- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jobbulást a kutyusnak!
Sajnos csak utólag tudja magát ostorozni az ember, hogy mi lett volna a jó döntés. Mikor a mi kutyánkkal gond volt, a megszokott, egyébként jó fej állandó orvosunkhoz vittük, aki allergiát állapított meg nála. Így el is kezdtük a természetesen nem túl olcsó hipoallergén és/vagy gyógyszeres kezelést. Kérdeztem, hogy biztosan az, nem kellene vért venni? Nem volt a válasz. A gyógyszernél döntöttem.
Lényeg, hogy néhány hét után sem volt változás, illetve állandóan vakarózott szegény. Végül elvittem máshova, mert pont hétvége volt, és már nem emlékszem, de valami nem tetszett az állapotán. Meg akkor már megemlítettem, hogy állítólag allergiás, szedi a gyógyszert. Az önmagában kevés, mondták, kapjon hipallergén tápot is. Okés.
Pár héttel később sem volt változás, és visszavittük. Itt pont egy olyan doktornőbe futottunk, akinek feltűnt, hogy sápadt a kutya. Vérvétel, várakozás. Pár nappal később értesítettek, hogy azonnal vigyük a kutyát kezelésre (infúzió), mert nagyon rosszak az értékei. Négy napig kapta az anyagot, az helyretette kicsit.
Ezek után elmentem a megszokott orvosunkhoz, hogy megmutassam a vérképet. Ekkor már ő is azt mondta, hogy csoda, hogy még él, irány az állatkórház (Lehel út). Na, ott megállapították, hogy májrák, végső stádium, a kutya menthetetlen.
Később még elvittem szegényt az állat onkológiára, hogy ott is elköltsek egy rakás pénzt, de nyugodt legyek, hogy mindent megtettem érte, de ugyanazt mondták.
Szóval nem elég, hogy beteg volt, a doki miatt még gyötörtem feleslegesen a vacak hipoallergén táppal meg a gyógyszerrel, közben meg teljesen más baja volt. Annyi időnk maradt, hogy még elvittem párszor sétálni (de már karban hoztam vissza), meg csináltam pár bélszín steaket neki, de végül el kellett altatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bizonyára többek számára ismerős lehet a nem is oly régi bejegyzésem, amiben segítségért fordultam Hozzátok.
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Marathon, a Bungie új extraction shootere
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hegesztés topic
- Külpolitika
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Félkonfig: X79 mini VG2 alaplap + Intel Xeon E5-2651 v2 processzor+ 16GB Samsung DDR3 memória
- TP-link EAP 113 kültéri wifi Poe táppal(injectorral)
- Sony Playstation 4 Slim 1TB Szép állapotban, kontrollerrel
- Ryzen 2400g (beépített videókártya)
- PS4 Slim 500Gb CUH-2216A - Megkímélt állapot - 1 Joystick - FIX ÁR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest