Hirdetés

2019. október 18., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11) thedioda


thedioda
(csendes tag)

Okè nèz már megy egy tesztet amiben game load time összehasonlítanak hdd vs sata ssd vs nvme. Sata sd meg nvme közt kb mèrèsi hibának elmegy az eltèrès.
Szerintem nemártana megnèzned hogy èpülnek fel ezek, ottvan kerek perec h 4 sata közvetlen cpu bol jön, az x4 chipset csatlakozast meg tudod kettè osztani, milyen hatalmas seesègelöny h kevesebb cuc van a lapon de kapsz egy x2 3.0 át amivel elosztotad az nvm ssd sebsègèt 2 vel.. de igy legaláb mèg minsig ott tartunk hogy lehet egyszem nvme sd x2 öd ha a gpu csak x8 az kap akkor 2 ha ugy van felèpitve a lap, de tán nèz körül milyn lapok vanak a piacon, felfog tünni hogy nincs 2 nvme slot raèeröltetve a lapokra, nem vèletlen.
Ezen utolso kijelentèsed után már egèsz biztos vagyok hogy te se nèzel semmit ami 2160p, de akkor segítek, ha egy ilyenbe belepörgetsz hdd alat 2-5p hokokorázás jön, egy plex transcode rol nem is beszèlve. Vègezetül ahoz hogy menyire nem dragabb az nvme, vègül is egy 970 evo a 860 evo duplájába kerül, 40k szerintem is teljesn elhanyagolható, ja várj h 2TB ot veszek 860 bol 1TB 970 árába...

"A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait."

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.