Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiktor93*
csendes tag
Sziasztok.
Hát ez nagy kár,sebaj köszönöm a segítségeteket.
-
Wiktor93*
csendes tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy a Note 10+ támogatja-e az E-Simet?!
Egy feltoltő kártyás vodás számot szeretnék erre váltani.
Lehetséges?! -
Wiktor93*
csendes tag
válasz
Pioneer
üzenetére
Nem tőlem várod a választ, de antenna probléma van.
Ha nincs vissza dugva az antenna a helyére, csak a (közelben van) attól még működik, de gyengébb hatásfokkal.
De érdemes lenne megnézni hogy nincs-e megtörve a kábel.
Bár így hogy ragasztott a cucc, necces.
Én utoljára Galaxy S3 - al jártam így, helyén volt de meg volt törve, ez műszeres (szakadás) vizsgálattal jött össze. -
Wiktor93*
csendes tag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Szia.
Olvasom az s22 Ultra topicot,(2022- es hozzászólásoknál járok)ott pár fórumtárs szintén az említett GSM hibával küzdött, de meg lett a probléma forrása, azóta többen írták hogy megszűnt a hiba.Fel kell hívni az adott szolgáltatókat, és engedélyeztetni kell a 4g hanghívást.
Hiába aktív a telefonom, mármint te kapcsolatad be, a szolgáltató oldalán lehet deaktivált.
Sokan írták hogy Xiaomi, vagy Note stb volt előtte és ott ment tuti be van kapcsolva, de valamiért blokkolásra került egyszer csak.Szolgáltatót megkérték hogy nézze át a beállításokat, majd kaptak egy SMS – t hogy ez és ez módosításra került, a hiba azóta ahogy olvasom a topikot megszűnt náluk.
Nekem anno, egy Galaxy A70 csinálta ugyan ezt, legálabb öt Simet elhasználtam, de nem oldódott meg a probléma, kikapcsoltam a volte szolgáltatást utána megszűnt, elég cinkes volt épp Home Office volt, a munkáltatom meg azt hitte hogy szórakozom.Nekem is Note 10+ van, nállam nem volt ilyen probléma vele de én is lefutottam ezt a kört kivancsiságból, és ki volt kapcsolva, amit szintén nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Tesla topik
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen processzort vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Razer gamer szék
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest