Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
válasz
old_artist
üzenetére
Egyetértek.
Anno egy 2407-es Dellem volt, és egyedül a HDMI hiánya zavart (X360 így "csak" komponens kábellel ment rajta). Sajnos időközben luxus lett a 140k-s monitor, és az árából vettem inkább majd' feleannyiért egy 32"-os TV-t (tudom, hogy ez nem váltja ki) és egy kisebb monitort a gép mellé. Mai napig visszasírom, annyira gyönyörű képe volt.Az mondjuk nagyon szuper, hogy jön az új, "olcsó" technológia, de azért az első szériás modelleket azért nem kéne ajánlgatni, ha már minden teszten üvölt a hiányosság. Akinek meg volt már Dell-je, úgyis tudja, mi is a különbség.

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Anno egy 2407-es Dellem volt, és egyedül a HDMI hiánya zavart (X360 így "csak" komponens kábellel ment rajta). Sajnos időközben luxus lett a 140k-s monitor, és az árából vettem inkább majd' feleannyiért egy 32"-os TV-t (tudom, hogy ez nem váltja ki) és egy kisebb monitort a gép mellé. Mai napig visszasírom, annyira gyönyörű képe volt.