Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Ez eleg fura, en most direkt megneztem, nalam 10es rendszeren mindketto altalad hianyolt funkcio megvan, es mukodik is.
-
F_Gergely
őstag
Miota megjott a droid 10, nagyon jo lett az ujjlenyomatolvaso. Elotte azert volt hogy tobbszori probalkozasra oldott csak fel a kijelzo.
Mostmeg azonnal, nagyon elegedett vagyok vele :) -
F_Gergely
őstag
Sracok, help:
Samsung tema alkalmazassal valtoztattam az ikonokat. De maradnek a gyarinal, azt hogy tudom ujra beallitani?Megtalaltam
-
F_Gergely
őstag
Van egy kezdettol fenallo bug, hatha talalkozott mar vele valaki.
Dual simet hasznalok, ceges+magan. A netet azt a magan kartyan hasznalom.
Viszont ha olyan helyre megyek ahol nincs 4G atvalt H+-ra akivel nem is oenne baj. A bug az, hogyha visszamegyek olyan helyre ahol van 4G nem all vissza a halozatra.
Ugy maszik vissza, hogy atvaltom a netet a cegesre majd vissza a maganra es akkor mar 4G-re csatlakozik.
Nem surun fordul elo de baromi bosszanto mert ha nem veszem eszre fel napot is kepes H+-on maradni... -
F_Gergely
őstag
válasz
telefonmágus
üzenetére
azért azt az index is benézte igen erősen! ehhez semmi köze nincs az emagnak mert nem ők a forgalmazók!
-
F_Gergely
őstag
Első körben nálam sem működött mikor megvettem a telefont, de után mondták a srácok, hogy a telefon kilő minden háttérben futó alkalmazást, hogy kímélje az akkut.
Utána beállítottam, ahogy mondták hogy a Gmail legyen engedélyezve, azóta nincs vele gond illetve más alkalmazásnál is be lehet ezt állítani ahol gond van az értesítésekkel.Más:
Milyen USB van a telefonban? USB3? Azért kérdezem mert 512 GB-os a teló, és pakolnék fel rá nagyobb mennyiségű adatot, de ha USB3-at tudja akkor vennék ehhez megfelelő kábelt. -
F_Gergely
őstag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Most megnéztem, nálam működik, próbáld meg újra indítani a telefont, hátha úgy működik majd.
-
F_Gergely
őstag
válasz
balika333
üzenetére
Igaz nekem Plus van, de szerintem ez ekkor sem oké.
Valami vagy beragadt nálad vagy be van kapcsolva vagy nem tudom.
Én ha nem használom a telefont 2-2,5 napot simán kibír, de általában este 9kor rakom fel tölteni és reggel 6-kor veszem le töltőről és sokszor 9-kor úgy rakom fel tölteni hogy még van benne 30-35% töltöttség. Pedig napi 3 órát youtubozok bluetooth fülessel, otthon wifi, 2 sim kártya, telefonok, emailek, meg neten olvasok. Szóval használom de így is 6--7-8 kijelző idő simán összejön de volt aki rakott már fel képet 11 óra kijelzőidőről is. -
F_Gergely
őstag
Srácok, hogy kell hosszú záridővel fényképezni?
Hiába viszem le az ISO-t 50-re akkor is csak egy fehér képernyő lesz a fényképen...
-
F_Gergely
őstag
válasz
Blue meth
üzenetére
Annyi, hogy az elején kevesebbet bír, de tanulja a telefon is a szokásaid pl nekem magától kapcsolja a wifit bluetooth-t ahogy jövök megyek (otthon kapcsol wifit, kikapcsolja a bluetooth-t, elindulok melóba kikapcsolja a wifit bekapcsolja a bluetootht) első 1 hét ilyen tanulós meg kell neki pár teljes feltöltés amig beáll az akku de onnantól nagyon stabil és lehet is rá számítani, nem fog lemerülni.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Blue meth
üzenetére
Bírja, én kb napi 3 órát youtubozok rajta, mostanában már játsztok is közel 20 év után, net, facebook, messenger stb és estig simán bírja a telefon és nincs akksi kímélőben meg semmi.
7-8-9 kijelző időt simán bele lehet tolni.
Viszont nekem 10+ van abban ugye nagyobb az akksi. -
F_Gergely
őstag
válasz
Kamikazeman
üzenetére
Én használom mindegyik app-ot és egyikkel sincs ilyen jellegű problémám, nálad valami beállítás gond lesz.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Kamikazeman
üzenetére
ugyan azt a beállítást kell megcsinálni mint a gmail-re.
Ez nem a telefon hibája hanem kiméli az akkut és kilövi a feleslegesen háttérben futó alkalmazásokat, ezeket kell neked manuál beállítani, hogy fussanak a háttérben. -
F_Gergely
őstag
Lehet láma kérdés de kéne valami okosat mondjatok.
Két simmel használom a telefont (note10+) de ha beszélek az egyik kártyán a másikat ha hivják kisípol, hogy nem elérhető, nem kapcsolható stb.
Utána meg jön az sms hogy nem fogadott hívásom volt. Nincs erre valami okosság a telefonban , vagy mi lehet a megoldás? hívásátirányítás? -
F_Gergely
őstag
válasz
RAYBOMB
üzenetére
igaz en nem beszelek sokat, de ket kartyaval hasznalom, viszont eleg sokat nyomogatom 3-4 ora youtube bt fulesen keresztul, plusz net, napi 6 ora kijelzo ido siman megvan es nem merul ne nap vegere. reggel 6kor veszem le toltorol es este 9kor rakom fel toltore. En megvagyok vele elegedve, de hozzateszem az elejen nekem ia voltak vele akksi gondjaim aztan szepen beallt, plusz a telefon is tanul (beszaras).
-
F_Gergely
őstag
válasz
Pythoncobra
üzenetére
Nem gondolom azt, hogy ez javitva lesz.
En is elfogadtam, hogy szar, a samu meg rohadjon meg. Ennyi. Ja meg az is aki a tesztekben agyondicseete es hogy mennyire jo. -
F_Gergely
őstag
válasz
Memmaao
üzenetére
Én a telefon vásárlásakor vettem hozzá ugyan ilyen bőrtokot csak feketét. Kicsit mérgelődtem hogy bakker 13 ezer de kell tok legyen ez.
Mikor kibontottam már mosolyodott a szám széle mert baromira minőség érzete van, nekem nagyon bejött.
A sarkai nem tudom mennyit fognak bírni de én meg vagyok elégedve és remek a fogása. -
F_Gergely
őstag
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Én használtam a gyári fülest de ilyen hibát nem tapasztaltam.
-
F_Gergely
őstag
válasz
telefonmágus
üzenetére
Oké de 35 perc kijelző idővel ez az elvárt.
Azért 6 óra kijelzővel már nem lenne ennyi
-
F_Gergely
őstag
itt hogy mukodik a knox? a titkositott mappa az vagy kell valamit kulon kapcsolni?
-
F_Gergely
őstag
válasz
mkriszadmin
üzenetére
Nálam se működik
-
F_Gergely
őstag
válasz
mkriszadmin
üzenetére
A teljesítménymód legyen kikapcsolva ha az be van kapcsolva, nem működik-.
-
F_Gergely
őstag
válasz
telefonmágus
üzenetére
decemberben mar telefon se lesz benne
-
F_Gergely
őstag
6 oranal tart a kijelzoido, es meg van 32% az akksiban. Megvagyok vele elegedve :)
-
F_Gergely
őstag
Nekem is 10-20 megas kepeket csinal. Szerintem azert lehet, mert be van kapcsolva, hogy a kep keszitese elotti par masodpercet is rogzitse mint egy video Igy bar az eredmeny jpg, de tartalmazza a kep keszitese elotti 1-2 masodpercet mint egy video. Nem rossz cucc csak megdobja a kepek meretet, nem is kicsit.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Bocs mindig keverem a kettőt
-
F_Gergely
őstag
válasz
telefonmágus
üzenetére
az a gondja (amit valahol megertek) hogy a gyari kabel mindket vege usb-c amit nem lehet minden szamitogepre csatlakoztatni.
Neki olyan usb kabel kell aminek az egyik fele usb-c a masik fele meg usb-b.Mondjuk nekem az ikeas kabel bevalt 990 huf es a gyorstoltest is tudja, igaz nem a legszebb dizajn de ennyiert korrekt.
-
F_Gergely
őstag
válasz
telefonmágus
üzenetére
OTG adaptert nagyon sok ember nem kapott, tobbek kozt en sem...
-
F_Gergely
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Tehát ha veszel valamit előrendeléssel, az feljogosítja a gyártót arra, hogy az minőségileg kifogásolható legyen? Na ne már!!!
Ha veszel egy autót szalonból, elhozod és szar, visszaviszed és azt mondják, öcsém ne reklamálj várj fél évet majd a gyártó javítja a hibát - vagy nem, de ha nem majd elgondolkozhatsz a cserén addig meg használd így, ne foglalkozzál azzal hogy szar az autó.
Ezt te sem gondolod komolyan... -
F_Gergely
őstag
Nalam az a baj, h9gy nincs mire valtani, note4 4 eves, arrol valtottam. Note9 note8 akkor se tetszett mikor bejott, ezert nem vettem.
Nekem csak a kameraval van bajom, massal nincs, de eleg undorito es gusztustalan, hogy 400 ezer forintert olyan kamera van, aminel meg a note4 is szebb kepeket csinal. Viszont a ceruza kell, igy mas alternativam nincs, kenytelen vagyok benyelni. Viszont ez volt az utolso hogy elorendelessel vettem telefont, mert mindenhol csak a szepet es jot irtak, arrol meg egy hatalmas kuss volt, hogy a kamera milyen. Jo lenne hinni, hogy javitjak majd de ahogy itt is irtak tobbet ugyan ilyen fos az s10 is, ha ott nem javitottak itt se fogjak ebben egyet ertek. Sajnalom mert kibaxott nagy lehuzas a samu reszerol, ahogy az is, hogy semmi ajandek tartozek nem volt az elorendelt telefonokhoz. -
F_Gergely
őstag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Én leragadtam a régi kőkorszakban, így legalább képben vagyok, akkor nem kell éjszaka azért felkeljek hogy levegyem a töltőről a telefont, köszi
-
F_Gergely
őstag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Tehát éjszaka nyugodtan hagyhatom töltőn lekapcsolja a töltést ha feltöltött?
-
F_Gergely
őstag
Azt nem tudjátok, hogy lehet mobillal fizetni?
Van bankkártyám, és a cégnél látom mindig hogy telóval gondolom nfc-n keresztül fizetnek. Ilyet hogy lehet?Note4: minden nap töltöttem az akksit este feldugtam reggel levettem, oké nem tökéletes már de sztem marha jól bírta. Ha ugyan így fogja bírni a note10 is akkor örülni fogok.
Annyi, hogy ezt már vezeték nélkül töltöm, és ahogy a note4 esetén úgy itt is ki van kapcsolva a gyors töltés, mert nincs rá szükségem illetve a note4 töltőfejét használom nem a gyárit. -
F_Gergely
őstag
na gyerekek egy nagy piros pont a note-nak.
meg tavaly oktober korul vettem egy pioneer bluetooth fulest az akkor meg note4 melle. Jo volt, szepen szolt, de rohadjon meg allandoan akadt a kapcsolat, egyszeruen idegesito volt ahogy akadozik a zene lejatszas kozben. Olvasom neten mindenki ezt irja, oke a headset szar, beb@sztam a fiokba majd oda adom valakinek ajandekba.
Gondoltam ma megprobalom a note10-el ez mit tud. Hogy mit tud? Meg azt is kiirja a note, hogy a headset akkumlatora mennyire van feltoltve. Akadozas, szaggatas? Nulla, zero! Kivalo! Be is rakom a fiokba a vezetekest.
Nem igazan ertem egyebkent mert a note4 csak ezzel a fulhallgatoval csinalta, a masik JBL fulesemmel nem csinalta.
De orulok, hogy nem dobtam ki mergemben tavaly a fulest, nagyon jol szol, es korrekten kezeli a telefon is, nagyon elegedett vagyok most
-
F_Gergely
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
4 eves note4 semmi folia, teljesen korrekt a kijelzoje. biztos van rajta mikrokarc de egy hasznali targyrol van szo.
van rajta GG ezert van. Telefonra foliat tenni olyan mint femhazas telefonra tokot tenni.
Nyilvan van aki felti, es folia meg tok meg miegymas. Nekem sose volt egyik telefonomon se folia, tok is csak rovid ideig vagy egyaltalan nem.
Lehet a GG semmit nem er, de ha igy lenne nem tudom minek koltenenek egy zsak penzt a fejlesztesre meg licenszre.
De mindenki azt tesz a telefonjara amit szeretne
-
F_Gergely
őstag
válasz
norbi93
üzenetére
Nekem szerencsére nincs ilyen gondom, mindezt úgy hogy egy noname kínai wireless töltőt használok amit még a note4-hez vettem.
Én eddig megvagyok vele elégedve, és nem is melegszik egyáltalán a telefon.
Viszont a gyorstöltést kikapcsoltam, mert éjszaka ráér tölteni, igazából ha lenne olyan hogy lassú töltés én azt választanám
-
F_Gergely
őstag
válasz
kakuk100
üzenetére
ezek a tesztek mind tajekoztato jelleguek szamomra. Meg a mobilarenas teszt se eleg korrekt szerint, elnagyzolt, nem ter ki a reszletekre.
A note10+ kameraja meg igen erosen csiszolasra varo, felkesz. Legalabbis az ahogy elottem paran irtak, a fokusz csak egy pontra kocentral, es azon kivul minden mas elmosott ez pesig van akit nagyon zavar. -
F_Gergely
őstag
válasz
danisuto
üzenetére
ott valami mas lesz, nekem most 3 ora alatt 2%ot ment le az akksi ejjel, meloba menet en youtube-rol hallgatok zenet es masfel ora alatt, max 10%-ot merul, tehat az, hogy nalad 60-70%-ra megy szereintem oke, ha nekem youtubbal, meg masfel ora alatt 10%.
Ha szabad ilyet irnom, egy picit azert orulok, hogy nem csak en erzem, ugy tte van a kameraval, hanem masnak is produkal ilyet a telefonja. Hozzateszem, ez meg mindig jobb, mint a HTC-nel mikor lila szinuek lettek a fenykepek, es oke, hogy garanciaban csereltek a kameramodult, csak masfel honap volt mire megkaptam a telefonom. Na meg eleg nagy blama volt hogy egy akkori csucsmobilnal hogy megvesged 200+ ezerert es lila szinuek lesznek a kepek, mert tulmelegszik a kamera.
-
F_Gergely
őstag
A tipped jo volt, tv-n nezve egeszen mas meg a note4-el keszitett kepek is szebbek, mint a telefon kijelzojen.
Az pozitiv volt, es nagyon tetszett, hogy smart view-al kapcsolodva a tv-re felajanlotta a telefon a keparany modositasat, igy a telefon kijelzo forgatasa nelkul is teljes kepernyon jelent meg a tv-n a fenykep es nem kellett a fekvo kephez a telefont is elforditani. Majd rafekszem a fenykepezos tortenetre, szerencsere a note4et nem adtam el, igy tudok makd parhuzamosan fenykepet csinalni mindkettovel, igy ha lesz kulonbseg akkor azt meg tudom nezni. -
F_Gergely
őstag
lehet azert tunnek a kepek belenagyitva rossznak mert a telefon felbontasa nagyobb mint a note4 kijelzoje es ott belenagyitani tobbet lehetett, mint a note10 eseten?
Vagy ez igy hulyeseg? -
F_Gergely
őstag
Fenykepek felbontasan nem lehet allitani?!
Nincs szuksegem 10 megas fenykepekre.... -
F_Gergely
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
en elhiszem hogy a tied jo, azt is hogy csak az enyem szar, csak azt ne magyarazzatok meg, hogy amit felraktam kepeket azok jok.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
szolgaltatos vagy gyari rom.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Most azt lenne jó tudni ez gyári hiba vagy most ez mi? Mert nem szívesen cseréltetném a telefont...
-
F_Gergely
őstag
válasz
sompetike
üzenetére
nem tudok képet feltölteni mert 10 megás a fénykép, de hidd el hogy tényleg tud szar képet csinálni, ez valami szoftveres gond lesz szerintem, de amúgy elég zavaró, és a tesztben is írják hogy van némi probléma a fókusszal.
Ha nem lett volna 4 évig a note4 és csináltam volna 20+ giga fényképet, nem tudnám mihez viszonyítani, így viszont van, és látszik, hogy valami nem oké. De ha esetleg számtógép elég kerülök majd és le tudom csökkentein a fénykép méretét majd feltöltöm hogy lásd mi a probléma.(#945)Roland861010:
Ez akkor lenne igaz, ha nem telefonról beszélnénk. Én nem akarok állítani semmit, rényomok hogy "csinálj fényképet" a telefon pedig csinál. Én nem akarok állítani semmit, nem akarok játszani a színekkel, nem akarok szarakodni a képpel. Azért va na telefon kamerája hogy jó képet csináljon.
Nekem azért rohadtul szembetűnő mert érdekes mód a note4-el ilyen gondok nem voltak, rányomtam, fényképezett és rendben volt. A note10 kamerája meg valahogy rohadtul nem oké, mintha csak élesen egy pontba fókuszálna kizárólag, vagy én nem tudom. Nagyon elmosódott képeket tud készíteni. -
F_Gergely
őstag
Eygébként a kamerának tényleg lehet valami rákfenéje, vagy én vagyok béna hozzá.
Tegnap este direkt elkezdtem fényképeket csinálni, és valóban voltak olyan képek amik elképesztően pocsék minőségben csinált volt ami meg kifejezetten jó lett.
Ahogy én észrevettem a 0,5x zoom-al mintha rosszabb képeket csinálna közelről mint 1x-essel azzal valahogy jobbak a képek.
Meg túlságosan egy pontra irányul a fókusz, note4-en még volt valami széles fókusz vagy mifene, aminek a lényege az volt, hogy kb minden "éles" volt a képen nem csak egy adott pont. Na valami ilyesmi kéne a note10-en is, hogy ne csak egy adott pont legyen éles, hanem azért lehetőség szerint minden.
Remélem ez csak valami szoftveres gond és javítják, mert ez így valóban elég tré. -
F_Gergely
őstag
Nálam is merül ennyit, viszont nálam a smart lock szív ennyit szerintem mert beállítottam hogy otthon ne kérjen ujjlenyomatot se kódot, viszont így éjszaka két folyamat van ami szívja az akksit:
- Cella készenlétben
- Eszköz készenlétbenDe nem tudom ezt a kettőt mi okozhatja még?
Viszont ma már ez redukálódott 1-1%-ra a tegnapi 5-5 %-ról. -
F_Gergely
őstag
Hivás közben ha elveszem a fülemtől a telefont, nem jön vissza a kijelző csak a bekapcsológomb megnyomásával.
Ez hiba? Valakinél ugyan ez előjön? -
F_Gergely
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
igen.
-
F_Gergely
őstag
nekem ilyesmi van [link]
nekem teljesen megfelel, olcsóbb is mint a gyári, és nem melegszik a telefon sem.
Gyorstöltés is megy (nyilván nem olyan gyors mint a gyári) de láthatóan gyorsabb mint a normál. Mondjuk nekem valami lebutított csepptöltés kéne, hogy éjszaka szépen lassan feltöltse a telefont. -
F_Gergely
őstag
Nincs arra mód/lehetőség, hogy a két kártyát külön kezelje a telefon?
Egy magán és egy céges kártya van benne, és pl a névjegyzékben nem lehet külön szedni ezeket, hogy külön lássam őket ne összemosva? Oké, hogy bent van mind a két kártya csak tök jó lenne ha külön tudnám választani a magán és a céges dolgokat, akár sms akár telefonkönyv. -
F_Gergely
őstag
Na most világított az edge light viszont el is tünt. Nekem olyan megoldás kéne, hogy addig villog amig fel nem ébresztem a telefont mint annó a note4 esetén a led.
-
F_Gergely
őstag
válasz
PeteePeti
üzenetére
Mindenképp panaszt tennék, (ilyen területen dolgozom) ha eléggé ütöd az asztalt, és nem hagyod magad lerázni akkor még kárpótlást is kaphatsz, akár ajándék tok vagy egyéb formájában. De első körben le fognak rázni, hogy ez nem az ő felelősségük, ők átadták a futárnak bla bla. De amúgy igen, ez az ő felelősségük, mert te a szolgáltatóval vagy szerződésben nem a futárcéggel. A futárcéggel ők vannak szerződésben, tehát az ő felelősségük!
(#696) Roland861010
Néztem ilyen videókat én is, de nekem a gyári edge lighting nem működik, nem jelez semmilyen értesítésnél. -
F_Gergely
őstag
reggel 100%-rol lemerult a telefon 80%.
Na mondom nezzuk meg mi ragadt be.
volt egy sor alkalmazas ami futott a hatterben amit azert sem ertek mert be van allitva az automata alkalmazas pucolas, hajnal 3kor bezar mindent ami nem kell. szerk. (nem volt bekapcsolva, de most bekapcsoltam). A masik hogy futott a navi amit nem is hasznaltam. Mondjuk ezzel emlekeim szerint szivtam note4-el is, ugyhogy majd ma rendbe teszem az appokat, hogy mi fusson meg mi nem. 12 gb ram van ugye a telefonban, hat alapjaraton a felet megeszi, ugyhogy mar csak ezert is orulok, hogy nem 8 gb van bene. -
F_Gergely
őstag
válasz
BatchMan
üzenetére
en ugyan igy note4rol valtottam 4 ev utan.
En egyelore azt latom, hogy nagyon megerte.
Az ertesito led hianyzik de helyette van edge lighting, vagy app ami a kamera korul vilagitja meg a kijelzot beallitas szerint.
Az akku uzemido nagyon jonak tunik. A rezgomotor nekem picit gyenge de nem rossz. A telefon sztereo hangzasa zsenialis, en imadom.
note4-hez kepest a ceruzat szerintem eleg bena kiszedni, a note4 megoldasa jobban tetszett de meglehet szokni a 10est is.
En nem bantam meg a valtast. -
-
F_Gergely
őstag
kepzeljetek el, ma kivancsisagbol raraktam a note10est a note4hez vasarolt vezeteknelkuli toltore (a halozati toltoje meg a note4 toltoje) es tolti a telefont. Ez karosithatja? Anno probaltam vele lg g4-et tolteni de az fel se vette a toltest. a note10 meg siman kiirta hogy toltes, hatralevo ido es toltotte is. hasznalhatom igy vagy lehet valami baja?
mas:
elso hosszabb uzemido: 1 nap 10 ora 6 ora kijelzoido, es volt benne 1 ora navigacio. Lekopogom de en egyelore elegedett vagyok ezzel. -
F_Gergely
őstag
Edge lighting - világító szélek
Nektek ez működik? ha igen hogy? Nekem sehogyse akar világítani eseménynél....
Már a nova launchert is kikapcsoltam hátha amiatt de nem....
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Filmvilág
- Futárcégek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nincs szuksegem 10 megas fenykepekre....