Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mekkorák a gyerekek? Nálaunk 4-2,5-0,5 évesek, így a 7.1 kilőve
Vettem egy Polk magnifi mini-t a nappaliba. Akkora, mint egy bagett, és brutál jól szól. Mondjuk este 9 után még ezt sem tudjuk kihasználni, elég halkan dübörög a Netflix, nehogy armageddon legyen az emeleten. De az én feleségem is egy áldás, nem korlátoz semmiben, amíg otthon- gyerek fronton minden megvan. Így van lehetőségem legót, órát, tech cuccot, stb venni. De voltak bőven kiadások. Új ház, új autó... Tesóm samsung irodista, így minden (is) samsung. Kivéve ami xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Samsung A06 mobiltelefon
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vettem egy Polk magnifi mini-t a nappaliba. Akkora, mint egy bagett, és brutál jól szól. Mondjuk este 9 után még ezt sem tudjuk kihasználni, elég halkan dübörög a Netflix, nehogy armageddon legyen az emeleten. De az én feleségem is egy áldás, nem korlátoz semmiben, amíg otthon- gyerek fronton minden megvan. Így van lehetőségem legót, órát, tech cuccot, stb venni. De voltak bőven kiadások. Új ház, új autó... Tesóm samsung irodista, így minden (is) samsung. Kivéve ami xiaomi