Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Szép kis írás, gratula! Pedig úgy ki szerettem volna a jövőben próbálni egy WP-t, nekem nagyon tetszik az átlátszó csempés Metro UI! Gyönyörű egy igényes háttérrel, de így akkor kösz, nem, kihagyom. Ismerősömnek egy Lumia 630 van, ugyanezekre panaszkodik, mint, amikre te... Random restart, Windows (home?) gombot megnyomva pár másodperc lefagyások... Állandóan "töltés", egy app sem képtelen futni a háttérben. Pedig aztán ő tényleg egy full átlag user, pár appja van és kész, 99%-ban messengerezik csak. Neki ennyire kell egy okostelefon. Én csak simán ráfogtam, hogy egy alsókategóriás készülék, így előfordulhatnak "bakik". És mégsem...
(amúgy a One után egy telefon sem az igazi )
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
no more
veterán
válasz alkatraz3000 #17 üzenetére
Nekem ezen teszt elolvasása után úgy tűnik, hogy pont a WP használhatatlan...
-
no more
veterán
válasz alkatraz3000 #29 üzenetére
Te sem használtál még 4.1 és afeletti Androidot...
-
no more
veterán
Én is imádom a HTC-set. Kétujjas zoomra automatikusan tördeli a szöveget (ez hatalmas feature), nagyon gyorsan, szinte instant bejönnek az oldalak érintésre...nagyon jól működik. Láttam már a Samuét is, tényleg hibátlan az is! Tudnak ezek, ha akarnak...
(#55) Dany007: Szerintem fordítva akartad írni. A Mini tölt le egy tömörített képet, a Mobile pedig egy normál böngésző.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz s3nsitivity #73 üzenetére
Úgy sem fogod tudni neki megmagyarázni, milyen gáz egy 200 ezres telefontól, hogy pár appot nem tud futtatni egyszerre, mert lagol tőle, meg lefagy...
-
no more
veterán
Csak trollkodok, nyugi.
De tényleg amúgy... a multitasking hogy működik WP-n? Ezt sosem értettem. Oké, hogy valós idejű nincs. De pl. értesítések, ilyesmi van, mondjuk messengeren, ha írnak. Vagy azok külön működnek? Gondolom, nem olyan, mint iOS-en, hogy a háttérben lefagyasztja az appokat. Vagy de?
Ha már itt ez a topic, akkor tanulok a WP-ről is, érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz s3nsitivity #116 üzenetére
Nem lehet, hogy az iszlám verziót szedted le és öngyilkos merénylésre állítottad?
-
no more
veterán
válasz Viktor77 #119 üzenetére
Téves. A telefon is tud lagolni. A legjobb példa a Touchwiz erre. Ugye a "lag" szó késést jelent (mint a delay). Érintésre pl. nem reagál azonnal a telefon. Ugye ez androidra jellemző. A szaggatás pedig a "stuttering", amikor nem 60 fps-es az animáció, hanem kisebb. Egyszerre a lagra és szaggatásra a legjobb példa a Touchwiz (megint). Itt látható 3:50-nél. Mit adj isten, pont egy HTC One az ellenpélda (még a Z2-nél is tapasztaltam lagot).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- B580 szériás Intel VGA-k a Maxsun gondozásában
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- További aktív témák...
- OMEN Gaming Laptop 16-n0001nh (75M74EA)
- Acer Aspire A515-54G i3-10110U/8GBDDR4/512GBNVME/GeforceMX2502GB!!! Beszámítok!!!
- Acer Nitro 5 AN515-45-R3W2 - Ryzen 5-5600H/16GBDDR4 3200Mhz/RTX 3050 Ti 4GB/512GB NVMe SSD+1TB HDD!!
- Asus ROG Strix G15 G513 - 15.6"FHD 300Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - RTX 3060 - 2,5 év garancia
- Gigabyte Geforce Rtx 4060 Ti 16gb,2027.03.18ig gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest