerkesztve ]

Kasya
nagyúr
Ebay eseten meg nincs pk.
Ebay-en is van hivatalos shop? Mert elég sok olcsó kínai hamisítvány van fent, ha jól tudom.

Kasya
nagyúr
En toluk rendeltem. Eleg gyorsak, mert a tracking number alapjan mar hetfo ota itt van budapesten a cucc. Csutortokon adtak fel.
[ Szerkesztve ]

Nazrym
tag
Megrendeltem végül amazonról, 7-14 között, ha 2-4 nap alatt akartam volna akkor 3x annyit fizetek végül mint amennyibe maga a tok került volna
Ez a hivatalos shop lesz, úgy látom. Viszont itt sincs ingyen kiszállítás. Az csak a kínai másolathoz jár..
Nazrym: Hát igen, általában elég drága az expressz kiszállítás.
[ Szerkesztve ]

Kasya
nagyúr
Pont egy postakoltseggel olcsobb az Ebay-es ar az offical website-hoz kepest. Tehat "ingyenes" a kiszallitas
Ja értem. Ezt nem is figyeltem..

majestic
senior tag
Lenne egy kérdésem (nem vagyok droidos): ha készítek képeket, videókat a telcsivel pl. az Egge-vel, akkor azt át tudom másólni OTG kábelen keresztűl egy pendrive-ra? Ezt kegfőképpen azért kérdezem, mert ügye ezekben már nincs microsd foglalat.
Macbook Pro 15' (2017), iPhone 12 Pro Max 256GB, Apple Watch Series 6, iPad Pro LTE 256GB (2020), G30

migabi24
veterán
Persze

majestic
senior tag
Macbook Pro 15' (2017), iPhone 12 Pro Max 256GB, Apple Watch Series 6, iPad Pro LTE 256GB (2020), G30

hanti
senior tag

Gáben81
aktív tag
Linket pls...illetve mi a neve?
Köszi :-D

majestic
senior tag
Marha jó, hol lehet kapni?

hanti
senior tag
Kb. egy éve vettem az MM. - ben. Se név se link.

Kasya
nagyúr
Ebay-eb lehet kutakodni utana. Utt tuti lesz.

w333
félisten
Srácok a két S6 topikot valahogy össze kéne olvasztani
Mert ugye a kijelzőhajlításon kívül szinte ugyan arról a telefonról beszélünk !
iPhone 12 Mini & iPhone SE

Blyan
félisten
Akkor kell egy közös topik, de ez a kettő a két külön cikkhez tartozik, nem lehet összevonni.
[ Szerkesztve ]