Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-02-21 16:49:36

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6151) racskobalazs


racskobalazs
senior tag

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy mitől van az, hogy néha olyat csinál, hogy este lerakom 70-80%-os töltöttséggel a telefont, reggel pedig nem tudom bekapcsolni, mert lemerült. A probléma csak annyi, hogy az akkuhasználatnál nem látok semmit ami arra utalna, hogy lemerült. Egyszerűen szakadás és már 0-n van. Ha ez a készülék is hibás lesz én nem tudom mit csinálok az előző több mint 2 hónapot (KÉT HÓNAP) töltött szervízben képernyőhiba miatt, majd kicserélték erre.

Előre is köszönöm a válaszokat.

Képernyőkép:

Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.

(#6152) icemad válasza Allien (#6144) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Asszonynak is megrepedt kb. 3 hét után. Neki az éjjeliszekrényről táncolt le a telefon. (a rezgő mód miatt) Ennek kb. 1 éve, azóta úgy használja...

(#6153) freezespider válasza Tomyyy93 (#6142) üzenetére


freezespider
tag

Nekem is szerviz óta ilyen, de csak kikapcsolt állapotban.

(#6154) Ákkk válasza racskobalazs (#6151) üzenetére


Ákkk
addikt

Rossz az aksi valószínűleg.
Telepitsd az antututut nyomj neki egy stressz tesztet kb 15 perc ha közben is így
jársz szinte 100%-os hogy szervíz nélkűl nem úszod meg.

A technika nem az agy helyettesítő terméke.

(#6155) Fehercsoki válasza racskobalazs (#6151) üzenetére


Fehercsoki
aktív tag

Ehhez a telefonhoz van Premium Assistance, kb. 1 hét alatt megcsinálják.(keress rá hogy pontosan mi ez ha nem ismered)

(#6156) gurl


gurl
tag

Sziasztok!

A következő napokban tervezek vásárolni egy s6 edge készüléket. Jelenleg iphone6-ot használok. Korábban is használtam már iphone-okat, amiktől elpártoltam, samsung irányba. Itt jelezném, hogy nem az iphone hibái és samsung-gal szemben lévő hátrányai miatt, hanem inkább a samu és android előnyei miatt váltottam.
Viszont, valamiért, valahogy mégis kikötöttem már 1 éve az i6 mellett.

Az s6 edge, arany színben nagyon megfogott, viszont a mostani androidot nem ismerem, illetve a készülékkel kapcsolatban sem vagyok képben, hogy hosszú távon mennyire szolgál ki, mennyit bír a telefon "belakva",stb :)

Elégedettek vagytok a telefonnal? Mennyi "nyűg" van vele? Üzemidőt illető problémák? Ilyen és ehhez hasonló kérdések és válaszok érdekelnének!

Előre is köszönöm a válaszokat, bízom benne,hogy a segítségemre lesztek! :) :R

R.

(#6157) guriga1234 válasza gurl (#6156) üzenetére


guriga1234
addikt

Szerintem olvasd végig a topicot és mindenre választ kapsz.

(#6158) JoeYi válasza gurl (#6156) üzenetére


JoeYi
őstag

ez egy tökéletes telefon. Mondanám, hogy elégedett leszel vele, de úgy sejtem te olyan teló váltogató típus vagy, szóval úgyis lecseréled majd ezt is. Egyébként csak rra figyelj, hogy megfelelő memóriaméretűt vegyél, más panaszod nem lehet. Ja és szerezz be drótnélküli töltőt, mert ez olyat is tud, és imádnivaló képesség

(#6159) Danonino


Danonino
csendes tag

Sziasztok! Egyik nap sikeresen leejtettem a telefonomat. Tok is volt rajta, de valahogy kijelzővel lefele esett le, és a kijelző 3 pontján apróbb kis sérülések keletkeztek :/ Ezeken a helyeken most szürkén/fehéren világítanak a képpontok, olyan mintha kosz lenne a kijelzőn. A Gorilla Glass nem tört be, csak mögötte a kijelző sérült meg, szerintetek így megér egy próbát beküldeni szervízbe? Elég elszomorító hogy a kijelző nem bírta, így hiába van rajta erős védőüveg.

(#6160) minek?:S


minek?:S
őstag

Sziasztok Srácok!

2 év után úgy döntöttem Blackberryről visszatérek Androidra és hát a választásom erre a készülékre esett. Viszont lenne pár kérdésem felétek. Az első: nektek átlagosan mennyit bír az akku és milyen használat mellett?

A másik, használtok valamilyen tokot hozzá? Ha igen, milyet?

Előre is köszi :)

Üdv.:M.

(#6161) Maxtreme


Maxtreme
addikt

Srácok.
Járt már valaki úgy s6 edge-el hogy egyik pillanatról a másikra, általában a bekapcsolás után számított egy percen belül lefagy, aztán újraindul?
Már kb mindent amit házilag lehet, megpróbáltunk vele. 5.5.1-es rom volt rajt, feldobtunk rá egy 6.01-et, illetve nyomtunk rajt teljes resetet is.

Én egyre jobban gyanakszok valami HW-es hibára (esetleg valami meghalt bent is túlmelegszik?) de hátha tudtok valami okosat mondani, tanácsolni. (a szervizet én is tudom :) )

(#6162) erik88 válasza minek?:S (#6160) üzenetére


erik88
aktív tag

Nem kell sokat visszaolvasnod, hogy megtudd a válaszokat.
Akku valakinek nagyon szar bár szerintem elég kevés embernél. Nálam 5 óra SOT majdnem mindig megvan. Van mikor minden nap töltöm de inkább csak kétnaponta. Én megvagyok vele elégedve ahhoz képest, hogy viszonylag kicsi az akkuja. Tokról sokat nem tudok mondani és alapjáraton utálom a tokokat mert egy ilyen gyönyörű telefont csak rondává tesz. Ja és ha porosabb helyen dolgozol mint pl én, hogy csak fával vagyok körülvéve akkor a tok fog jól kibaszni veled mert bemegy a telefon és a tok közé és minden egyes tokból-ki tokból-be a telefont szépen szarrá karcolja. Legalábbis én ezt vettem észre. Tok nélkül hordom próbálom nem leejteni és nem lesz semmi baja. Elöl hatul van egy fólia oszt csá :) Nem karcolódik , kényelmes, gyönyörű :R

[ Szerkesztve ]

(#6163) Raider1184


Raider1184
csendes tag

Sziasztok.

Angliában vásárolt S6 edge telefonomra szeretnék magyar menüt tenni.
Hogy tudnám megoldani?
előre is köszönöm.

(#6164) bounty123 válasza Maxtreme (#6161) üzenetére


bounty123
őstag

Ha reset után is csinája, akkor fixen szerviz szerintem.

(#6165) Csarli85 válasza gurl (#6156) üzenetére


Csarli85
aktív tag

Szia. Nekem kb 3 hónapja van meg, még semmi baja nem volt ezidáig. Nagyon gyors, és nalam egész jól bírja, olyan 4 néha 4,5 5 óras a kijelző időm. Játszani nem szoktam vele, de sokat fényképezek. Az ujjlenyomatolvaso hajlamos karocolódni arra azért oda kell figyelni nagyon.

Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g

(#6166) minek?:S válasza erik88 (#6162) üzenetére


minek?:S
őstag

Én sem szeretem a tokokat(még sosem volt). De azért erre szerintem ráfér, oké, hogy így szép a telefon, de a biztos fogás miatt valami nem ártana és ekkor jött az ötlet, hogy egy jó akkus tok milyen jó lenne, ebayen láttam is párat, de nemtudom azok közül melyik jó és melyik nem. Ezért is lenne jó, ha valaki tudna róluk mondani valamit.

Szerk.: Annyira azért nem rossz az akkuidő, rosszabbra számítottam, de a BB Q20am után megérzem a váltást, szerencsére minden másban jobb, leszámítva a billentyűzetet még. És nem dolgozok poros helyen, lévén mivel még diák vagyok és, ha végzek is, akkor is elvileg a jó hűvös iroda marad nekem.

[ Szerkesztve ]

Üdv.:M.

(#6167) Ákkk válasza Raider1184 (#6163) üzenetére


Ákkk
addikt

Beállitások/Nyelv és bevitel itt kiválasztod a Magyart😆

minek?:S
[védelem szempontjából ez]

[ Szerkesztve ]

A technika nem az agy helyettesítő terméke.

(#6168) Raider1184 válasza Ákkk (#6167) üzenetére


Raider1184
csendes tag

:D
Már próbáltam. elhiheted
7 lehetséges nyelv van. De a magyar nincs köztük

(#6169) icemad válasza Raider1184 (#6168) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Akkor tegyél fel független romot, mondjuk xeh, xef. Feljebb az összefoglalóban is van leírás.

(#6170) Raider1184 válasza icemad (#6169) üzenetére


Raider1184
csendes tag

Köszönöm szépen. :)
Megpróbálkozom vele :)

(#6171) icemad válasza Raider1184 (#6170) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Arra figyelj hogy samfirmmel 4 fájlos romot szedj le. Odinban érdemes bekapcsolni a repartition részt is. Meg minden biztonsági cuccot kapcsolj ki. Pl. újraaktiválás tiltás,

(#6172) minek?:S válasza Ákkk (#6167) üzenetére


minek?:S
őstag

Oh, ezt is kinéztem, már el is felejtettem. Köszönöm. Esetleg valami akkus tokot nem tudsz?

Üdv.:M.

(#6173) minek?:S


minek?:S
őstag

Azért az mennyire szokványos, hogy az S Health, ~3 óra túrázásból csak 18 percet érzékelt és 5000 lépést mutatott, miközben vagy három-négyszerese volt?

Üdv.:M.

(#6174) Ákkk válasza minek?:S (#6172) üzenetére


Ákkk
addikt

Ezt tartják a legjobbnak

A technika nem az agy helyettesítő terméke.

(#6175) feroooo31


feroooo31
tag

Valakinek előfordult az a probléma,hogy a töltés egyszer jó egyszer nem.Azaz valamikor gyorstöltés esetén a töltés 1-2 óra ami a százalék függvényében rendben van.De van amikor 3-5 órát ír és nem is tölti vagy óránként 1%.Szervíz lesz belőle?Volt már gyári visszaállitás rendszerfrissités is és nem oldotta meg a problémát!

[ Szerkesztve ]

Samsung S8 Orchid grey S6 Edge White and A5 White - Telekom

(#6176) hubertus33


hubertus33
tag

Sziasztok! Rendelni készülék egy hátlapvédő fóliát ls bumpert az S6 Edge telefonomhoz mert ami most tok van rajta már nagyon gázul néz ki és nem utolsó sorban jobban tetszik tok nélkül mert gyönyörű az egész készülék! Kérdésem az lenne hogy mennyire karcolódik a gorilla glass 4 üveglap a hátulján? Oké lefóliázom de azért még is csak.

Xbox Series S, Redmi Note 13pro+

(#6177) Ákkk válasza hubertus33 (#6176) üzenetére


Ákkk
addikt

Azért a gg4 is karcolódik.
Tok nélkül meg könnyen törhet.

A technika nem az agy helyettesítő terméke.

(#6178) Raider1184


Raider1184
csendes tag

Sziasztok

SM-G925T-re lehet magyar rom-ot feltenni?

(#6179) p_zsolt


p_zsolt
tag

Sziasztok,

tervezem egy ilyen készülék vásárlását. T-n keresztül a meglévő díjcsomaggal ~130eFt + adnak egy hangszórót is bár erre nincs nagy szükségem :).
Véleményetek szerint az elkövetkező 1,5 évben a hardver bírni fogja, pontosabban a későbbiekben is a használhatóság határán marad, azaz a normál telefonos dolgok, hívás sms, böngészés, email akadozás mentesen fognak menni. A jelenlegi Huawei P7-esem mostanra nagyon szépen lelassult az elejéhez képest.

köszi, Zsolt

(#6180) icemad válasza p_zsolt (#6179) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Szerintem ettől nem kell tartani. 2 év múlva is jó lesz még....

(#6181) guriga1234 válasza p_zsolt (#6179) üzenetére


guriga1234
addikt

Miért ne bírná? Nem élelmiszer ez, hogy megromoljon.

(#6182) znagy69 válasza Raider1184 (#6178) üzenetére


znagy69
őstag

Ha jól láttam ez egy USA verzió és sammobilon csak usa rom van rá. Ha abban nincs magyar nyelv akkor esetleg pda fórumon tudod megnézni, hogy hackkeltek é rá valami romot amiben van magyar nyelv is.

(#6183) Lt.zole


Lt.zole
tag

Sziasztok!

A közelmúltban arra lettem figyelmes, hogy elkezdett a telefon hihetetlen módon merülni. Gondoltam valami beragadt frissítés vagy app lehet a gond, így csináltam egy factory reset-et és minimális app set-et raktam fel.
De így is előjött a probléma. A Google fiók biztonsági mentése ki van kapcsolva.

Van ötletetek, mi lehet a gond? Esetleg az aksi akarja idő előtt megadni magát?

Statisztika:
SOT: 17p 31mp


[ Szerkesztve ]

(#6184) Kékes525 válasza Lt.zole (#6183) üzenetére


Kékes525
félisten

Az S6 topikban lévő összefoglaló javaslatait megnézted? [link], ROM frissítés volt? Milyen ROM-t használsz? Azt látom, hogy az android operációs rendszer fogyaszt sokat. Ez valószínűleg ROM hiba. A legújabb firmware frissítéseknek meg kell oldani.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#6185) mati12


mati12
senior tag

Ekkora egy semmitmondó írást,és ráadásul még pontatlan is. :F [link]

[ Szerkesztve ]

(#6186) Fehercsoki


Fehercsoki
aktív tag

Elvileg kijött telekomos telefonokra egy frissítés augusztus 19-én (itt legalul látszik), viszont nekem azt írja ki a telefonom hogy már a legfrissebb van fent. Van aki tudott frissíteni/látja ezt a frissítést?

[ Szerkesztve ]

(#6187) bodazo válasza Fehercsoki (#6186) üzenetére


bodazo
tag

Nekem elvileg ez van fent. Ez a 07
01.én kiadott frissités.

[ Szerkesztve ]

(#6188) toompa


toompa
őstag

Üdv urak!
Beléptem a klubba egy Edge-el. Független a teló,de Telenor-os rom van rajta. Mielött belaknám,cseréljem független romra? Érdemes? 3-4 telenor-os app van,kicsit zavaró.
Ha csere,melyiket tegyem fel? Bocsi hogy nem olvasok vissza ennyi hozzászólást.
Előre is köszönöm!

(#6189) Kékes525 válasza toompa (#6188) üzenetére


Kékes525
félisten

A függetlenekben kevesebb bloatware van. Általában a franicát (XEF) szokták ilyenkor feltenni, mert a frissítéseket hamarabb kapja meg. Ha tiltani akarsz, akkor ezzel érdemes: EZ Package Disabler (Samsung) ROM-ot letölteni pedig ezzel, mert nagyon gyors: SamFirm - Samsung firmware downloader & checker, Bocs, most látom, hogy helyette ezt ajánlják: UPDATO

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#6190) toompa válasza Kékes525 (#6189) üzenetére


toompa
őstag

Köszönöm!

(#6191) Lt.zole válasza Kékes525 (#6184) üzenetére


Lt.zole
tag

Olvastam, ROM a legfrisebb Telekomos (G925FXXS4DPGE).
Az a frucsa, hogy pont a legutolsó firssítés után jött elő a probléma, eddig nem volt gond.

(#6192) Kékes525 válasza Lt.zole (#6191) üzenetére


Kékes525
félisten

Lehet, hogy beállítási probléma. Elsőként csinálj a recoveryben egy wipe cache partitiont. Ez nem jár adatvesztéssel. Ha nem elég, akkor kapcsold ki a samsungos (nem a google féle) optimalizálást.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#6193) Fehercsoki


Fehercsoki
aktív tag

Meg lehet azt valahogy oldani hogy a bezárt alkalmazások ne induljanak újra (root nélkül)? Nem a rendszeralkalmazások zavarnak, hanem az általam telepítettek, pl. NFS No Limits, Real Racing 3. Letörölni nem akarom őket, mivel szinte kivétel nélkül az összes újraindul.

(#6194) icemad válasza Fehercsoki (#6193) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Ez engem is érdekelne...

(#6195) madgie válasza Lt.zole (#6191) üzenetére


madgie
titán

Nekem is a legfrissebbel csinálta, azelőtt soha. Egyszer csontig merítettem, hátha jobb lesz, utána két nap múlva rommá merült a zsebemben, azóta (vagy három hete) semmi jele a merülésnek :D

(#6196) Lt.zole válasza madgie (#6195) üzenetére


Lt.zole
tag

Meglátjuk, próbálgatom. Köszönöm a segítséget.

(#6197) fone


fone
csendes tag

Sziasztok!
Egyszerű kérdésem lenne: Miért nem push-ol sem a gmail sem az email alkalmazás? Már mindent megpróbáltam. Szinkronizálás mindenhol bekapcs, fiók töröl....
Visszakerestem gmail és értesítések kulcsszóra, de nem találtam megoldást.

(#6198) Darko


Darko
senior tag

Elnézést ha nem a legjobb helyen teszem fel a kérdésem, a prémium assistance szolgáltatás érdekelne, mégpedig az, ha veszek kéz alól egy használt prémium kategóriás samsung telefont, akkor igénybe tudom majd venni ezt a szolgáltatást, ha a sors úgy hozza. Gondolok arra, hogy a számla nem a nevemre szólna, és lehet, hogy nem is nálam lenne. Illetve a szolgáltatóknál v. a samsungnál eljárhatok-e garanciális ügyben később? Melyik szolgáltató milyen papírt kér a garanciához?

http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/

(#6199) toompa


toompa
őstag

Üdv!
A bal gomb funkcióját hol lehet állítani?
Sehol nem találom.
Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#6200) Kékes525 válasza fone (#6197) üzenetére


Kékes525
félisten

Wipe cache partition a recoveryből. Ha ez nem elég akkor próbáld meg kivenni a gmail-t a samsungos optimalizálásból. Ha az nem használ, akkor töröld a gmail adatait, de akkor azt újra be kell állítani.

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.