Nem szeretem a wasabit.
Olyan mintha orrnyergen rugnanak.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
Nem szeretem a wasabit.
Olyan mintha orrnyergen rugnanak.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
orrtisztítónak kiváló... én azt szeretem benne, hogy lassan épül fel az ereje: először semmi, majd szép lassan kezd egyre jobban csípni, míg már izomból marja belülről az orrom és le kell állni ellentéte a paprikának, amiből szeretem szintén az erőset, viszont amiket általában eszek (pl chocolate habanero, amit termesztek magunknak), azok hirtelen ütnek egy nagyot, de az erejük onnantól nem változik... el lehet csemegézgetni, nincs ez a besokalló érzés...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
(#4) Hieronymus válasza twollah1976 (#1) üzenetére
Szójaszósszal optimális erősségűre lehet hígítani a wasabit.
Ha értelmetlen hozzászólásommal találkozol, az nem a véletlen műve. A Fantasztikus tag, címre hajtok! Muszáj hozzászólnom.
Az orrodat is tisztíccsa.
De nem kell flancolni a wasabinak mondott nemwasabival. A sima torma is frissen reszelve tarkón csap és könnybe lábaszt.
A tej élet, erő, egészség.
Arra a zöld zacsisra gondolsz, ami a sushis dobozban van, a halacskás tubusos szójaszósz mellett? Sztem az nagyon gagyi. Én rendszeresen veszek inkább tubusos, japán Wasabit és azzal tolom.
[ Szerkesztve ]
Harley is the best (Dyna Sport 2003). Az első 25 ezer hsz. -em a "#79335424" Nick alatt olvasható.
Neeeem, ez "valódi" wasabi paszta. Az a zacskós trutyi, az nulla, ahhoz képest még az is erős volt, amit korábban megszoktam.
Milyen hangszer az Eustach-kürt?
Voltaképp, ha jók az információim, valódi wasabit csak japánban, frissen készítve lehet enni, mert állítólag nem tartósítható.
De... jártál már úgy, hogy a könnyed is erősen csípős lett?
Milyen hangszer az Eustach-kürt?
Mi egyszer csináltunk anyukával házi tormát (krémet).
Egyszer.
Wasabi mar mint a mustár. Ezzel a mondattal reklámozták azt a filmet cool tv-n még jó régen, azért maradt meg bennem mert akkora ökörség, hogy csak na, a mustár fele annyira se mar/csíp mint a wasabi. Amúgy wasabis lays chipset szoktam enni.
Azért ezzel a mondattal, mert ez a film Magyar címe. Persze, ettől még hülyeség, mert az egyik alma, a másik meg körte. Mintha azt írnák, hogy Chili - csíp, mint a bors. Vagy Méz - édes, mint a cukor. De, ettől még sztem a mustár is tud durván marni, csak nem azok, amiket nálunk a közértekben lehet kapni.
Harley is the best (Dyna Sport 2003). Az első 25 ezer hsz. -em a "#79335424" Nick alatt olvasható.
földimogyoró is van wasabis bundában jó csemege, de ebből is van az a mennyiség, ami már szétmarja az ember orrát
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
egyszer ettem wasabit. azóta tudom, hogy a hajhagymáim is képesek ízeket érezni
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Elárulom a titkot.
A torma reszelésekor lehet szabályozni az erősségét.
Minél kevesebb ideig van levegőn a reszelék, annál kevésbé erős a kész torma.
Ha víz alatt reszeled, alig vahy nem lesz erős a végeredmény.
Ha értelmetlen hozzászólásommal találkozol, az nem a véletlen műve. A Fantasztikus tag, címre hajtok! Muszáj hozzászólnom.
Én meg szeretek közben sírni
Aki szójaszószt ad a wasabihoz, az más aljasságokra is képes. Mondjuk a zacsis wasabinak tényleg oly' mindegy...
ㄅㄨˋ ㄆㄚˋ ㄇㄢˋ , ㄐㄧㄡˋ ㄆㄚˋ ㄊㄧㄥˊ 。
Ma túlhígítottam a wasabit, de vékonyra szeletelt csilipaprikával sikerült optimalizálni az ízt.
Ha értelmetlen hozzászólásommal találkozol, az nem a véletlen műve. A Fantasztikus tag, címre hajtok! Muszáj hozzászólnom.
És még dicsekszel is vele, gasztroterrorista?
Ha már itt tartunk: hogy illene enni a sushit? Mit illik csinálni a szójaszósszal és a wasabival?
Mert attól tartok, én ... khm ... nem rendeltetésszerűen használom őket.
Szójaszószt rácsorgatom a sushira, a wasabit meg csak mint a mustárt a virslire.
Milyen hangszer az Eustach-kürt?
Az egészség alapja, naponta egy legalább közepesen erős csilipaprika elfogyasztása.
Ma kettőt ettem. Ebben én nem látok gasztroterrorizmust.
Ha értelmetlen hozzászólásommal találkozol, az nem a véletlen műve. A Fantasztikus tag, címre hajtok! Muszáj hozzászólnom.
Én úgy tudom, hogy nagyon finoman kell a szusit szójába mártani, csak éppen hogy. Szal nem mint ahogyan a lecsót ennéd kenyérrel
Jól tudod.
A sushit eredetileg pálcikával mártogatják a szójaszószba. Egyben fogyasztják és nem harapják több darabba.
A Wasabit nem nem keverik a szószba. A sushi szakácsmester szórja meg vele a sushi falatokat, a frissen reszelt tormával. Nem is kerül közvetlenül az asztalra. A gyömbér nem a sushi kelléke.
Külön fogyasztják két sushi darab között. Az ízek érzékelésének felfrissítését szolgálja.
Ha értelmetlen hozzászólásommal találkozol, az nem a véletlen műve. A Fantasztikus tag, címre hajtok! Muszáj hozzászólnom.
A pálcikát pedig kézzel fogják. Asztalnál fogyasztják a szusit. A szusit japán emberek találták fel, valamikor az első, és a huszonegyedik század között.
Tévedés, hogy szusit bármiből lehet csinálni, szusit szusi alapanyagokból lehet csinálni.
pontosan... egyik fajtája pedig a maki nem pedig csimpánz, vagy orangután...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Speciel én a nigirit jobban kedvelem. Persze, a közértes csomagolásokban nagyon gagyi nigirik vannak. Néha eljárunk a Wasabi étterembe. Ott már jobb a minőség. De, sztem tengerparton a legjobb, friss fogásból.
Harley is the best (Dyna Sport 2003). Az első 25 ezer hsz. -em a "#79335424" Nick alatt olvasható.
Akkor első pár alkalommal nagyjából jól estem neki. Csak utóbb megzavart ez a halacskás csomagolása a szósznak.
Milyen hangszer az Eustach-kürt?
bejegyzés Wasabi...