Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Azt mondják nem a túltöltés miatt baj az éjszakai töltés, hisz erre a modernebb telefonokban már van védelem. Hanem a telefon úgymond izmozik, feltölti kikapcsol kicsit merül bekapcsol újra rátölt, mindezt 100%-környékén használva az adott töltési ciklust, illetve ugye melegszik.
Én pl ezért vettem olyan kábelt ami lekapcsolja egy ideig 100%-nál a töltést!
Viszont sokan nem tudják az itt leírtakat:
A legtöbben ott rontják el, hogy csak akkor teszik fel töltőre a telefonjukat, ha már szinte teljesen le nem merült vagy már kikapcsolt. Pedig a legideálisabb az lenne, ha napközben többször rövidebb időre tennénk töltőre a készüléket.
Ez azért is optimálisabb mert ilyenkor a telefon úgymond elsősorban nem aksiról dolgozik, nem használja az adott töltési ciklust amiből ugye minden telefonnál adott van
A legfontosabb szabály: a modern akkumulátorokkal elsősorban akkor tesszük a legjobbat, ha napjában többször, rövid ideig töltjük őket. A töltöttségi szintet ajánlott 20 és 80 százalék között tartani; ezzel akár 30-50 százalékkal is kitolható az élettartam.
a témáról és töltési ciklusokról bővebben pl. itt olvashatsz.
[link] -
Breki
veterán
Na én ma hoztam be először az új telefont munkahelyre és mivel nem hurcolásom a töltőjét úgy gondoltam megoldom az eddigi töltőkkel.
Tegnap reggel töltöttem utoljára és tök jó eredménynek tartottam a másik után, hogy egész napi használat és egész esti direkt bekapcsolva hagyás után még 52%-on van.
Viszont ledöbbentem mikor a korábbi itteni kábelre rádugva azt írta ki, hogy töltés 4 óra múlva kész van.
Mondom frankó.
Ez nagyon lassúnak tűnt nekem, de szerencsére eszembe jutott, hogy van egy korábban rendelt
5A SuperCharge Cable
Amire ezt írja.
Faster Charger for Xiaomi & Samsung
5A Charging Speed Faster than 3A Current
Mivel töltőfejem itt nincs ezt rádugtam egy hasonló de még nem 100W-os Ugreen gyorstöltő részébe
Erre csodák csodája, a telefon beindult, kiírta, hogy gyorstöltés 57 perc, de szerintem még annyi se volt nagyon gyorsan feltöltötte.
Ez azért érdekes, mert a kábel leírásában ez van.
Dear Customers,Notice before purchase) :1.TheSuperchargefunction works on Huawei/Honor Magic smartphones, output can achieve 22.5W(4.5V/5A) or 40W(10V/4A) max;
2.When use on Xiaomi smartphones, must equip with Xiaomi original charger (or above QC 3.0 USB charger), and the quick charge 3.0 function will be work, otherwise, the fast charge function will DO NOT work and only shown on Normal Charge;
3.Except Samsung A&J smartphones series, other Type-C devices only can support Normal Charge. -
Breki
veterán
Kellett nektek a töltésről beszélni. Megérkezett a telefonom minden rendben volt beállítottam régi telefonról a dolgokat, átraktam SIM kártyát cseréltem, 19%-on volt gondoltam rárakom töltőre egy óra múlva nézem semmit se töltött. 17%-on volt. Mondom mi van van egy okos kábelem ami kijelzi milyen töltés, aszerint világít, a teljesen ketoktott telefont meg lekapcsolja a töltésről automatikusan. A régi Xiaomi telefont mindig ezzel töltöttem, radugtam, közvetlen az usb-s elosztómra simán a kábelkel és láss csodát azzal egyből kiírta, hogy tölti, ilyenkor mi van?
-
Breki
veterán
válasz
gerner1
üzenetére
Köszönöm elolvastam.
Én igazából olyat keresek ami eredeti és nem kell hozzá külön alkalmazás.
Addig is amíg körbejárom a témát az ebayen találtam ilyen szuper hátlapokat Olaszországból
Lehet kérni simát és edzett üvegest direkt. Ilyen hátlapi tokot használ itt valaki?
Kíváncsi lennék egy saját képre, minősére. Köszönöm.
-
Breki
veterán
Tényleg se ki se használ okos tokot a telefonhoz?
Tegnap a Média Narktban néztük, volt eredeti Samsung okos tok 12.000-ért de csak fehérben de ezt egyrrreszt drágállottam, másrészt én másik fajtát szeretnék kékben nem ilyen fajtát ami csak felül átlátszó és tulajdonképpen eltakarja az egész telefont.
-
Breki
veterán
Sziasztok
Csatlakoznék a csoporthoz.
Tegnap berendeltem egy ilyen telefont mentazöld színben akcióban.
Első körben lenne pár kérdésem
1. Jelenleg Xiaomi Mi A2 telefonon van, hogy a legegyszerűbb átvinni a dolgokat beállításokat
van esetleg erre külön program?
2. Ha jól olvasom nincs hozzá külön tok, elkezdtem tokoklat nézni.
Első körben ez tetszik használ ilyet valaki?
Illetve okos tokon gondolkozom ez korrektül működik ezzel a készülékkel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Firmware letöltése
Dr Bubo