Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
Tök jó teszt/írás, én is régóta álmodoztam egy full passzív gépről. Én sajnos mindig megalomán vagyok illetve ha lehet a legerősebbet... Aztán alin szembejöttet a gyári minipc-k. Egyszer poénból beraktam a kosárba majd adtak még 30k kedvezményt. Így 130k ért lecsaptam rá Ryzen 5800u + wifi kártya + 8Gb ram + 256Gb ssd-re.
Volt itthon 1Tb Nvme + 2Tb ssd meg még 2*16Gb ddr4 ram
A kánikulában szeretett a cpu 85+ fokos lenni azt hozzáteszem a normál módon a cpu bezabálhat 65w-ot is és a Gpu-t is elengedi 25w-ig. A 90w-os hozzáadott adaptert kitudja használni.
(Normál használatban 50-90c között ingázott az ssd 60-70 fok közelében, két monitor vagy 40 chrome ablak)
A gép 0/24-ben megy ha nem ülök előtte akkor visszaveszem energiatakarékosba, ekkor langyos a gép.
Usb-röl én is hajtok egy ventit semmi hangja légáram is alig van viszont így már a cpu terhelve is alig billenik 50fok (most 41 fokos) ssd 45/47 fokos.
Én nagyon nem bántam meg eme gép megvásárlását noha nem volt benne annyi munka mint a tiedben.
Új hozzászólás Aktív témák
- THE G-LAB Combo Tungsten Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP Business Slim Smartcard Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi