Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fryskitt
addikt
Végül is nem rossz az eredmény, sose juttt volna eszembe.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
-
tvamos
nagyúr
Lehet, egy olyannak lenne értelme, hogy egy kisebb ccd + egy lencse, hogy az legyen a ccd-n, ami a 35 mm-esre kerulne, hogy ne legyen crop. (Esetleg valami bluetooth modul, hogy legyen a telefonomon live view... Ez mondjuk opcionalisan.)
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
-
-
Megnéztem, tényleg, leesett, mire gondolsz. Annyi, hogy szabvány, elterjedtebb objektívekhez valók vannak, egy ilyen szerencsétlen 27mm-es bázistávolsággal nem tudna mit kezdeni egyik sem. M42-khöz biztos jó, az úgyis elég közkedvelt (tegnap hoztam haza egy Pancolar 1.8 50-est... )
Mutogatni való hater díszpinty
-
Képszéleken kenés a régi obik lényege amúgy is Amúgy igaz a mondás, hogy ne erőszakold az üveget, mert nem lesz jó (volt, aki feltett F obit középformátumra, utána mondta, hogy meg lehet csinálni, csak minek.
Ezt lehet beleírom akkor. Nem tudtam, hogy MILC-ekre ennyire elterjedt.Mutogatni való hater díszpinty
-
jjeahh
nagyúr
Használnak is sokan, csak itt fórumon nem annyira elterjedt, gondolom az ára miatt, az olcsó másolattól meg tartanak az emberek, mert nem tudni milyen minőséget képvisel. De valamikor a tavasszal én beruházok egybe és manuálos topikban megosztom majd a tapasztalatokat Elvileg képközépen az élesség nem romlik hanem javul, nő a látószög, nyerek fényerőt, viszont képszéleken jobban fog kenni és vinyettálni minden üvegem, de ff szenzoron is ugyanez lenne és inkább a régi olcsó objektívek hibája, nem az adapteré.
Dslr bázistávon tényleg nem segít, sőt dslr-re nincs is ilyen focal reducer, aps-c milc-en a crop faktor gondot viszont megoldja.[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
-
Sokan próbálkoztak már ezzel, senkinek nem jött be. Az A7-re rakás a legjobb, amit lehet a régi obikkal, és sajnos a legtöbb obi csak arra megy fel, mert a többi FF rendszer bázistávolsága túl nagy. Vagy maradnak a MILC-ek, de azon meg a fél képet veszted...
OK, lehetne olyan adaptert gyártani, amiben van optikai elem, és megoldja, de az mindenképp beleszól a képbe is.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
dabadab
titán
".és még pár millióan."
Nem igazán. Amikor tényleg lehetett volna vevőnek lenni, akkor 115-en jelentkeztek.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Eastman
addikt
Előkerülne egy-két Praktika, Zenit, Minolta, régi Nikon a fiókok mélyéről azonnal. Főleg, ha egyszerre csak 36 kockát tudnál rátenni. Durván át lett húzva egy
vízszintes vonallalaz összes régi jó kamera.[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
jjeahh
nagyúr
Rendes kezelőszervekkel a hátoldalon nem lenne rossz, bár valszeg drágább lenne mint egy használt a7 (újdonság ereje) és arra legalább mindenféle üveg felmegy. Amúgy el tudom képzelni ez hogy felvinné az ebay-es filléres filmes vázak árát
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
- SAS/SATA kábelek külső/belső SFF-8088, SFF-8644, SFF-8087, SFF-8654, SFF-8484, SFF-8643
- Corsair 48GB KIT DDR5 5200MHz CL38 Vengeance RGB Black (110 hónap garanciával)
- Szép Apple Watch SE 40mm GOLD ! 1OO% Akku ! 1 Hó Jótállás
- Keveset használt Play and Charge kit eladó!
- Karcmentes Apple iPhone 15 128GB Green ! 96% AKKU ! 6 Hó nemzetközi APPLE GaranciA