Hirdetés

2020. július 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) MineFox54


MineFox54
(őstag)

Majdnem minden szavaddal egyetértek. Creeping Death, Call of Ktulu valóban jöhetett volna. Mindegy.
"Messziről az összhatás biztosan jobb volt, de a kivetítőn lévő részletek szerintem messziről mér nem voltak láthatóak" ezt viszont cáfolom.

vapebook.hu, e-cigi tesztek és leírások - ltt van ez a napszemüveg. Ezt 2500-ért vettem. Boltban mennyi? 300, mondjuk, ezzel pont {átvertek}.

(#2) Met


Met
(veterán)

Összességében jó volt.
Jó volt a hangzás, jó volt a setlist nagy része, látvány is rendben volt.
A színpad mögött voltunk (ahogy bementünk megkerültük) a mikrofon előtt 3-4 sorban, utána elsodródtunk.
A pogozás nem jött be, nem tudtam élvezni a zenét mert azt lestem mikor repül nekem valaki :(
Elég vegyes volt a korosztály. Ez volt a 4. koncertem a 91-es M.O.R sajnos kimaradt. 42 vagyok.
Telefonok, hát ilyen kort élünk.

Pengetője nincs valakinek felesleges?:)

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#3) ruti válasza Met (#2) üzenetére


ruti
(Közösségépítő)

"Pengetője nincs valakinek felesleges?:)"

vicces, de ahol én álltam, a buli legveszélyesebb szituja a pengetőkért menő harc volt, touch-down értékű bevetődések, egymás kezének taposása, öldöklő küzdelem bontakozott ki :)

én ehhez már öreg vagyok, meg amúgy is csak a zenészek által ténylegesen használt ereklyékért küzdök, repianyagért nem :)

Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

(#4) Met válasza ruti (#3) üzenetére


Met
(veterán)

Előttem is szórták csak már messze voltam :(
Mint a tyúkok, szerintem direkt szórják így hogy tudjanak fentről röhögni :D
Volt aki többet is markolt, azért kérdezem.
Annyira nem mozgat meg csak emléknek lenne.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#5) ruti válasza Met (#4) üzenetére


ruti
(Közösségépítő)

előttem a legelső sorban valaki egész koncert alatt tartogatott egy nagy fehér táblát, amin Lars-tól kérte a verőjét. A végén az osztáskor direkt figyeltem, de rá se pillantott, sőt kínosan elkerülte ezt a zónát, és szétosztotta máshol.
ha mégis kapott az illető, és PH-s, és olvassa ezt, jelezze már, mert egész éjjel nem aludtam emiatt :)

Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

(#6) Kergeboci


Kergeboci
(tag)

Én "hátul", a színpadtól 5-8 méterre lehettem, így kényelmesen ráláttam a színpadra, közel éreztem magam a tagokhoz (főleg Kirk járkált arra sokat), de jó élmény volt a látvány show is (a kockák, fények, a tűzek, a kis drónok tánca). A hangosítás remek volt, a számokat még a populárisakat is rendkívül élveztem, és Ulrich is csak egy kicsit idegesített. Remek koncert volt, profi, hosszú, a legjobbak közé simán befér(beférne).

De a közönség az bennem is mély (keserű) nyomott hagyott. Pont jó helyet foglaltam, előttem kisebb, oldalt nagyobb emberek. 45 percet álltunk a helyünkön, majd az utolsó 5 perce kisétált a 3 kisebb figura, hogy eddig birták, gondolom mentek ledőlni aludni. Persze hogy a szélső melákok meg bevonultak a helyükre, amíg én kiengedtem az előzőket.

Kezdődik a koncert, takarják a kilátás, szóval jöhetett a tolongás. Ami csak azért is volt kényelmetlen, mert körülöttem belátható területen mozgás, tánc, ugrálás, ne adj isten pogó nem volt, így én éreztem magam parasztnak. De előbbre meg nem akartam menni, mert pont jó helyen votlam, mindenre megfelelően ráláttva. Mindegy, ezen kevésbé húztam fel magam. Azon már inkább, hogy fél tucat ember, csak videózik, pont az arcunk előtt. Aztán meg vagy elfárad a kezük, vagy nem tudom, de tapsolni, éljenezni már luxus. Inkább elkezdik visszanézni a felvett videót!!!!!, meg lökik facebookon hogy éppen hol vannak és mennyire jó nekik. Faarccal, egy helyben.

Ki kellett volna használnom a körszínpadot és odébb állnom, de olyan jó helyem volt..

Mekkora kontraszt volt az előtte heti Triviumhoz képest. Irtózatos profi show volt az is, olyan remek, élettel teli közönséggel, hogy azóta is vissza sírom.

De ez csak a keser szájíz az esemény egy bizonyos része miatt, de mint ahogy írtam, maga a koncert, a zenekar és a zene, megérte a pénzét!

[ Szerkesztve ]

Os Iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon http://egyatucatbol.blog.hu/

(#7) vaki


vaki
(aktív tag)

Üdv!

Ugyan teljesen más zenét kedvelek, de engem is folyton az agyfasz kerülget a koncerten videózóktól meg szelfizőktől. Könyörgöm, csináljon egy fotót hogy ott voltam oszt csá. Na de az, hogy nem látom a fellépőt a telefonoktól, meg ha véletlenül tánc közben meg merem lökni, akkor neki áll feljebb - hát ez azért már kicsit sok.

A felhasználóbarát felhasználó

(#8) Met


Met
(veterán)

Amúgy nekem a hely volt csalódás, kívülről nézve azt hittem nagyobb, bementünk és mint valami gyerekszínház, azt néztem hogy zárták le a felső lelátósorokat.
Nem voltam még ott.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#9) Dilikutya válasza Kergeboci (#6) üzenetére


Dilikutya
(nagyúr)

Egy Metallica koncert társadalmi esemény. Sajnos oda az is elmegy, aki amúgy nem hallgat ilyen zenét. Én meg dolgoztam, amikor elindult a jegyértékesítés, délutánra meg már csak valami WC ajtó mögötti ülőhelyek maradtak.

Anno a Black Sabbath-on ugyanez a kameratenger volt.

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#10) R-O-B-I


R-O-B-I
(újonc)

Nekem ez volt az első. A 215-ös szektorban ültünk a feleségemmel mivel alacsonyak vagyunk, és ott nem takartak be még a telózók sem, mert elég meredek a lelátó. Az előzenekart 10 perc után untam, a Metallica előtt viszont már kezdtem izgulni, pedig betéve tudtam a programot. Aztán ez hamar elmúlt, amint rázendítettem a Morricone dalra, majd megkezdődött a headbangelés. A hosszú hajam miatt a közelemből hamar el is hajoltak, és ez nagyjából így is maradt végig. Sokszor éreztem úgy, hogy csak én üvöltök, pedig mint utólag megtudtam mások is énekeltek, még néha a nejem is. Amikor Kirk először megpengette a meglepi nótát, egyből felugrottam és hatalmasat öklözve, teli torokból ordítottam, hogy "A legjobb méreg", de csak rövid csend után kezdtek rá rendesen. Hasonlót tettem a Master után is, csak "Spit! Spit! Spit!"-et ismételgetve és nem is kellett sokat várni, hogy lenyomják. A végére kicsit leizzadtam, de sikerült bizonyítani, hogy ülve is lehet tombolni. Egyáltalán nem érzem paraszt dolognak, hogy kilógtam a környezetemből, inkább a többieknek is jobban oda kellett volna tenniük magukat. Szerintem a koncert leggyengébb része pont a passzív közönség volt.
A Dream No More nekem sem jön be, de itt még az is királyul szólt. A kockák, drónok különösebben nem izgattak, azonban a fények, tűz, stb. nagyon ott voltak. És Hetfield is kiválóan bánt az emberekkel, legalábbis azokkal, akik hajlandók voltak kicsit is megerőltetni magukat. Amúgy az amatőr, gagyi videók tömkelegén is jól le lehet mérni mennyi idióta volt, még közvetlenül a színpad körül is. Remélem hamarosan kitiltják a telókat a koncertekről, és főleg azért, mert akkor a léhűtők helyett majd azok veszik meg a jegyeket, akik valóban élvezni akarják a műsort, a tömeggel és a bandával együtt.

(#11) Kisgépkezelő válasza Kergeboci (#6) üzenetére


Kisgépkezelő
(aktív tag)

Nekem is az tűnt fel, hogy olyan arcok mentek el a koncertre az Ismeretségi körömből, akikről egyébként tudom, hogy sosem hallgattak thrash metált. Ilyen nagy nevek gyakran bevonzzák az ilyen "oda nem illő" arcokat, és a Metallicánál nem nagyon van jelenleg ismertebb név. Párszor már voltam ilyen sznob koncerten és a legtöbbön annyira sem éreztem jól magam, mint egy-egy feltörekvő magyar zenekar filléres buliján, ahol mindenki csatakrészegen táncol. Erre most nem sikerült jegyet vennem, de úgy döntöttem, hogy a félretett pénzt is thrash metálra költöm. Szerencsére kijött az árából két Anthrax, egy Sepultura, egy Testament - Death Angel - Annihilator buli, és a nyári Exodusra és Overkillre is van már jegyem. Ott remélem még mindenki tudja, hogy hogy kell keringőzni.. :))

(#12) Met


Met
(veterán)

Múlthéten ilyenkor már rendezték át a színpadot:)
Kimennék megint ha jönnének.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#13) Kergeboci válasza Met (#12) üzenetére


Kergeboci
(tag)

Elvileg jövőre újra turnéznak itt Europában is
én azon agyalok, - nem magára venni, akinek nem inge - , hogy hova menjek, mert nem biztos hogy újra bevállalom az itthoni langyos hangulatot (bár nem hiszem hogy máshol nagyon más lenne a helyzet)

[ Szerkesztve ]

Os Iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon http://egyatucatbol.blog.hu/

(#14) Met válasza Kergeboci (#13) üzenetére


Met
(veterán)

Igen, olvastam FB-on hogy ősszel kiderül merre járnak.
Nem hiszem hogy máshol jobb lenne a hangulat sajnos :(
Néztem a koncert előtt előző állomásokról videókat és kb. ugyan ez volt a helyzet.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.