Hirdetés

2020. december 4., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Navaze


Navaze
tag

Fűűűűű… már alig várom. Remélem jól jön hogy Deep Silveres kezek nyúlkálnak a dologba, Gothic fan vagyok de a 3-omban, miután nemes küldetés teljesítés következtében ki nyírtam néhány várost, Xardas vissza küldött Adannos erekjéi-ért. Lévén hogy hősies felszabadító hadjáratom következése kép, amire ismét hangsúlyozom a játék kért, az ork arcú fickót, akinél a motyó volt, ép akkor földelték el.
A dolog roppant erőszakos reakciót váltott ki belőlem és ki nyilvánítása új egér, és billentyűzet vásárlására kényszerített. És még mondja valaki hogy a véres játékok fokozzák az erőszakot. :U

(............(o)...............(o)..............)

(#2) _Toka_ válasza Navaze (#1) üzenetére


_Toka_
senior tag

:DDD Elég érzékletesen leírtad, min mentél keresztül... :D

A játék igen szép lesz...

(#3) Navaze válasza _Toka_ (#2) üzenetére


Navaze
tag

Még nem tettem túl magam a dolgon. :DDD Meg azon sem hogy a 18 tűserleg helyett csak 17 volt meg a végére. Minden estre a Gothic sorozat király, a Sacret-ek is, ez tuti tudni fog valamit.

(............(o)...............(o)..............)

(#4) hommeros


hommeros
őstag

Hát ez nem valami szép nekem.

Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.

(#5) Nunder


Nunder
őstag

HDR azért eléggé befigyel, de a fagyasztós képen elállt a lélegzetem. Nem láttam még olyan RPG játékot ahol real-time-ban így lehetett volna fagyasztani. Le a kalappal.

“It's the job that's never started as takes longest to finish.”

(#6) twollah


twollah
nagyúr

Szepek a kepek.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.