- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Hát ez morva jó!
...remélem, hogy ez a skicc is egyszer megvalósulhat: [link]
-
válasz
turbulencia8 #17 üzenetére
Köszi
-
turbulencia8
őstag
Tok jo lett a cikk!
-
-
Bokeh-ben esetleg, de semmi másban. Alapból f4 a kezdő fényereje, és ilyesmik. Amúgy az a bokeh is csak a legközelebbi tárgytávolságon van, ahol pedig minden, csak nem éles... Illetve mint kiderül, a legközelebbi tárgytávolságán is túl nagy a kivágás portréhoz, azaz félalakoshoz még jó. De majd kiderül, ha lesz alkalmam valami csajon kipróbálni
De az az 1.5-ös izé, az durva...
-
jjeahh
nagyúr
FF-en lehet ezt is verné
-
-
jjeahh
nagyúr
Jó az a bokeh
-
válasz
osztraksajt #8 üzenetére
Nem, ő szerintem a CCD hűtésére menne rá
-
osztraksajt
őstag
Mintha Bacsis fotózna, olyan érzésem volt a cikkel kapcsolatban.
-
-
Ilyesmi képeket szándékosan nehéz csinálni
Amúgy meg igen; sok mindent meg lehet oldani megfelelő eszközökkel, de ebben az a lényeg, hogy ez azzal az obival készült.
Amúgy nem véletlenül sláger a Helios 44 sem, nem azért, mert olyan szép a képe, hanem mert olyan a képe, amilyen. Nem mindig az kell, hogy tűéles legyen egy kép, jó az expó, és helyes a wb -
klaczi
aktív tag
Nekem van egy Szmenám, a könyvespolcon díszeleg. Nagy becsben tartom. Talán egyszer még kéne bele filmet venni.
Ilyesmi képeket képes vagyok digigéppel is csinálni, sajnos nem szándékosan. Nekem nem kell ahhoz buherálnom
Elismerem, hogy remek móka. -
-
szp1
addikt
Érdekes barkácsolás, gratulálok az ötletes megoldáshoz !
Volt a családban egy Sznena, meg nem mondom melyik, a Nagyim kattintgatott vele anno. Nagy varázsa a többszörös expozíció volt - rendszeresen elfelejtette a filmtovábbítást, csak a zárat húzta fel...érdekes képek születtek néha..
A készített képek nekem annyira nem jönnek be, szerintem ez az obi filmmel az igazi.( A cirill "C" helyett nyugodtan használd az "SZ" betűt, hiszen az a magyar megfelelője. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged