Hirdetés

2022. augusztus 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12) Crystalheart válasza mephi666 (#11) üzenetére


Crystalheart
senior tag

No hát igen, de nem mindenkinek van építőipari ismerőse, és azok többsége is trehány. :D (Te inkább a szerencsések táborába tartozol, úgy tűnik :) ) Ez főleg falun érvényesül, az ország igen jelentős része pedig falu. Ismerek pl. olyan burkolót, aki rendszeresen meglopja a klienseit csempével, és ha lebukik, akkor valahogy elintézi, de a következő kliens már nem tud róla, mert egyrészt építési vállalkozókon keresztül dolgozik, másrészt a közepes településeken nem ismer mindenki mindenkit, főleg a betelepülők, tehát az építtetők java nem.

Egy ilyen rendszer gyakorlatilag közbeszerzés volna kicsiben, elérhető közelségben, akárki számára. Az emberek többsége egyáltalán nem hozzáértő, és sokszor nem is veszi észre, milyen trehány vagy szabálytalan munkát végeztek a munkások. Vagy hogy a többihez képest milyen rossz/drága szolgáltatást kap, holott a szomszéd faluban - amiről szintén nincs tudomása - jobban és olcsóbban ajánlaná más.

Ráadásul állami beruházásokhoz képest, amikkel stabilizálni akarták vagy akarják az építőipart, elenyészően kis összegből megvalósítható volna, nagyvonalakban egy nagyobb szerverpark kellene és egy szokványos közösségi portál + aukciós portál motorú weboldal. Plusz együttműködés az önkormányzatokkal és okmányirodákkal a betonbiztos felhasználói hitelesítés érdekében.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.