Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Nekem befér a farzsebembe a Nexus (tokostól mindenestől), de soha nem tenném oda, nem hiszem hogy jól viselné ha véletlenül ráülnék a 90 kilómmal
Oldalzsebbel is valahogy igy vagyok, néha még az XPERIA Minit is féltem ott tartani (egy-egy lehajolás-guggolás közben elég nagy erőknek van kitéve).Annak aki mindenképp zsebben akarja hordani a tabot/nagykijelzős telefont megértem az ilyen igényét, ott jobb a minél szűkebb keret. Nálam fontosabb a jó használhatóság, kényelmesebb fogás, szállitani tudom táskában is.
-
nkmedve
őstag
válasz
brumi1024
üzenetére
Nekem a keret pont jó a Nexus 7 esetében, biztosan meg tudom fogni minden helyzetben anélkül hogy belematatnék a képernyőbe (bár ennél nagyobb szerintem is fölösleges lenne), nem látnám nagy értelmét annak hogy csökkentsék a keretet azért hogy a készülék 1-2 centivel keskenyebb legyen. Mi értelme lenne? Ezt nem farmerzsebben hordja az ember mint egy telefont, és igy esetleg egy kicsivel nagyobb akku is belefér vagy extra merevités ami esés közben védi.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Oldalzsebbel is valahogy igy vagyok, néha még az XPERIA Minit is féltem ott tartani (egy-egy lehajolás-guggolás közben elég nagy erőknek van kitéve).