Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
Tökéletesen egyet értek veled !
Ahogy ezt az utolsó pontokban is kifejetettem ez nem fikázás akart lenni de ha akkoriban találtam volna egy ilyen leírást lehet nem próbálkoztam volna vele.
Az meg teljesen igaz, hogy az androidnál nagy a katyvasz, viszont erre gugliék is rájöttek és az 5.0-nál a material design kezdi egységesíteni a dolgokat!
Androidnál meg direkt csillagoztam meg az "értelmes" szót, igaz utána elfelejtettem kifejteni de mindjárt megteszem!
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Az UI tényleg nagyon szép
Ha bár gyakran eltévedtem benne.
Más kategóriáról meg nem igazán tudok nyilatkozni de nem túl fényes ha mindig előfordulnak ilyenek.(#4) Klaus Duran
Hát One után annyira nem javaslok WP-t.
Viszont most én is az M9-re várok, ha bár én a drodios verzióra." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Na elég fikázósnak hatott így még egyszer átolvasva az egész.
Kicsit javítottam rajta, konkrétan ezzel a ponttal:
Pozitívumok
Hogy ne csak rossz dolgokat írjak azt meg kell említeni, hogy multimédiásan nagyon ott van.
A Dolby equalizer jól teszi a dolgát, ezen felül a hangszórói is nagyon jól szólnak, bár kár, hogy hátrafelé.
Kamerában, videóban meg egyszerűen fenomenális.
Az összeszerelés minősége valamint az anyag használat szintén a prémium kategóriát tükrözi, jó ézbe fogni a készüléket.(#9) Klaus Duran
Csak jönne már.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz alkatraz3000 #17 üzenetére
Mit nem tartasz használhatónak egy Androidon?
-
s3nsitivity
addikt
Igen ezt le is írtam.
A wp az átlag sávnak lett kitalálva, még a prémium kategóra is, kár érte.De pl édesanyám kezébe aki csak a Facebookon nyomkodja esetleg böngészik na meg persze telefonál, egyértelműen WPt adnék nem egy belépő vagy akár közép droidot
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Ahogy a tesztben is kifejtettem ezek csak apróságok, a google appok primitivitása pont elviselhető lett volna, nem hivatalos appot vártam, de mivel elérhető az API így egy normálisat.
Igazából ezek összessége volt az ami sok, telefonhívás utáni ébredés. Bekapcs gombra nem ébredés, email push megőrülése etc etc és ezekről nem igazán találni semmit.
Az értesítés jelzés meg nálam alap így nem is gondoltam, hogy erre nincs megoldás benne.[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Nem érted, mint írtam nem szükséges a hivatalos változat.
De mivel az API legnagyobb része elérhető így azért egy normálisan működőt elvárnék nem hivatalos elkészítésből.
De még mindig nem ez volt a legnagyobb bajom, nem értem miért pont ennyi jön le.A glance meg igen, hát jó kis dolog, ha épp van.
Viszont droidon jön most az Ambient ami úgymond a Glance tovább fejlesztett verziója, mondjuk ennél is kell a támogatottság. Azonban azért 80-85%-ban van led így nem is oly szükséges. De ahogy írtam ez is csak apróság volt a sok dolog között.Plusz ezt nem egy tesztnek kell értelmezni, nem fikázni akartam semmit, mindössze az én dolgaimnak kevés ez a rendszer, kevés az amit a WP jelenleg nyújt.
Sőt ki is fejtettem, hogy megvan az a réteg akiknek boldogan ajánlanám, de az nem az a réteg akik a felső kategóriás, gyakran hibamentes droidhoz szoktak.
-
s3nsitivity
addikt
Benne volt ebben a kulcsszó. „Alap dolgok”, meg se fordult a fejemben, hogy eme problémák felmerülhetnek ilyen alap dolgokkal. Illetve nem is épp problémaként hanem hiányosságként titulálnám.
Az OTG hiányról tudtam de úgy véltem nem lesz nagy baj, tévedtem ezzel kapcsolatban.
De még mindig csak azt tudom mondani mint eddig, így kiragadva egy egy hiányosság, probléma nem nagy, sőt elenyésző, a problémám ezek összességével volt csak." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz alkatraz3000 #29 üzenetére
Ahogy a cikkben is leírtam, Droidot választani is tudni kell, míg WP-t vagy iPhone-t csak letesznek eléd is ugyan az mindegyik.
Egy HTC One, Xiaomi Mi4, OnePlus One, Nexus 5, Nexus 6, Note 4, Oppo Find 7 és hasonló készülékek viszont igényesek, szépek és ha leteszik eléd is jól mennek.Az unalmas szót meg inkább a WP vagy iOS esetén használnám mivel droidon mindent személyre szabhatsz.
Ha bár ezeket meg kell fizetni, de nem is két low budget készülék használhatóságát hasonlítottam össze, hanem egy közel 200 ezres zászlóshajót. Amin az ember elvárná, hogy tökéletes legyen.
A Droidnál pont az a baj, hogy az összes vendor forkol magának egy OS-t teleküldi valamivel és aztán jó szar lesz.
Ezzel tisztában vagyok én is, de pl a fent említett készülékek tökéletesek.Ha készüléket kéne választanom mondjuk 50e pénzig nagy valószínűséggel WP lenne mert ebben a kategóriában nem versenyezhet vele semmi.
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Persze ezt nem törvényként írtam, hogy mégpedig ez így van. Nálam ezek a dolgok jöttek elő ami amúgy valószínűleg a belakott rendszer miatt történt ugyanis simán felzabáltam a 2 giga ramot.
-
s3nsitivity
addikt
Nem fogok itt senkivel háborúzni, ne higyjétek ,hogy azért buktam a vásárláson közel 50e pénzt mert így volt kedvem és csak szidnám a WP-t.
Akartam használni a készüléket, imádom a kinézetét, az anyaghasználatát, érződik rajta a prémium. Imádom a kameráját, a zenei teljesítményét.De ezek a hibák nálam valósak voltak, lehet másnál nem jelentkeznek, nem általánosítottam, nem mondtam, hogy nem lehetne ilyeneket találni róla.
Bocsánat, hogy nem írtam be a GOOGLE-ba előtte, hogy Lumia 930 led ,- otg ,-issues.
De ha a paradoxonitást is belevesszük az egészbe akkor ha mindenhová azt írnák, hogy "hát erre számíthattál volna, guglizás után megtalálni" akkor senki se írta volna le, nem lehetne megtalálni, magyarok vagyunk lehet sokan szívesebben olvasnak magyar dolgokat mint guglizzanak valami külföldit aki csak megírt egy cikket és kész.A tapasztalataimat, "élményeimet" írtam le, ha XY-nál hibátlan akkor örülök neki, nálam nem volt az így váltásra kényszerültem ami eléggé megkopasztotta a pénztárcám, egyetemista létemre nagyon örültem neki.
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Hát igen, mindössze 3 hétig bírtam vele.
Az IE-t nem akartam fikázni, mondjuk úgy az volt a legkevesebb ami zavart.
Az akku meg nálam egész jó volt, minden készülékem merül mint a titanik így nem tűnt fel, hogy annyira rossz lenne.A melegedés most, hogy mondod tényleg volt, csak már 1 hónapja nincs meg a készülék és csak most vettem rá magam az írásra miután ülepedtek a dolgok.
(#43) woland_y2k
Jó igen, nem is írtam, hogy úgy tűnt fel, hogy beledugtam a sticket és nem ment.
Erről a hiányosságról pont tudtam csak felhoztam ezt is mint hiányosság, mint csepp a pohárban." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Hát ezzel vitatkozhatnék de látom veled értelmetlen mert nem látod mire akarok rámutatni.
Vásárlás előtt az egyedüli hiányosság amit nem tudtam az a led volt, a többivel meg úgy voltam megoldható. Vagy boldogulok nélküle, pl OTG, vagy van alternatíva, Google appok. Amik egyébként egész tűrhetőek de hát sok velük a probléma azért .#48
Sima böngészésre Maxthont használtam az egész tűrhető, kár, hogy alapértelmezetten nem lehetett azt használni.[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz Döglött Róka #56 üzenetére
" esz nelkul tolja ra a programokat "
Nyilván macska nyávogást utánzó appból volt rajta 30 meg kutya ugatást utánzóból 70 plusz maradék 10.
Ja mégse. Az ,hogy neked nincs szükséged sok mindenre a te dolgod, döntésed. Nem azt mondom, hogy az összes appot használtam mindennap, de olyan appok voltak amikre van esély, hogy lesz szükségem.
Androidon 140 app van backupolva az accountomhoz. És ezek mind használható appok, kb lefedve mindent.
Amire szükségem van, lehet, hogy lesz, azt leszedem. Erre való az okos telefon szvsz.(#55) Dany007
Igen, előfordulnak ilyenek.. de minden platformon.
Azért nem is tértem ki nagyon az appok stabilitására mert minden app megért volna egy misét.. főleg a Spotify..(#57) Tim82
Nem épp pofonoknak sorakoztattam fel az észrevételeimet, hanem olyan hibák és hiányosságok összességének melynek a summája az volt, hogy ismét feladjam a WP használatát.
(#58) alkatraz3000
A Samu által teleszart System Fork-ot nem nevezném androidnak.
-
s3nsitivity
addikt
Nem szoktam játszani telefonon.
Jó pár apróbb játék felszokott lenni telepítve de nem jellemző.A samsungos fork nem csak az appok miatt kaki szerintem, maga az optimalizálás sem az igazi, igaz a Note 4-en már elég király lett, fejlődnek.
-
s3nsitivity
addikt
válasz Döglött Róka #65 üzenetére
Mint mondtam, attól, hogy te megvagy 3-4 appal attól más nem biztos.
Nem vagy túl igényes, én szeretem a kezemben tartani a dolgaim, ennyi.
Amiről tudom, hogy bármikor szükségem lehet rá az legyen leszedve, nem akkor elgondolkodva, hogy jajj hát erre lenne egy app amivel megtudnám oldani.
Minden készülékemre így telepítek dolgokat, épp az, hogy nem esztelenül hanem felkészülve.
Régebben sokszor voltam olyan helyzetben, hogy jajj jó lett volna ez vagy az.
Ami meg a másik, hogy minden oldal aminek van saját appja és gyakran járok az oldalon az is letöltésre kerül, kényelmi okok miatt.És már megbocsáss de ha egy okos készülékre nem telepíthetek annyit és azt amit akarok mert hülye lesz tőle, akkor az biza egy szar készülék.
-
s3nsitivity
addikt
válasz Döglött Róka #67 üzenetére
A felfogási képességekkel is gond van úgy látom.
154 app csücsül a Nexusomon gond nélkül.Nem évente egyszeri használatról volt szó. Nem azért szedem le, hogy húú de jól néz ki.
Mondjak példát?
Igaz most a Nexusomra néztem rá de tessék itt van pár app amit nem használok mindennap de
Hetente egyszer eljárok futni ezért fent az Endomondo, mert ha nem is használom mindennap amikor eljárok futni szeretem követni és nem fogom hetente letörölni majd visszarakni.
QRolvasó.
Notes
PayPal
OTP SmartBank
OTP Gépkocsi nyeremény játék
BTterminal
Elvira
TrackID
AllConvert
Wikipédia
uTorrent
Valuta Árfolyam
etc etc etc
17 példa így hasra ütés szerűen amik jók ha megvannak.
Ezen felül mint mondtam azoknak az oldalaknak amiket gyakran látogatok van mobilos natív kliensük amiket szintén letöltök.
Ha nem is használom naponta az összeset, de 2-3 hetente mindenképp megvan nyitva minden.Már mondtam, attól, hogy téged nem érdekel semmi, nem használod semmire a készüléked attól más lehet kihasználja rendesen, amit már a WP nem támogat.
" mennyi volt szarul megirva szalkezeles szempontjabol, ami az OS-nek nem tesz jot, elkezdi sorban kiloni a memoriabol "
Ebben annyi értelem nem volt mint egy botban.[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Áh a lockscreen módosításról olvastam, hogy nem éri meg mert hülye lesz utána így azt direkt nem csináltam pedig érdekelt.
Az tény, hogy elég sok volt a beta app és valószínűleg egyes appjaim elég sokaknak feleslegesnek számítanak, viszont én használtam, ha nem is állandóan de mindet így ott csücsültek, ezen felül tényleg voltak olyanok is amik csak kipróbálás szinten kerültek fel, de elenyésző mennyiségben, plusz néhány játék, ha szortíroztam volna mindent, a felesleges appokat és a játékokat is töröltem volna akkor is olyan 80 app rajta lett volna még ami azért még mindig nem 3-4(#70) Döglött Róka
Appokat kértél, appokat írtam, jelen esetben droidról volt szó mivel nem tudom már pontosan mik is voltak fent a lumián anno.
A Weboldallal lefedett appok meg mint mondtam nálam kiesnek, jobb szeretem a kényelmesebb megoldásokat amire van natív app. Lehet te jobban szeretsz mindent pötyögni én viszont a kényelem híve vagyok és jobban szeretek gyorsan elintézni mindent.
A szélsőséges kijelentéseket te kezdted az "esztelen" jelzővel.Tudom, hogy hogyan működnek egy appok, Szoftver mérnöknek tanulok, van fogalmam róla, több mint egy mezei embernek és tényleg semmi értelem nem volt a mondatban
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz Döglött Róka #70 üzenetére
Mint látod teljesen más igények vannak, nekem szükségem van ilyenekre, neked nem.
Én jobban kihasználom a dolgokat, szeretem kezemben tartani az irányítást.Hiába próbálsz meggyőzni, hogy hülye vagyok amiért ennyi mindent használok nem fog menni.
Személyes tapasztalatot írtam, nekem szükségem van ezekre.
Droidon többszörözve az appokat 2 gigából 800 mega állandóan szabad míg a WP-n felzabáltam a 2 gigát.Egy szó mint száz, nekem szükségem van rá, neked nem. Én használok sok mindent, te nem.
Neked elég a WP, számomra kevés, ennyi.(#72) Döglött Róka
A szálkezelés nem fogja lelőni az appokat.
Azt csak kernel szinten lehet elérni, valamint először a túlterhelt szál fog letiltódni amin az adott app fog futni ami esetleg szarul volt megírva, így annak az appnak kell crashelnie. Az NT kernel azért annyira nem hulladék, hogy egy ilyen egyszerű dolgot ne tudjon kezelni.Szerinted ennek nincs értelme, szerintem meg annak, hogy mindenhez böngészőt használjak.. ami fentebb kifejtve Windows userek megállapították, hogy egy hulladék WP-n.
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Ezt már kiveséztem rendesen.
Attól, hogy neked nem kell, te nem használod még nem szar.
Értelmes dolgok és én használom ha nem is napi rendszerességgel de minden app használva van.
Mint mondtam, én teljesen kihasználom a készüléket, ha tetszik ha nem igaza van no more-nak.
Egy 200 ezres telefontól nem azt várná az ember, hogy nem lehet rajta az amit én szeretnék és annyi amennyit én szeretnék.Igen réteg igény, nekem szükségem van rá, attól nem vagyok se hülye se azok amiket használok nem szarok csak épp minden porcikáját kihasználom a masinának ami kevésnek bizonyult ezen a platformon.
(#77) Burt1793
Az enyémnél volt példa fagyásra.
Ha bár nagyon ritka eset volt és a 3 hét alatt talán 2x ha megtörtént, random reboot is volt néha néha, főleg ha töltőn volt.De egyébként tényleg nincs párhuzamos futtatás amit szintén sajnáltam de ez a cikkben is benne van.
-
s3nsitivity
addikt
Két külön témakör az értesítés és a több szálas futtatás.
Viszont az értesítés se épp kóser.
A háttérben lévő appok meg egy kernel framet kapnak amire megállnak és lementik az állásukat majd ha visszatérsz akkor megkapják a returnt és újra beíródnak a bitek az adott helyre, ez tarthat sokáig is ezért lehet lassú a dolog..
ööö.. amúgy ez nem tuti mert még anno olvastam valahol ,hogy kernel paussal működik de azóta már lehet nem.
Ezek szerint jól tudtam.[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Hát a WP-t már nem igazán tudom, de itt van a Nexusom-om app drawerje, nagyjából ezeknek az alternatívája volt a készüléken.
Még egyszer kifejezném ,hogy az ami neked lehet hasztalan nekem lehet kell.Ez 156 app:
Amúgy fentebb kifejtettem, hogy volt egy pár amit csak próbaként tettem fel mert érdekelt mit tud és ott maradt, nagy valószínűséggel annak a 110-nek a 80%-a volt csak hasznos.
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Amúgy ez az, ezt annyira soknak se lehet nevezni, mégis 156, az a 110 elenyésző.
És látod mégis megőrült valamitől a rendszer.Saját kárán tanul az ember.. illetve remélem valaki tanul az enyémen is.
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Igen pont az, az.
Hát feketében egy szimpla háttérrel, kicsit átmókolva már annyira nem színes.Más,
egyébként app hiányról senki nem beszélt, nem az volt a bajom ,hogy kevés app van rá hanem, hogy a meglévők sem épp teljes funkcionalitásúak, legalábbis egy Droidhoz képest.
Azt se mondta senki, hogy az appok cseszték tönkre a készüléket.
Szűz rendszerrel nem telefonáltam de lehet ott is előállt volna ez a probléma amit fentebb írtam.Azt használtam amit akartam, arra amire akartam, csak visszafogottabban mert nem tudtam mindent megtenni.
Mégis produkálódtak ezek a hibák.De ha már így rákérdeztek akkor a nagy hiányom az a BT terminal volt, azt szinte napi szinten használom mert soros kommunikációra programozok egy robotot jelenleg
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Amúgy fentebb is leírtam.
Nálam ilyen jelenségeket produkált, HR is történt, nem javított a helyzeten.De ez nem törvény, hogy másnál is ilyen, ilyen lenne.
Csupán saját tapasztalataim, élményeim vannak mondatokba foglalva.Egyik hiba sem eget rengető hiba, egyik hiányosság se olyan amelyikkel nem lehetne együtt élni.
De ez mind együtt már sok volt és úgy döntöttem nem kötök kompromisszumot.(#94) Burt1793
Értem én, de nálam ilyenek jelentkeztek.
A miértre nem tudom a választ.
Nem csak gondotlam egyet és leírtam valami faszságokat, ezt is írtam fentebb. Ha nem akartam volna tényleg használni akkor nem költök rá ennyi pénzt és bukok utána ekkorát az eladásával.Nálam ezek is valós hibák voltak még ha másnál nem is jelentkeznek, nálam jelentkeztek.
User Errortól meg nem fog fagyni a készülék.(#95) Döglött Róka
Nem tud secure kapcsolatot létesíteni sajna.
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Mondtam már, örülj neki ha a tiéd olyannyira gördülékeny.
Nálam fordultak elő hibák.. igazság szerint szerintem nálad is vannak mikrolaggok, lehet észre se veszed. Sőt ezeket senki nem veszi észre amíg nem rakják egy tényleg lagg free készülék mellé. Nem sokkal előtte voltam One tulaj, az pedig az életbe nem fog neked megakadni, az én szemem már ahhoz volt szokva. A G2 és a 930 is produkált mikor laggokat.
Tisztában vagyok vele, hogy ez az emberek 99%-ának nem látszik.A fagyás meg már igen drasztikus, mint mondtam azt hiszem 2x fordult elő az egész használat alatt és az se teljes megfagyás volt, mindössze egy pillanatnyi megállás, illetve pár sec.
Random rebootot produkált viszont párat, ha töltőn nyomkodtam akkor gyakran, bár ez meg a melegedés miatt lehetett.
(#98) legiaap
-
s3nsitivity
addikt
válasz Burt1793 #102 üzenetére
Nem magáról a Systemről beszéltem én se, a fagyást se úgy értsd, hogy mondjuk a beállításokba belépés közbe megfagyott.
Az írásban is leírtam, hogy maga a rendszer nagyon smooth és teszi a dolgát.
Viszont ha már appokat használsz akkor azokban fordulnak elő fagyások, laggok.Egyébként egy nagyobb erőforrás igényű appról a másik nagy erőforrás igényűre váltásr közben volt az említett fagyás, konkrétan megállt egy 5-6 secig és se kép se hang, de utána folytatta szépen,
Bocs ha megkavartalak és félre értetted.
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz Döglött Róka #104 üzenetére
Se olyan, hogy lag se olyan, hogy lagg nem létezik. Ez csak egy kitalált szó.
Mind a kettő elfogadott változat, magyarosan lagg, angolosan lag.
Én meg már megszoktam régről, hogy duplán írom.Amúgy az aláírásodba néha belegondolhatnál te is.
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
Igen próbáltam, sajnos arra nem volt jó amire nekem kellett volna.
Igazság szerint változó, hogy miért van valamelyikből több.
Pl térkép,
ha bár ez Nokián megoldott egy appal de itt nincs ofline navigáció viszont online meg a Gmaps a kedvencem, így belföldön azt használom.
A felhő meg azért van több mert nem csak mappa szinten szortírozok hanem felhő szinten is, mondjuk ez csak a lustaságom mert átnyomhatnék mindent gdrive-ra de ~30 giga mozgatása felhőre azért nem kevés, főleg ha már fent van egy felhőn.Többieknek.
Értem én, hogy most én vagyok a szar mert olyan problémáim vannak amik, vagy elenyészőek, vagy másnál nem jelentkeznek (így nem is lehet ilyen hiba), vagy csak szimplán hülye vagyok amiért sok mindenre használok valamit.
És tiszteletben tartom a WP-sek véleményét, sokadjára mondom el, hogy ezek jelentkeztek nálam.
Egyébként utána nézve másoknál is vannak ilyen panaszok.Nem kifejezetten a készülék hibáira akartam rámutatni hanem a WP és a Droid közötti hézagra.
Senki nem mondta, hogy használhatatlan a WP.
Ha nem pörögne rajta x dolgom állandóan akkor nekem is jobban bejönne mint a Droid.
Az, hogy milyen appokat használok és milyen a funkcionalitása az már megint más kérdés.
110 alap alkalmazás, semmi extra, szinte mindenre volt alternatíva és nem is azzal volt baj. Azzal volt, hogy primitívek és lagosak, legalábbis a nagyrészük, nem csak a google appokra gondolva.Én mobil készüléken intézek mindent, itthon samba szerverre dolgozok, arra torrentezek etc etc. És ezt droidon eltudom intézni mobilról, míg a WP-n ehhez gépet kellett kapcsolnom.
Persze mindig van kiskapu, mindig mindent ki lehet magyarázni. És SEMMI SEM tökéletes.
Az én igényeimnek nem volt elég a WP, az én kezemben ilyen hibákat produkált többek között.
Nagyjából ennyi lenne a mondandóm ha valaki ezek után se fogja fel, hogy ez nem a WP rendszer elleni troll támadás azzal már nem tudok mit kezdeni." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Mondjuk ennek így van értelme.
Igazság szerint nem turkáltam benne miután rájöttem, hogy a port meg se mozdul kapcsolódásnál de ezt természetesen nem csak a telefon, illetve az os hibájának tartom hanem a linuxénak úgy mond, a cikkben is leírtam, hogy magamat hibáztatom hisz windowshoz lett kitalálva
-
s3nsitivity
addikt
+1 ez engem is érdekelne.
„Hardware related issues causes lag due to the fundamental structure of the game architecture.”
Tény, hogy a játékok világából ered a szó de nem csak online.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- Androidos tablet topic
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515-45-R3W2 - Ryzen 5-5600H/16GBDDR4 3200Mhz/RTX 3050 Ti 6GB/512GB NVMe SSD+1TB HDD!!
- Asus ROG Strix G15 G513 - 15.6"FHD 300Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - RTX 3060 - 2,5 év garancia
- Gigabyte Geforce Rtx 4060 Ti 16gb,2027.03.18ig gari
- Xia Rmi Note 13 PRO DS 5G 256GB, kék
- Endgame Op1 8k egér
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest