Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz s3nsitivity #7 üzenetére
Sandstorm
Annak függvénye hogy melyik lesz kapható.A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM https://www.youtube.com/watch?v=AZ7oROlf5ys
-
Tim82
félisten
válasz s3nsitivity #23 üzenetére
Mint írtam, nézz utána, miért is nincsenek hivatalos Google appok. Nem hivatalosak vannak; olyanok is.
Végiggondolva, értesító LED-es WP telefon nincs is tudtommal. Ezt váltaná ki a Glance, ami - ha tudja az adott modell - sokkal jobb megoldás, Androidon talán a Moto X-en lévő Active Display mérhető hozzá csak, a 3rd party megoldások rosszabbak.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz s3nsitivity #28 üzenetére
Hiába érhetőek el az API-k, ha a Google megteheti, hogy egy elkészült appot simán letiltson. (Ez az MS-féle YouTube-kliens sorsa; ezek után szerinted hány fejlesztó véli úgy, hogy komolyan érdemes WP-re Google szolgáltatásokhoz klienst fejleszteni?)
A Glance elődje egyébként Symbian-os Nokiákon, ill. az N9-en elég régen megvolt, 2013-ban kapták meg a Black firmware-rel az akkori Lumiák (gyakorlatulag csak az 520 nem). Az persze szomorú, hogy a mostaniak közül egyedül a 830 tudja. De ha upcoming feature számít (ld. Ambient), akkor elvileg majd valamikor a WP is fog tudni pl. OTG-t...
Sajnálom, hogy eddig nem esett le, hogy nem a következtetéseiddel vitázom, hanem bizonyos részekkel a cikkből. Nem szándékoztam és ezután sem szándékozom belemenni abba, hogy melyik "rétegnek" melyik mobil OS a megfelelőbb, lévén ezek nagyon szubjektív dolgok. Csak furcsa számomra, hogy alap dolgoknak nem néztél utána "heavy user"-ként, hogy tudja-e a kinézett telefon vagy nem, majd utólag ezekre rádöbbenve a rendszer/telefon hibájaként rovod fel.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz s3nsitivity #31 üzenetére
Mondom, nem olyan dolgokkal vitázom, hogy pl. nálad rosszul működött a push a 930-on. Ilyen van, másnál is, még ha nagyobb részt jól szokott ez működni a WP-n. Tényleg csak arra akarok rámutatni, hogy bizonyos, az írásodban hibaként felrótt dolgokat lehetett előre tudni.
-
Tim82
félisten
válasz s3nsitivity #34 üzenetére
Mind az értesítő LED, mind az OTG hiánya kb. 20 másodperc guglizással megtudható. Akár az is, hogy egyik eddigi Lumia modell sem képes ezekre. Nekem ennyi volt, pedig nem vagyok "heavy user".
-
Burt1793
veterán
válasz s3nsitivity #36 üzenetére
Nekem is tele van mindenfélével, a tárhely is fullos. Van mellette egy s5, azzal tudom összehasonlítani. De eleget szidtam már a 930at a topikjában. A sok hibáján túl valamiért mégis bejön. A fő ok az, hogy Nokia (persze tudtam, hogy az összeszerelés az nem lesz olyan tökéletes, minden második telefon kijelzőjének a ragasztása elenged) és az, hogy szerintem ez a legszebb telefon, ami persze szubjektív dolog. Mindenképpen akartam egy utolsó Nokiát.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz s3nsitivity #42 üzenetére
"Sajnos OTG eszközöket hiába dugdostunk a microUSB portra, azokat nem kezeli továbbra sem a WP." [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Burt1793
veterán
Ne aggódj, ahogy átfutottam az írást, keveselltem a hibákat, sőt. Kijelzőlilulás, 2G-n vibrálás, sokat fogyasztó kijelző, emiatt gyenge akkuidő, kijelzőüveg elállás, néha nem csörög ki (nem csak nálam van ez a bug), zenealkalmazás leáll néha zeneváltáskor, IE-rel nem lehet normálisan böngészni, valós alternatíva nincs, mint pl droidon, a soc jobb alul van és könnyen melegszik (note3-ban ugyanez a soc van és nem melegszik, illetve a kamera mellett van). Ezek persze nagyrészt nem a wp, hanem a telefon hibái. Szóval szerintem te nem is használtad olyan sokáig a telefont vagy különben nem tudom, hogy ezeket a hibákat hogy nem vetted észre.
-
Burt1793
veterán
válasz s3nsitivity #47 üzenetére
Ha mondjuk napi fél órát böngészel a telefonnal (én nem szoktam, mert használhatatlan), persze teljes oldalakra gondolok, akkor ez a legzavaróbb hiba szvsz. Konkrétan egy 5 ezer forintos kínai telefon szintjét hozza a böngésző az ugrálásaival, laggolásaival és folyamatos újratöltődéseivel. Viszont pl ha már megvan a cikk, amit olvasnál, akkor az olvasó üzemmód nagyon jól működő és hasznos dolog.
-
Tim82
félisten
Ha a "heavy user" definíciójába nem tartozik bele a "tudatos vásárló", akkor minden világos.
-
Dany007
veterán
válasz s3nsitivity #50 üzenetére
Az tény, hogy a WP-s IE bugos még rendesen.
De a droidos Opera Mini / Opera Mobile se panaszkodhat. Ott mondjuk az egyik frissítéssel cseszték el a dolgot. Sok sok éve használtam Opera Mini-t mobilon és aránylag jó is volt. Mondjuk már akkor is voltak gondok, mikor még alapvetően "jó" volt. pl nem lehetett leállítani egy betöltést ha meggondoltam magam, mert így is úgyis betöltötte...
Na de aztán a frissítéssel tényleg szétk...ták. Akadozós, lassú valami lett belőle a már korábban is meglévő bugok mellett.
Más böngészőt meg valahogy nem tudtam megszokni, pedig próbáltam FF-ot is, gyárit is meg valami zöld ikonos nemtommit is.Szóval ha én innen nézem, akkor az IE bugjai sem olyan vészesek. Persze vannak és ez mondjuk engem is meglepett.
@Döglött Róka:
Nyilván a felének értelme sincs sok.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz s3nsitivity #50 üzenetére
Alapvetően megírtál úgy felépítve egy cikket, hogy lelkes vagy, megveszed a telefont, hazaviszed, majd zsinórban kapod a pofonokat: se OTG, se értesítő LED, se tetszetős Google appok stb. Én kérek elnézést, hogy levontam a kézenfekvő következtetést, nyilván az én hibám.
930 + MTP + Linux témára: nekem CentOS 7 gond nélkül kezeli a Lumia 820-at (illetve volt már, hogy kaptam systemd hibaüzenetet leválasztás után, de nem volt egyéb probléma). Ha gondolod, megnézem majd, pontosan milyen csomagokat telepítettem, bár nem tudom, Arch Linuxra ezek mennyire érhetőek el. A Lumia 520-topik összefoglalójába pedig tavaly duo fórumtársnak köszönhetően bekerült szintén ehhez kapcsolódóan némi sorvezető, azt is nézd meg, hátha lehet valamit hasznosítani belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz s3nsitivity #61 üzenetére
Gondolom a 110ből 50 játék...
A samsungon lévő android is android. Nem tudom, hogy miért sír mindenki a plusz alkalmazások miatt, amikor egytől egyig mind letiltható egy kattintással és olyan, mint ha nem is lenne.
-
Döglött Róka
veterán
válasz s3nsitivity #61 üzenetére
Tehat leszedtel elore 70+ appot, ami majd jol johet egyszer.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Döglött Róka
veterán
válasz s3nsitivity #66 üzenetére
Azert vagyok igenytelen, mert nem toltok le appot azert, hogy ne hasznaljam?
Ertem en hogy valtozoak a felhasznaloi szokasok, de a racionalis felhasznalasnak vannak hatarai, ahogyan a hardware-nek is. 110 app tobb mint felesleges a felhasznalonak, hiszen mint te is mondtad, nem hasznaltad mind ellenben ennyi appnak ki tudja hany szazaleka akart futni hatterben, mennyi volt szarul megirva szalkezeles szempontjabol, ami az OS-nek nem tesz jot, elkezdi sorban kiloni a memoriabol es ahogy allitod, meghulyul tole (tudod a fizikai parameterek mint pl RAM nem valtozik)
Visszaterve, nekem ha valami hirtelen egetoen fontos es kell (nem talalkoztam meg ilyennel) akkor ott a mobilnet, 2-3 mega adatforgalomba meg nem halt bele senki.
Mondal mar olyan appot ami jol johet egyszer egy evben es ezert ott kell ulnie a 70-80 kihasznalatlan tarsaval egyutt a hattertaron?
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Burt1793
veterán
válasz s3nsitivity #68 üzenetére
Én amikor megvettem a 930at sok appot kipróbáltam, amik rajtafelejtődtek, nem rég szedtem le a fölösleget. Most 85 alkalmazás van rajta és amiket írtál - a utorrenten, otp-s autónyerőkreténségen és a paypalon kívül - mind meg van nekem is. Pl a QR kód olvasás megy a wp-nek külön app nélkül is. Tehát nekem megfelel a wp, programok nagyjából lefednek minden szükségletet. Amit meg nem, azt hanyagolom, nem halok bele. De te tuti teleraktad szaros beta appokkal, gondolom a lockscreen módosítástól kezdve a legfölöslegesebb appokig minden volt rajta.
Ja és én a gyári appok nagy részét töröltem és helyettesítettem vagy nem (pénzügyek nem kell pl...).
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz s3nsitivity #68 üzenetére
"A felfogási képességekkel is gond van úgy látom." - keruljuk a szemelyeskedest, ha lehet.
"Hetente egyszer eljárok futni ezért fent az Endomondo, mert ha nem is használom mindennap amikor eljárok futni szeretem követni és nem fogom hetente letörölni majd visszarakni." - en is jarok futni, szep lassan leszoktam a kovetesrol (en sportstracker-t hasznalok, manapsag mar csak DH-zasra), mert semmi ertelme nincs, stopperes karorat hasznalok, ha nagyon kivancsi vagyok az idomre
QRolvasó. - van gyari, csak meg kell nyomni a kereses gombot es alul van egy szem ikon.
Notes - onenote, gyarilag fent van.
PayPal - van paypal fiokom, ellenben erre az appra soha nem volt szuksegem
OTP SmartBank - mas banknal vagyok, de ilyet en is hasznalok.
OTP Gépkocsi nyeremény játék - ezt tartogatni?
BTterminal - retegigeny, nem is ertem mezei user minek rakna ilyet fel
Skype - alap
Voice recorder - erre lehet igeny
Elvira - mar egy ideje nem vonatozom, ha nagyon kell ott a weboldal, egyebkent hasznos lehet rendszeres vonatozoknak-ingazoknak, de azok meg altalaban tudjak mikor indul
TrackID - ez nem tudom micsoda, gondolom valami mp3 editor, van PC-m azon kenyelmesebb
AllConvert - #1 toolkit (zseblampa, converter, tukor, sorolhatnank, kb 5 appot fed le egyedul )
Wikipedia - weboldal
uTorrent - felesleges telefonra
Valuta Árfolyam - ismerem az aktualis arfolyamokat, ha szamolni kell a google kepes ra "xx USD in HUF paranccsal"Honnan veszed hogy nem hasznalom semmire a keszulekem? Keruljuk a szelsoseges kijelenteseket, ha lehet.
"" mennyi volt szarul megirva szalkezeles szempontjabol, ami az OS-nek nem tesz jot, elkezdi sorban kiloni a memoriabol "
Ebben annyi értelem nem volt mint egy botban. " - ismerd meg a Modern appok lelkivilagat, es lesz ertelme[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
válasz s3nsitivity #71 üzenetére
Tanulsz, maradjunk annyiban.
Felreertes ne essek, nem akarlak meggyozni. Csak szerintem nincs ertelme, a ketto kozott azert van kulonbseg, remelem megerted
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz s3nsitivity #73 üzenetére
Úgy sem fogod tudni neki megmagyarázni, milyen gáz egy 200 ezres telefontól, hogy pár appot nem tud futtatni egyszerre, mert lagol tőle, meg lefagy...
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Burt1793
veterán
válasz s3nsitivity #85 üzenetére
Szép rendezett.
Förtelmes az a wifi ikon. Remélem a samsung átszabja.
Nem nagy szám, ezeket vagy alternatíváit mind felrakom a 930-ra, nem fog fagyogatni és nem szarik be úgy, hogy hívás után 2 perc kelljen neki. De te tudod. Azt, hogy a 930 nem neked való, megírtam volna neked, ha rákérdezel.
-
Burt1793
veterán
válasz s3nsitivity #87 üzenetére
Ez az aláírásodban lévő tablet? Ez?
Most komolyan, van aki a samsungot meri színes szagos undormánynak nevezni? Ez akkor mi? Főleg, ha esetleg egy undorító fakó kijelző jár hozzá.
Sajnos azt kell mondanom, hogy ez tényleg user error volt nálad. Értem, hogy nagy programozó leszel, meg minden, de akkor is. 156 app-pal is simán elketyeg a 930 és semmi különlegeset nem látok az applistádban. -
veterán
válasz s3nsitivity #85 üzenetére
Nem latok benne semmilyen retegigeny szeru appot, csak egy rakat jatekot, meg mindenfele aprosagot, oldalakhoz kapcsolodakat, androidos funkciokezeloket.
Meg mindig nem ertem, mit hianyoltal.
Eddig megvolt a halvany remeny, hogy tenyleg olyan retegigenyeid vannak, amik nincsenek wp-n, de ez elillant, fogalmam sincs, neked mi nem volt meg.Everybody lies.
-
veterán
-
Burt1793
veterán
válasz s3nsitivity #93 üzenetére
Akkor az lesz a baj, fólia nélkül nem működik csak egy mag a processzorban.
Nem azért mondom, de nekem kb ezer kontaktom van, a névjegyekbe belépéskor egyszer sem fogadott betöltés... felirat. A hívás után rögtön használható a telefon, szóval valamit nagyon elrontottál. Csak érted, én valós hibákat tudok mondani a telefonnal kapcsolatban, te alig említesz ilyet. DLNA is hibátlanul működik nálam. A screen mirroing (bár arra azt írtad, hogy működik) jobban megy a 930-nak, mint az s5-nek vagy a note3-nak. Na azok néha befagynak képernyő kivetítés közben.
-
Döglött Róka
veterán
válasz s3nsitivity #91 üzenetére
Bt terminal: http://www.windowsphone.com/s?appid=09d679af-bdd8-40b2-b54e-56d68aeb03e0
-
Burt1793
veterán
válasz s3nsitivity #96 üzenetére
De, wp csak attól fagy. A földbe tudom én is döngölni a telefont, tényleg vannak hibái, de nem fagyogat. A jelei se jelentkeznek, sőt, a jeleinek a jelei sem.
De jól döntöttél, hogy lecserélted, valakinek örömet szereztél vele. -
Burt1793
veterán
válasz s3nsitivity #100 üzenetére
Vannak alkalmazások, amik be tudnak lagolni, de a htc one-on is. Alapjáraton nincs lag, se mikro, se makro.
-
Döglött Róka
veterán
válasz s3nsitivity #100 üzenetére
Eddig csak elgepelesnek neztem de ezekszerint nem az. Lag, egy g, nem ketto.
-
Döglött Róka
veterán
válasz s3nsitivity #105 üzenetére
Minden szo kitalalt, nem jonnek letre csak ugy a semmibol. A lag egy elfogadott angol szo, igen kitalalt, kb annyira mint a chair, car, vagy peldaul a kutya. A lagg gondolom tajszolasos fps jatekosok agyszulemenye (sajnos hallottam en is anno ventrilon parszor, eleg fulserto
Az alairasom ironia, mindenkire vonatkozik, koztuk ram is.
-
toldy
őstag
válasz s3nsitivity #110 üzenetére
Aham, köszönöm, így már értem, és világos.
Egyébként meg nem vagy "sz**" csak mert nem találtad meg a számitásod egy bizonyos rendszerben, másik az elvárásaid, igényeid, ennyi. Az hogy egyvalóban hibás készüléket fogtál ki vagy csak maga a wp szívozott veled egyes esetekben nem tudni, ennyi.
Jutt eszembe, wp-n a cloudmesh pro elég népszerű, és sok felhőt ismer ( a vodát nem), szerintem jól használható.
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
Viktor77
titán
válasz s3nsitivity #105 üzenetére
Mindegy hogy írod, mert amire te gondolsz az nem lag.
Lag, mikor késik az internetkapcsolat pl. egy játékban és ezért késnek a törtenések. Magas ping esetén mondjuk.
A telefon és a játékok maximum szaggatnak.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
no more
veterán
válasz s3nsitivity #116 üzenetére
Nem lehet, hogy az iszlám verziót szedted le és öngyilkos merénylésre állítottad?
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Viktor77
titán
válasz s3nsitivity #121 üzenetére
Hibás.
Régen, amíg nem igen játszottunk online, szaggatásnak hívtuk.
Aztán mikor rossz kapcsolatokon elkezdtünk neten játszani, elterjedt a lag szó.
Aztán jöttek a fiatalok, akik minden szaggatásfajtára ezt kezdték használni, így elterjedt, sajnos hibásan.
De valóban, beépült a köztudatba.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
válasz s3nsitivity #124 üzenetére
Végigolvastad? És miért nem az első mondatot idézted?
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz s3nsitivity #124 üzenetére
Mivel egy közösség által szerkesztett oldal, ezért nem szabad megesküdni arra amit ott látsz.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Döglött Róka
veterán
válasz s3nsitivity #131 üzenetére
Tobben hisznek a wiki-nek. Azt hittem ez egyertelmu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest