Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Poco X6 Pro versus Samsung Galaxy A54
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Adguard fizetős applikáció Windowsra és okostelefonokra, táblagépekre!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
Tökéletesen egyet értek veled !
Ahogy ezt az utolsó pontokban is kifejetettem ez nem fikázás akart lenni de ha akkoriban találtam volna egy ilyen leírást lehet nem próbálkoztam volna vele.
Az meg teljesen igaz, hogy az androidnál nagy a katyvasz, viszont erre gugliék is rájöttek és az 5.0-nál a material design kezdi egységesíteni a dolgokat!
Androidnál meg direkt csillagoztam meg az "értelmes" szót, igaz utána elfelejtettem kifejteni de mindjárt megteszem!
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Viktor77
titán
Így azért mindjárt más az első hsz fekvése, neked extra igényeid voltak.
Mennyivel másabb egy ugyanakkora WP telefonon eltalálni a lejátszó gombjait?
Arról nem is beszélve, hogy 5-6 próbálkozást írtál. Ennél, ahogy látom, sokkal több van Playen, és ha egy résxük használhatatlan is, akkor is megtalálja mindenki a neki megfelelőt.
A telefonom ugyan nem OTG képes, de a tabletfm igen, ott ha bedugom az egeret úgy viselkedik, mint ha bökdösném, ergó a TW is azzal fogja vezérelni a távoli gépet.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Döglött Róka
veterán
En azt nem szeretem, hogy a minosegbiztositast felaldoztak az appmennyiseg oltaran. Rengeteg olyan app van, ami a hatterben gyonyoruen haza tudja vagni magat emiatt ki-be lepked. 110 appnak meg tuti a haromnegyede beta allapotu, a google account se jo omen wp-n
En speciel ms account-tal hasznalom a telefont, gyari appokkal (elvegre ahhoz minden fent van), nehany extra van csak fent, mint OBD interface olvaso, rdp, im progik, jatekok, rss olvaso, stb de ilyen bajaim soha nem voltak.
Minden rendszert meg lehet fektetni, foleg ha valaki esz nelkul tolja ra a programokat[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Felújítja grafikus vezérlőpultját az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest