- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
A Jiayu g3t az tudja vagy nem a 900MHz-et 3G-n? Eléggé ellentmondó infókat találok, de szerintem nem tudja. Van valakinek ilyen voda nettel? Nekem sajnos voda van.
-
Tex
senior tag
HD kategóriába esetleg: Hongmi WCDMA
-
tolvaj!
őstag
két sim, giga ram, kompakt méret(4"), 900Mhz.és olcsó
-
Anonymus23
veterán
Lenovo A820 szerintem ez az, ami talán belefér a kritériumokba.
Én is régóta szemezek már vele, de most inkább a bizonytalan szállítás ami miatt nem foglalkozok vele.Esetleg a 2 magos telefonok közül lehetne még válogatni, de azokat meg én sem ismerem, hogy melyik lenne jó. Sajna ebben a listában csak a 4 magosok vannak.
-
Pítőr
aktív tag
-
Pítőr
aktív tag
Arra valaki nem tudja a választ, hogy 900 mhz-en mennyi a letöltési sebesség 3g-n vodafonnál?
Köszönöm!
-
Cyborg
őstag
A ZTE V967S-sel mi a helyzet, mindenütt írják, hogy tudja 900-on a 3G-t?
Kamu?A Huawei G610S egyébként 5", és most 189USD, de ez apróság.
-
jonyw
tag
Sziasztok. Kérdés a következő ,melyik jobb proci az mtk6572 vagy az mtk6577, ki a különbség a kettő között . Köszönöm.
-
FFairlane
csendes tag
Sziasztok!
A napokban kezdtem én is neki telefont nézni és ez a blogbejegyzés nagyon sokat segített (köszi érte mindenkinek
. Az én választásom egy FAEA F2S lesz, de sajnos még várni fogok vele, ugyanis most kijött egy modellsorozat belőle, ami nem támogatja a 3G/900Mhz-et! Elméletben ez az információ a F2-re is vonatkozik, de ebben nem vagyok teljesen biztos. Jelenleg a FAEA weboldalán nem szerepel a 900Mhz a támogatott WCDMA frekvenciák között. Írtam a supportnak, akiktől ezt az információt kaptam (hozzátenném h kb 1 nap alatt válaszoltak):
hi,thanks for your support!
We can mark the package as "gift",please don't worry.
If you want the F2s support WCDMA 900Mhz,please wait about 3 weeks,it will be available then.
Best wishes!
Anna
FaeaMobile Support
----------------
Faea International Official Website
www.faeamobile.comRemélem segítek ezzel az infóval!
FF
-
mexel
veterán
A régebbi "márkás" telefonok, pl Samsung Galaxy S1 az tudja a 3G 900-at?
-
tolvaj!
őstag
vodafone ügyfélszolgálattal ne állj le levelezni, mert egy idő után nagyon hülyén fogod magad érezni
azt fogod hinni hogy te vagy a nemnormális és rosszul teszed fel a kérdést de ők jól válaszolnak.... nagyon nagyon ostobák ülnek náluk és nem teljesen tiszta elöttük a kép, hogy te éppen mit és hogyan szeretnél megtudni, mégha az adott fogalmazásod mások számára teljesen érthető is.
-
Starboy
újonc
Írtam a Vodafone ügyfélszolgálatának ezzel kapcsolatban egy levelet (hogy mi a helyzet a csak 2100 MHz-et, 900 MHz-et nem támogató telefonokkal kapcsolatban), és ezt a választ kaptam:
Szeretnénk tájékoztatni, hogy 3G adathálózatunkat 900MHz-en és 2100MHz-en biztosítjuk, így az Ön által megvásárolni kívánt készülékkel megfelelően tudja majd használni az internetet. -
Tex
senior tag
válasz
Anonymus23 #69 üzenetére
-
Tex
senior tag
Helló!
Az FHD kategóriába esetleg Zopo C2. -
ctibor
senior tag
Copy/Paste idézet a Scribe HD hivatalos gyári web-oldaláról:
"Connectivity
GSM Quadband (850/900/1800/1900)
UMTS 900/2100
HSPA+ "(Használom is a telefont nap mint nap és eléggé eldugott vidéki helyeken is tudtam 3G-vel netezni -- de persze nem ez a bizonyíték, hanem a fenti weblap...)
Az OT-997D esetében viszont teljesen igazad van.
-
Saccco
nagyúr
Az Idol X (3) eddig tényleg kimaradt. Viszont az Y900-nál (2) nem írják a 900-at.
(1) Nem négy magos...Az itthon boltban kapható telefonokat eddig nem is annyira figyeltem.
----
Köszi mindenkinek a sok ajánlást, javítás.
Ezt és a Dual sim fórumot elnézve egész hiánypótló az írásom. -
tolvaj!
őstag
van igazság benne, de összetetteb a kérdés és szerintem nem itt kéne kivesézni
(#60) sunavlys
jelenleg ha a kéket és a rózsaszínt választod akkor nem lehet probléma. igen.
mindenkinek
Itt a térkép csak a 3G/HSPA kapcsolót kell bejelelöni és megtudjátok hol van 900 vagy 2100. a sárga a 900 a piros a 2100. -
Magnat
veterán
Nem nagyon értek ehhez a dologhoz, szóval csak feltételezek, de simán el tudom képzelni, h nem csak a kiépítés költsége számít hanem a karbantartás is jelentős tétel és ha így van, akkor simán el tudom képzelni, h megéri nekik a ritkábban lakott területekre 900-as adókat telepíteni a most meglévő 2100-as bázisállomások helyére. Mert ugye ezekhez a tornyokhoz ki kell menni, áramot fogyasztanak, elromlanak meg minden ilyesmi, szóval meglehet, h azt mondja a szolgáltató, de lecserélem 900-ra ahol lehet (mondjuk ezután lesz harmad annyi egysége ezeken a részeken amit karban kell tartani) és 3 év múlva már pluszban leszek az alacsonyabb költségek miatt.
-
tolvaj!
őstag
tudok erről a freki kiosztásos mizériáról, de kérem én, mi a f@sznak pályázna a többi szolgáltató a 900Mhz-es tartományokra, mikor már kiépítették az országos lefedettséget 2100-on. felesleges pénzkidobás lenne mégegyszer felépíteni valamit ami már megvan. és nemhiszem, hogy belevágnának, mivel nem magyarok, hogy megtegyék
ránk jellemző az értelmetlen költekezés, de a két szolgáltató hála az égnek nem magyar kézben van. amúgy pedig állambácsi hülye szigorlatai miatt ( telefonadó amit nem ruházhatnak át az előfizetőre pl...) nemhiszem, hogy most eszelős költekezésbe kezdenének.
-
ctibor
senior tag
A listához még javaslom hozzátenni az Alcatel (TCL gyártmány) több típusát. Amit én ismerek, abban a kettőben biztosan benne van a 900 MHz is (enyém és nejemé a két teló):
1. Alcatel OT-997D (4.3 inch, MTK 6577 Dual-core processor, Dual-SIM),
2. TCL Y900 / Alcatel OT-8008D (5 inch, MTK6589 Quad-core processor, Dual-SIM);sőt, van egy harmadik is, ami mostanában jelent meg:
3. TCL Idol X (az Alcatel verziója jövő hónapra várható, de a TCL már megjelent -- 5 inch, MTK6589 Turbo quad-core processor, 2GB RAM, 32 GB ROM, Dual-SIM)
Az első kettő pár itthoni web-shopban is kapható, a harmadik a szokásos kínai web-áruházak közül az Etotalk-ban és az Antelife-ban rendelhető (biztos másutt is, de ezekre emlékszem).
Üdv.
-
Magnat
veterán
Vodafone esetében ez így is van. Azt mondjuk nem tudom, h a jövőben várható lesz-e, h a másik két szolgáltató is 900-as sávokhoz jut és ők is átállnak arra, szóval amennyiben találsz kedvedre való 2100/900-as modellt, javaslom h inkább válaszd azt és akkor nem érhet meglepetés.
-
Magnat
veterán
Teljesen világosan fogalmaz a blog, nem értem, mi nem tiszta:
-T-Mobile: 2G 900/1800MHz - 3G 2100MHz
-Telenor: 2G 900/1800MHz - 3G 2100MHz
-Vodafone: 2G 900/1800MHz - 3G 900/2100MHzTehát ha Telenor/T-Mobile előfizető vagy, akkor elég a 2100Mhz-s támogatás a telefonba, ha Voda és falun lax, akkor kell a 900 is.
A 850Mhz tehát teljesen irreleváns, mert itthon senki sem használja azt a frekit.
-
sunavlys
senior tag
Valaki homályosítson fel, mert nem egészem világos.
Szemezek egy ilyen kínai telóval. Ahogy nézem őket 3G tekintetében a főbb vonalak a következők:
- csak 2100 MHz-es
- esetleg 850/2100 MHz-es
- esetleg 900/2100 MHz-es és néhány más típus de azok most nem érdekelnek.Mivel vidéken, falun élek, ezért melyik típussal illetve szolgáltatóval járok a legjobban a 3g használatot tekintve.
kb. 80%-ban nagyvárosban használnám, 20 %-ban pedig otthon, falun.Kösz.
-
Anonymus23
veterán
Noname meg minden, de akár még jó is lehet, elvileg külön ki van emelve a leírásában a 900 MHz 3G.
Q9000 a neve:
http://www.alibaba.com/product-gs/1070049510/Quad_core_smart_phone_Q9000.html -
tolvaj!
őstag
még én kerestem rá annó. az indiai verzió tudja, cserében viszont gagyi üveg van rajta. a megszokott kínai shopokból pedig nem az indiai verzió jön sajnos így ezúton kérném SACCO-t hogy javítsa a tévedésemet
. szóval a rend kedvéért. ha indiából rendelsz tudni fogja, ha kínából , akkor nem.
-
ZaXXoN
tag
Lenovo P780-ról van valakinek valós tapasztalata? Egyik hely szerint tud 900-at, másik helyszerint nem...
-
GZoli7
senior tag
H7500+ (ZP810) MobileUncle Tools szerint tudja a 900MHz-et, kipróbálni nem tudom.
-
ZaXXoN
tag
-
-
gabe_
őstag
visszatalálós
-
schleier
tag
a lenovo S750 csak ebben a narancs-feketében kapható? gondolkodom rajta,hogy ez legyen-e a következő telefonom....
-
Cyborg
őstag
ZTE V956 - 4,5" - 480x854
-
Cyborg
őstag
Huawei G510 - a 4,5" 854x480 kategóriában
Huawei G520 - a 4,5" 854x480 kategóriában
Huawei G610S - 5" gHD...meg úgy nagyjából az összes Huawei tudja
-
aimee
újonc
Ehhez mit szóltok? Itthon használható?
http://www.minideal.net/vowney-v5-quad-core-mtk6589-smart-phone-with-5-0inch-hd-screen-8-0mp.html
-
vegyszer
addikt
Lenovo A830
Lenovo A850
mindkettő az A820 továbbnövesztett verziója... -
Magnat
veterán
Hi,
Itt azt írják a Lenovo S750-re a kérdések között: "Lenovo declare it is 2100 only. Thanks"
Jó lenne tudni, mi az igazság... -
tolvaj!
őstag
szia! megint én vagyok bocsi
lenovo a800. igaz nem 4magos, de kínai, és 900as.
-
Cyborg
őstag
IHTC-ONE , kár, hogy csak 1600mAh-s akksija van.
-
Cyborg
őstag
-
Cyborg
őstag
A Lenovo S750 biztos, hogy tudja, mert sehol nem találtam a leírásokban?
Köszi előre is. -
tolvaj!
őstag
ismét szia!
Ha a G4 nem is, de a lenovo P780 stimmel! Hivatalos oldalon is fel van tüntetve a hálózati kezelés. -
tolvaj!
őstag
ez egy nagggggggyon jó kérdés. ugyanaz a SOC van benne, mint a G4ben és a G4nek is ilyen a screenshotja, de ezen megy a vita, hogy tudja e vagy sem. akinek van G4 illetve G3S annak nem mindnek van vodás kártyája, vagy olyan helyen lakik ahol nem tudja milyen a lefedettség vagy.... a lényeg, hogy senki nem tud semmi biztosat.meg kéne szervezni egy találkozót egy olyan helyen ahol biztos, hogy 900as a 3g hálózat, de ez már G3 topic
-
moli.hu
őstag
fijuk, ez akkor most 900-as?
-
tolvaj!
őstag
szia Saccco!
hun_gery által írt blogbejegyzésben írta, hogy a Jiayu G4 is támogatja a 900MHz-et és ezt képekkel is alátámasztotta. kérlek ellenőrizd, és ha lehet tedd be a felsorolásba. köszi! -
Saccco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #9 üzenetére
Több helyen is megnéztem, úgy néz ki tényleg 900-as! Be is teszem a listába!
-
Saccco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #9 üzenetére
Semmiben sem bízok már. Úgy néz ki a Lenovo A706 sem támogatja a 900MHz-et, pedig elvileg kellene.
Ezt a telefont én is nézegettem, de itt is eltérnek az infók.
-
Anonymus23
veterán
A leírás szerint ez is 900 MHz
[FAEA F1] -
Anonymus23
veterán
Nem tudom, őszintén egyelőre az X1s és az S1 között vacilálok.
Ha lenne 4,5, max 4,7"-ban 8GB rammal nálam az lenne a befutó.
Sokáig egy X8-ast használtam, most egy Xperia E van (már ez is felüdülés az X8-hoz képest sebességben és a picivel nagyobb kijelzőben), de már az X1s is hatalmas ugrás lenne, nem beszélve az S1-ről.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #6 üzenetére
Akkor hasonló lehet, mint az iNew i4000 vagy 850/2100 vagy 900/2100, csak sajna nem tudom,hogy rendeléskor derül-e ki.
[link] - "3G : WCDMA 850/1900/2100Mhz or
WCDMA 900/1900/2100Mhz optional" -
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #3 üzenetére
Annyi, hogy nem dual simes
de ettől függetlenül király kis cuccos...
HDMI Out support -
Saccco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #3 üzenetére
Ezek szerint csak a 2100MHz megy.
Az a baj, hogy sehol sem egyértelmű. Itt 850/2100-et írnak. -
Anonymus23
veterán
Nem tudom mennyire megbízható forrás, de elvileg a HDC One 9299A is tudja a 900/2100 MHz-t
http://www.fastcardtech.com/HDC-ONEBár 1 GB RAM / 16 GB ROM, de egy kis bűne mindenképpen van, nincs benne SD HC foglalat...
-
esztam
csendes tag
Szia, köszi a topicot. Esetleg még ezeket is hozzáveheted a listához:
Jiayu G2S,G3,G3S,G4DHL-ről meg csak annyit, azoknak akik esetleg még nem tudják, hogy hogyan működik ez a kínai telefon rendelés:
DHL-t csak akkor, ha nagyon nagyon fontos/sietős, de akkor számolj azzal,hogy DHL drágább + 90%, hogy levámolják a kütyüt + ÁFA
Amúgy érdemesebb inkább ChinesePost-ot vagy SingPost-ot igénybe venni. (ebben az esetben 2-3 hetet kell várni az árura)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bevezető:Újabban nagy divat lett Kínából mindenféle telefonok rendelgetése. Nincs is ezzel semmi probléma, mivel...
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest