Hirdetés

2022. október 1., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Dany007


Dany007
veterán

Igazából a közepén elmondtad, hogy mi is a helyzet és mire számítsunk.
Heavy User vagy. Ennyi. A WP köztudottan nem való heavy usereknek. App kínálat és egyéb más problémákból adódóan, amiket amúgy egy átlag júzer észre sem vesz!

Én is így vagyok vele, mindenre használom a telefont, de csak átlagos szinten. Ezért nekem tökéletes.
Én most tértem át Wp-re. Először iPhone-nal kezdtem, utána jött egy alsós android, majd egy középkat. android, majd most egy közepes WP (lumia 735). És azt kell mondjam megkönnyebbülés! Eszméletlen jó érzés, hogy stabil a rendszer, hogy nem lagol, nem akad, nem fagy! Hogy nem kell foglalkoznom azzal, hogy épp hány app fut, vagy hogy éppen hány MB szabad memória van és hogy épp most melyik app zabálja az akksit, amit nekem külön ki kell lőni, vagy fél napig se bírja.

Komolyan mondom, általánosságban véve vagyok nyugodtabb, mióta WP-t használok! Nem ba..om fel az agyam a sok hülye androidos szarságon. Pedig, mikor az Xperia P-t vettem 120 ezer forint volt! Abszolút középkategóriába tartozott, tehát nem holmi low olcsó dzsunka droid készülék volt. Ráadásul Sony...
De mégis. A gyári szoftverrel a 2.3.7-tel kiváló volt a telefon. De egy idő után az is hajlamos volt random fagyásokra, lassúlásokra stb.. rendszeresen újra kellett indítani.
Aztán jött rá az ICS frissítés, majd a JB. Mindegyik úgy szétku...ta a telefont, hogy gyakorlatilag használni nem lehetett. Pedig rengetegszer próbáltam több hétig is őket. A vége mindig az lett, hogy ment vissza a 2.3.7.
Úgyhogy ennyit erről. A végére megutáltam rendesen.

Igen jó androidban, hogy van sok app és sok lehetőség. Meg persze google. De azt is figyelembe kell venni, hogy az appok nagyrész egy rakás szart se ér. Vagy ha ér is csak fizetős formában.

Na most pl WP-n egy remote PC appot kb 2.-ra(!) megtaláltam a tökéletesen működőt, ingyen! Droidon ezt kb 5-6.-ra találtam meg és még az se volt ennyire igényes!

Ráadásul a végére már nagyon meguntam az ahány program annyiféle ikon stílust a droidnál. Tényleg egy odahányt katyvasz volt az egész... Ahogy iOS7-tel már az iPhone is az... A WP viszont szép, letisztult mégis egy szintig variálható.

Szóval na. Én azt mondom, hogy a WP egyértelműen nem power usereknek való. Ezt tudnod kellett volna. :)
Viszont az a nagy helyzet, hogy azok a problémák, amik téged érintenek, azok a vásárlók 98%-át egyáltalán nem érinti. Tehát emiatt nem lehet kövezni a WP-t, nyilvánvaló hogy a többségi igényt fogja kiszolgálni.

Neked tényleg a droid való, ott mindent megtehetsz, amit szeretnél :)

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.