Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-02-21 16:49:36

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5501) JoeYi válasza nagyj74 (#5500) üzenetére


JoeYi
őstag

wifree-t már én is bekértem, várom, hogy engedélyezzék. Tűzfal kikapcsot próbáltam siker nélkül, még egy router resetet lehet megpróbálok valamikor

(#5502) nagyj74 válasza JoeYi (#5501) üzenetére


nagyj74
senior tag

Router reset megvolt. Semmi...
Tűzfalat hol kell kikapcsolni?

[ Szerkesztve ]

(#5503) JoeYi


JoeYi
őstag

na, első alkalommal sikerült a 24 órás működés, úgy, hogy 98%-os töltöttségnél factory resetet nyomtam, teljes újratelepítés, minden frissítése, 55 perc beszélgetés, 30 perc teamviewer

(#5504) Pubszon


Pubszon
veterán

Üdv.
Haverom vett egy S6 edge-t.
Szeretnék eBay-ről venni neki egy hőkezelt üveget és egy vezeték nélküli töltőt neki.

Melyiket ajánljátok?

Én ebből néztem ki az arany színűt, a töltőből pedig ezt, fehérbe.
Jók ezek?

ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...

(#5505) Nite válasza Pubszon (#5504) üzenetére


Nite
őstag

tempered glass [link]

lassan 3 hete fennt van, tokeletes :K

[ Szerkesztve ]

Paid my dues!

(#5506) bicsigabi


bicsigabi
tag

Sziasztok

Érdemes USA-ból itthon honosított S6 edge-t venni? Térerőproblémája nincs.

üdv

(#5507) Zenesz88


Zenesz88
csendes tag

Üdv. Vettem egy Samsung galaxy s6 clear view cover tokot. De nem zárja le és nem oldja fel a kijelzőt. Az óra sem jelenik meg.
Mitől lehet ez?

(#5508) badxgirl válasza Zenesz88 (#5507) üzenetére


badxgirl
aktív tag

Mennyiért vetted?
Szerintem ez kinai másolat. Azért mondom mert nekem is van egy, kísértetiesen hasonlít....a gyári eredeti valahogy másmilyen picit. Persze lehet hogy tévedek.
Én ebayen vettem a "gagyit" 1100 ft-ért...felül áttetsző alul lila volt a doboza és az sem csinál semmit de én tudtam is.

(#5509) Zenesz88 válasza badxgirl (#5508) üzenetére


Zenesz88
csendes tag

Jófogáson vettem 4000 ért. Ma érkezett meg.

(#5510) Valkűr válasza Zenesz88 (#5507) üzenetére


Valkűr
őstag

Nem mindegyik Clear View tok aktiv!

iPhone 13 Pro Max, iTab Air 5

(#5511) badxgirl válasza Zenesz88 (#5509) üzenetére


badxgirl
aktív tag

Hát ha eredetiként adták el neked akkor átvágtak sajnos. Ez nem eredeti ahogy az enyém sem, és nem is aktiv....

(#5512) nagyj74 válasza JoeYi (#5501) üzenetére


nagyj74
senior tag

Szia, megvan a megoldás a Google-problémára. A UPC-től kell kérni, hogy frissítsék a modemet. :))

(#5513) Drakk válasza madgie (#5462) üzenetére


Drakk
tag

Köszönöm! kb. 2 hete kezdett erősen merülni, eddig nem volt semmi gond vele.

Amit most gondolsz, holnapi életedet formálja.

(#5514) Fradipuma


Fradipuma
tag

Sziasztok. Lenne egy problémám beìrom ide is hátha itt nagyobb az élet mint a vr topikba. Szóval van egy 64gb-os független s6 edgem. Tegnap vettem egy gear vr-t
Beletettem a telót fel is telepìtette az oculus progit, de amikor visszatettem a telefont az csak elkezd beepegni és feketet képernyőt hoz be, pár perc után pedig kilép a touchwizbe. Asszony s6 edge-t is beletettem ami t-mobile függő, de azzal pedig simán megy minden. Valakinek valami ötlet mi lehet a probléma?

(#5515) JoeYi válasza nagyj74 (#5512) üzenetére


JoeYi
őstag

tényleg? Megtudnád nézni neked milyen verziód van? Amúgy mióta bekapcsoltattam a wifree-t azóta megy nekem is, gondolom akkor rátoltak egy sw updatet. Viszont ami továbbra se megy az az, hogy Google playben a saját alkalmazások oldal végtelen homokórában marad. Szerencsére a többi rész már hibátlan

Köszi az info-t!

Ja és nekem ez a verzióm:

(#5516) nagyj74 válasza JoeYi (#5515) üzenetére


nagyj74
senior tag

Szia, nem mostanában tudom megnézni az SW verziót. :(
Betelefonáltam a 1221-re, elmondtam mi a gond, a srác egyből mondta, hogy ipv4, ipv6 ütközés (ha jól emlékszem) ,majd küldött egy frissítést, azóta tökéletes. A frissítés visszaállította gyári állapotba a modemet.
A Wi FREE-ről csak annyit, ha nem a saját modemből jött a jel, akkor volt csak jó., ha sajátból, akkor ugyanúgy nem szerette a google-t.

[ Szerkesztve ]

(#5518) huszar90


huszar90
aktív tag

Sziasztok!

A mai napon én is vettem egy ilyen készüléket. Nagyon tetszik, és ezért nem is szeretném tokban tárolni, inkább vennék egy tempered glass kijelző védőt. A kérdésem az, hogy hol tudok minőségit venni jó áron? Írták itt korábban az xprotector-t viszont ott nincs teljesen átlátszó, csak ilyen csillogós. Mivel a telefonom platina színű, ezért mindenképp átlátszó kéne teljesen. :( Van ötletetek, hol találok ilyet?

Előre is köszi.

(#5519) Soltee


Soltee
tag

Megváltam s6 edge-töl. Nagyon sok volt vele gondom sajnos, pedig szép telefon. Mindenkinek köszönöm a segitséget. És továbbra is azt mondom, aki nehezen tud dönteni, hogy ezt vegye, vagy valamilyen felső kategóriás 'kinait', akkor inkább a kinai. Ez jó tanács! Üdv mindenkinek!

(#5520) madgie válasza Soltee (#5519) üzenetére


madgie
titán

Kínait, lol.

(#5521) Soltee válasza madgie (#5520) üzenetére


Soltee
tag

Hidd el, sokkal jobbak. Ha egyszer kipróbálsz egyet, soha nem lesz már samsungod. De tényleg tiszta jó szándékkal próbálok azoknak segíteni, akik ezen gondolkodnak. Nehogy úgy járjanak, ahogy én.

(#5522) Viktor0610 válasza madgie (#5520) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Mivel idézőjelek közé tette, ez a kínai lehet akár a Huawei P9 is, ami azért nem lol kategória. :D

Samsung Galaxy A54

(#5523) madgie


madgie
titán

Volt már Oneplus One-om meg Meizu MX4-em, mindkettő csúcsnak számított akkoriban.

(#5524) Soltee válasza Viktor0610 (#5522) üzenetére


Soltee
tag

Tényleg a huawei csúcskészülékeire gondoltam.. :-) De ezeken kívül is vannak jók. A legnagyobb gond a samsungnál a szoftverben van. Hardveresen teljesen rendben van.

(#5525) madgie válasza Soltee (#5524) üzenetére


madgie
titán

Pont a szoftver volt a legnagyobb bajom a kínaiakkal. Egyébként a P9 tesztjét pont a minap olvastam, arra jutottam a végére, hogy az anyagminőségen meg az ujjlenyomatolvasón kívül semmi különös: az EMUI szubjektív még mindig egy béna iOS koppints, a két kamera jó eséllyel soha nem lesz normálisan kihasználva, támogatva, és pont bosszantó apróságokat hagytak ki belőle, a nagytesót promózandó.

Nem mintha az S6E tökéletes volna, sőt :)

(#5526) erik88 válasza Soltee (#5519) üzenetére


erik88
aktív tag

Nekem meg eddig csak kínai telefonom volt. Coolpad,meizu,családban van több huawei is. Mégicssak Samura váltottam mert meguntam, hogy kínai szar műanyag. A kínai telók nagy része csak max akkuban jó. S6 Edge ebben annyira nem jó de én olyan megelégedéssel használom, hogy komolyan le a kalappal a telefon előtt. Ez tényleg prémium telefon. Kínai telefonnal így nem votlam megelégedve egyikkel sem pedig nem vettem kínait se olcsó szart. Meg lehet nézni a kínai telefonok milyen megjelenítőt kapnak, milyen szervizháttérrel rendelkeznek, mennyi ideig húzzák, mennyi ideig támogatottak, garanciális ügyintézésükről is lehetne pár szót ejteni, milyen tartozékok vannak hozzá, meg azért a minőség is kicsit elmaradott. Attól függetlenül vannak jó kínai telefonok nem mondom. De a Samu köröket ver a normális telefonjaival a kínai telefonokra. Max kevesebb pénzből érdemes kínain gondolkodni.

[ Szerkesztve ]

(#5527) Valkűr


Valkűr
őstag

Hát hozzászólva a témához. Én eddig HTC párti voltam, nagyon szeretem a telefonjait. A kamerájuk kivétel nélkül elég vacak volt, ráadásul az One M7 lilahibás is lett. Samsungot addig azért sem mertem venni, mert sok panaszt hallottam az összeszerelés és a felrobbano aksikról. Tesómnak a Huawei P8 van, azt is agyon dicsérték, de valami bűn rossz az állitólagosan jó kamerája. Legalábbis a lakásban nappal értelmes képet nem sikerült vele késziteni. Mikor anno hozzám került az S6 Edge szerelem volt első látásra, és tudta mindazt amit eddig hiányoltam a telefonokból. Nyilván ez sem hibátlan, hisz az Android maga nem egy magabiztos rendszer, nem egy IOS. De ennek ellenére az eddigi legjobb telefonom. A Páromnak iPhone S4 volt, az még a régi HTC telefonomhoz képest is kuka volt, hiába a stabil oprendszer. Maradtam a S6 mellett, és szerintem maradok is egy jó darabig. A kamerája noha én alapbol tükrös Nikonnal szoktam fotózni, de emellett is azt mondom , hogy jól beállitva elég jól lehet vele fényképezni és nem csak kattogtatni. Egy jobb kompakt gép minőségét tudja hozni általános felhasználásokkal. Egyébként nekem most nagyon tettszik az új LG is. Szerintem ebben az árszegmensben minden gyártónak van jó telefonja, kinek melyik és miért jön be jobban ez egyéni izlés kérdése.

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro Max, iTab Air 5

(#5528) MartOOn


MartOOn
addikt

Hello mindenki. Egy gyors kerdes, kereső nem adott tuti valaszt. Már nem olyan uj ez a telo. Lehet már ra kapni rendes hajlított edzett uveg screen protectort? Ugy jartam h ajanlottam egy kollegamnak hogy uveg protectort vegyen es most igy raporgott (mert azt hittem spigen-nek van ilyen) de véletlenül egy fólia linkjet küldtem at neki. Tudok neki ajanlani vmit hozza ami valoban uveg es jo is vagy csak folia van rá. (ami azert valszeg elovetiti hogy nekunknsem leszbs7 edgere uveg sose)
Koszi a valaszokat elore is.

HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E

(#5529) madgie válasza MartOOn (#5528) üzenetére


madgie
titán

Nekem üvegfólia van rajta. Ne kérdezd, milyen, bementem az ismerős GSM boltoshoz, megkérdeztem, van-e ilyen és vállalja-e, hogy felrakja. Ötezret mondott, rábólintottam, szerencsétlen negyed óraig biztos csinálta, mire pöpec lett (megmondtam, hogy ha sz@r, nem fizetem ki). Pár hete fent van, picit a sarkoknál levegős, de nem vészes, alig látszik.

Egyébként utána tokvadászat közben elkeveredtem a helyi telekom üzletbe, ott fekete/fehér keretes kivitelben is volt ugyanennyiért, szintén felrakással (az enyém mindenütt átlászó, nem keretes). A Samsung márkaboltban is voltam, ott 15 körül lett volna, plusz felrakás (!). Gyorsan kifordultam :D

(#5530) csejani válasza madgie (#5529) üzenetére


csejani
csendes tag

Hali a te átlátszó üveged a keret körül nem ilyen csillogós?

(#5531) madgie válasza csejani (#5530) üzenetére


madgie
titán

Nem csillogós, sima üveg.

(#5532) petir


petir
senior tag

Sziasztok

Nemrég cseréltem le az S5öm egy S6 Edge-re haaaat vannak érdekes dolgok ez az akuidő pl tenyleg furcsa egy dolog mondjuk nalam nem ilyen kiemelkedő de az S5 jobban birta az teny.

Lenne egy problemam szépen beléptem a gmail fiokommal a telefonba a fiokok resznel meg is jelent.
Na most ilyen fitnesszadatok, fotok meg stb ilyeneket nekem ne szinkronizaljon..
Ami S5-be volt azokat szepen engedelyeztem
-Alkalmazas adatok
-Drive
-Gmail
-Naptar
-Nevjegyek

Első probléma ha jön levelem nem tölti le nekem kell manualisan frissiteni !
Második Naptár szinkronizálásnál ott kis nyilacska, hogy frissit de semmi !
Harmadik Névjegynél szintén ott a nyil de még egy felkiáltó jelet is kap !

Szóval itt valami a szinkoronizálásnál nem kerek...tudna valaki segitnei mi a nyűg :F

(#5533) JoeYi válasza petir (#5532) üzenetére


JoeYi
őstag

engedélyezni kell a syncet.Telefon Beállítások/Fiókok/Google/Gmail szinkornizálása. Többi programnak is külön engedélyt kell adni ilyesmire. Sőt még arra is, hogy gmail hozzáférjen a címlistádhoz.

(#5534) vargagabor94


vargagabor94
csendes tag

Sziasztok! :)

1 hete én is boldog tulajdonosa vagyok a készüléknek, nagyon megvagyok elégedve vele.

Mivel egy elég drága telefon vásárlásnál vettem hozzá egy flip tokot és ma szerettem volna hozzá egy üvegfóliát felrakatni.
4500 Ft-ért adták a fóliát. Boltból kimenve visszaakartam írni ismerősömnek , az érintést nagyon nehezen vette be a telefon, vissza is mentem. Egy pár perc után az eladó ecsetelte ez így van rendjén, utána a telefonom volt a hibás stb. Pár perc után visszaadta az összeget.

Ezután az eset után arra jutottam megkérdezem tőletek, hátha valakinek már van egy bevált márkás üvegfóliája, amit bátran ajánlana.Illetve régebben olvastam a Nano Shine folyadékról, esetleg volt már valakinek erről tapasztalata?

Előre is köszönöm a válaszokat.

(#5535) icemad válasza vargagabor94 (#5534) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

hátha valakinek már van egy bevált márkás üvegfóliája, amit bátran ajánlana.Illetve régebben olvastam a Nano Shine folyadékról, esetleg volt már valakinek erről tapasztalata?

1.: Vagy üveg, vagy fólia, üvegfólia nincs. (Egyébként én egyiket sem használok, nálam a flipes vagy szilikon tokok jöttek be.)

2. Nanoshine nagyon jó... autókra. Telefonra nem ajánlott. Maszatos, és ugye nem egyformán kopik mindenhol, így egy idő után csúnya lesz...

(#5536) vargagabor94 válasza icemad (#5535) üzenetére


vargagabor94
csendes tag

Köszi a választ. Flipes tokot használok jelenleg én is, de szeretnék rá egy fóliát mégis azért :)

(#5537) StevieWonder


StevieWonder
tag

Reggelt.

Most szeretnék venni egy ilyen készüléket, magyarországon is érvényes garral.

Tudtok esetleg tippet adni h hol a legolcsóbb épp? (kártyafüggetlen kellene)

(#5538) JoeYi válasza StevieWonder (#5537) üzenetére


JoeYi
őstag

szerintem 195-ért mediamarkt: [link]

én az újgsm-nél vettem, és sikerült beregisztrálni a Samsung oldalán, de vagy szerencsám volt, vagy majd jól a képembe röhögnek ha egyszer neadjisten garanciáztatni akarnám hivatalos úton.

(#5539) VIBO válasza JoeYi (#5538) üzenetére


VIBO
őstag

GSM-es tellákat miért nem lehet gariztatni rendesen?

S21 Ultra, Buds Pro, WatchActive 2, MK7 GTI, Zenbook i7

(#5540) JoeYi válasza VIBO (#5539) üzenetére


JoeYi
őstag

nem jártam utána, de általában szürkeimportos. Pl szlovákiában lett beszerezve, ott bemondják hogy itt adóznak, itt meg azt, hogy ott, és végül sehol se. Mikor felgorgetné a NAV, akkor meg megszűntetik a céget.

Pl ez egy durvább sztory, ahol állítólag részletre megvette az ujgsm vhol a telefont, és végül nem törlesztette a díját, ezért a telenor letiltotta a telót, de ezzel már a vevő szívott aki megvette az ujgsm-től: [link]

Nem meglepő módon pont egy elcsalt áfányival adják olcsóbban a sufnigsm-ek a telefont mint mondjuk az MM.

A Samsung meg gondolom nyilvántartja mi hol lett eladva és hiába vagyunk EU, a garirendszer általában országhatárig ér.

[ Szerkesztve ]

(#5541) VIBO válasza JoeYi (#5540) üzenetére


VIBO
őstag

Durva :(

S21 Ultra, Buds Pro, WatchActive 2, MK7 GTI, Zenbook i7

(#5542) subset válasza JoeYi (#5540) üzenetére


subset
senior tag

...főleg ha a számlát is kérik a garizáshoz

Használj Te is szabad szoftvert !

(#5543) JoeYi válasza subset (#5542) üzenetére


JoeYi
őstag

számla van, azt kérhetik, tök szabályosnak látszik vevői oldalról, csak a háttér hókamókába nem látsz bele

(#5544) MartOOn válasza JoeYi (#5543) üzenetére


MartOOn
addikt

Használt, 0 perces... Mi a baj azzal? :)

HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E

(#5545) iTomi81


iTomi81
tag

Üdv Mindenkinek!

Az volna a kérdésem hogy január óta van meg a telefon, nem volt semmi gond vele 5 nappal ezelőttig. Azóta teljesen rendszertelenül kiír talán reklámokat, de nem tudom miért. Néga csak egy csíkban alul, néha egy egész kijelzős táblázatot és néha a navigáció is elkezd villogni. Van mindig egy gomb amivel be lehet zárni de nagyon bosszantó. A böngészőkben le van tiltva minden amit csak lehet rekklámok, felugró ablak, nem lett semmi telepítve az elmúlt 1 hónapban. Mi lehet a baj?
Nem szeretném újra húzni a telefont. Segítsetek létszi.
Remélem látszik a két feltöltött kép. Várok segítséget nagyon mert bosszantó hogy egyik napról a másikra csak úgy....

1es kép: [kép]

(#5546) iTomi81


iTomi81
tag

[kép]

Ez pedig a másik

(#5547) JoeYi válasza JoeYi (#5517) üzenetére


JoeYi
őstag

na rendeltem ilyen tokot, kíváncsi leszek

(#5548) madgie válasza iTomi81 (#5545) üzenetére


madgie
titán

Hát pedig szerintem benyaltál valamit, az alkalmazáskezelőből talán ki lehet vadászni, de egyszerűbb lenne egy pucér új rendszert húzni.

(#5549) subset válasza iTomi81 (#5545) üzenetére


subset
senior tag

Ezek mellett nem szeretnéd újrahúzni :Y ? Egyértelmű, hogy valami rosszindulatú cuccost futtat a telefonod.
Ami a felugró képernyők és ablakok mellett még ki tudja miket csinál....

[ Szerkesztve ]

Használj Te is szabad szoftvert !

(#5550) Dr.FantastiK válasza JoeYi (#5543) üzenetére


Dr.FantastiK
őstag

Meert ??

Tan a Samsungot erdekli hogy fizettel-e AFA-t ? ? ;]

Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.