Hirdetés

2023. február 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Kasya


Kasya
nagyúr

Csodálkozom hogy a Capcom hogy tudja ilyen olcsón adni, úgy, hogy gondolom nem olcsón licenszelte. Ha a Nintendó készítette volna, tuti drágább lenne.

Samsung S23, S23+ és S23 Ultra akció --> shorturl.at/epV89

(#2) Rigormortiis válasza Kasya (#1) üzenetére


Rigormortiis
addikt

Ugyanez igaz volt a Final Fantasy III, IV. After Years részekre is. Anno ezek DS exkluzívok voltak, biztos nem keveset kellett a Square-nek csengetnie, hogy elhagyhassák a platformot (vagy említhetjük a Dragon Quest VIII-at, ami meg ps2 exkluzívként lépett kultstátuszba).

Viszont furcsa módon a "sóher" androidos közösség ellenére nagyon szép számban elkelnek ezek a játékok. Most néztem rá a DQ8-ra, valahol 50 és 100 ezer között lehet, holott ez is olyan ársávban mozgott, mint a Monster Hunter (én legalábbis anno még annyiért vettem, azóta nem látom, mennyibe kerül).

De a Final Fantasy-k is valahol 100 és 500 ezer között vannak (ugye csak annyit ír a store, hogy 100E+), de még a IX is, aminek az árát még én is húzósnak tartom (7500 Ft).

Ja, és ezek jó része még a KitKates időkben vagy korábban jelentek meg, és a mai napig, Oreón is működnek szemben pár nyugati társukkal (csak ami engem érint: Jade Empire, Fahrenheit, az előbbi Nugáton még elment, az utóbbi már azon sem, és egyik sem volt olcsó, hogy a nyakuk nyúlna meg)

S21FE, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch 5, Xiaomi Pad 5

(#3) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
addikt

Ezt a mondatot nem értem: Ennek simán elkérik a három-négyszeresét 3DS-en, és igazából ugyan azt a verziót kapjuk

Fentebb írtad, hogy 5ezer Ft volt, a 3DS verzió fénykorában volt ennek a duplája. Időközben viszont akciózták is vagy egy hónapig mindenhol, akkor 6500 Ft körül volt ha jól emlékszem. Mondjuk az eShop ára valószínű maradt a régi, nem néztem. Amit a 3DS verzió tud (de a mobil nem): dupla képernyős megjelenítés, 3D kép, fizikai gombok, normális üzemidő. Ez egy kinek a papné eset, szerintem.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.