Hirdetés

2020. július 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) cinemazealot


cinemazealot
(addikt)

Sosem értettem, hogy ha már a PH! lapcsalád rendelkezik (egy viszonylag kiforrott) képfeltöltési funkcióval, akkor a cikkírónak miért egy olyan harmadik féltől származó képfeltöltő szolgáltatás használata jut eszébe, ami előre tudható módon nem fogja megőrizni a képeket addig, amíg a cikk még bőven tarthat számot érdeklődésre. :N Több hozzászólónál láttam ilyen külső linkeket és máig nem értem az okát.

Kívánom, hogy a jövőben ez ne legyen probléma és hogy a tervezett cikk legalább olyan sikeres legyen, mint az előző. :K

(#2) roland0807 válasza cinemazealot (#1) üzenetére


roland0807
(tag)

Igazából úgy mond örülök ennek a hibámnak, mert a jövőben fix hogy többször ezt nem fogom elkövetni. Az ember mindig a hibáiból tanul! :)

(#3) cinemazealot válasza roland0807 (#2) üzenetére


cinemazealot
(addikt)

Jobb esetben mások hibáiból. ;)

(#4) cskamacska válasza roland0807 (#2) üzenetére


cskamacska
(addikt)

Egyébként ez azért is poén, mert a Képfeltöltés.hu/eu/vau, meg a Képhost féle magyar oldalak messze a legrosszabbak közé tartoztak mindig is, valamikor egy hónapig nem marad meg a kép rajtuk. Ehhez képest egy ImageShack.us 2004-2014 között jól bírta(igaz, kezdetben elég lassan hozta be itthon a képeket), Photobucket hasonlóan 2004-től, de ma is működik, Imgur.com pedig kb 2010 óta stabilan hozza a legrégibb képeket is. Per pillanat azt mondanám, hogy az Imgur biztonságosabb mint a PH! saját feltöltője. :K Sajnos találkoztam pár cikkel ahol elvileg PH! képek voltak, de nem jelentek már meg. :(

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#5) cinemazealot válasza cskamacska (#4) üzenetére


cinemazealot
(addikt)

A PH! cikkek képeinek hiánya származhat abból is, hogy a felhasználó véletlenül (vagy szándékosan) letörli az adott képet. Erre sajnos oda kell figyelni, de ez igaz más képmegosztókra is.

Én amondó vagyok, hogy PH-s cikkhez PH-n tárolt képek dukálnak. :K

(#6) roland0807 válasza cskamacska (#4) üzenetére


roland0807
(tag)

Imgur-ről hallottam már akkor is amikor a cikket írtam, de nem tudom hogy akkor miért nem oda töltöttem fel a képeket. Arra viszont nagyon emlékszek, hogy amikor PH-ra feltöltöttem a képeket, akkor nem jelentek meg, pedig rendesen be voltak illesztve. Most már ezzel szerencsére nincs problémám, szóval marad a képek feltöltése PH plusz az Imgur-ra.

cinemazealot: Ha véletlenül le is törli valaki őket, de van róluk "biztonsági mentés" gépen, akkor nincs probléma, mert csak simán újra feltölti. :C (Kár hogy én anno erre nem gondoltam).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.