Hülye kérdés, ezek csak Lenovo notikra telepíthetők?
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
Hülye kérdés, ezek csak Lenovo notikra telepíthetők?
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
Igen, ThinkPad-ekre!
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Én T420s-en küzdöttem meg az elemekkel Windows 10 alatt, nekem is a kártyaolvasó volt egy kis idegbetegség forrása (a végén én simán letiltottam, mert nem használom), illetve az ndis meghajtót pakoltam át a 4. processzormagra mert elég irgalmatlan látenciákat produkált, és emiatt a hang meg-megakadt.
A Lenovo Settings link-re nem ad be semmit, csak az oldalra ugrik fel üres képernyővel.
Kellene a power management működéséhez, javítsd kérlek!
Meg lett közben, a windows store-ban is elérhető a Lenovo Settings ingyenesen.
Köszi a leírást működik!
Megint megy, sajna néha beáll az oldaluk.
Majd csinálok direkt linket ilyen esetre.
www.rendszerguru.hu
Nagyon remek, hogy ilyen szépen össze van gyűjtve az infó.
Én most szántam rá magam a Win10-re és a kártyaolvasó driver tipp életmentő volt.
A SATA AHCI viszont még nem csinált furát (Up-to-date win10 iso, lehet, hogy a Microsoft kijavította a csomagolt drivert?) Ott minek kellene előjönni? Teljes fagyás másodpercekre?
Ha nem tapasztalsz megakadást a rendszerben, akkor maradhat persze az alap windowsos verérlő!
Az is lehet csak nálam nem oké.
www.rendszerguru.hu
Szia!
Köszi a bejegyzést.
Hátha ezekre a problémákra találok megoldást!
Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
Nagy nagy segítség volt ez most nekem mint T400 tulaj.
BIG THX
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
bejegyzés Thinkpad W520 (xx20) és a Windows 10