- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz
zazenke #6717 üzenetére
Még egyszer felteszem a kérdést, mert nem válaszoltál rá: ha ilyen sz@r az Apple TV, akkor miért nem választasz magadnak egy kínai, androidos, olcsó boxot és használod?
Szerintem meg az a rohadt felháborító, hogy manapság minden ingyen kellene az embereknek, vagy legalább is "okosba". "Értem" én, hogy sok embernél státuszkérdés az Apple termékek birtoklása, de ne legyünk már nevetségesek.
-
blakey
titán
válasz
zazenke #6717 üzenetére
A lényeget nem érted, minden termék valamilyen célcsoportnak készül. Apple Tv soha nem saját tartalom fogyasztására készült. 2015-ben az Apple TV HD 4-ik generációjával történt egy olyan, hogy az Apple-ön kívül mások is fejleszthetnek olyan szoftvereket, amik az áruházból is elérhetőek, de továbbra sem támogatta a saját tartalom fogyasztását, valamint csakis rajta keresztül, az ellenőrzésük alatt kerülhet ki 1-1 szoftver. Az Infuse sikeresen átment, de ha ingyenes szoftvert akarsz, akkor ott a VLC, ha Synology NAS-od van, akkor a DS Video, ha Plexed van és akár arra fizetsz elő, akkor ott a Plex, vagy emby, Jellíyfin és még van 1-2 app, amiről nem hallottam, vagy nem jut eszembe. Mások az elvárások, nem Android TV, ahogy az Android TV sem tvOS .Nem minden ingyenes, cserébe jó. Aki évek óta használ Apple termékeket vagy OS-eket, akkor tudja, hogy mire számíthat. Android alatt is inkább megveszem az appot semmint olyat használja, ami tele van hibával. A Kodi még működik, támogatott és szerencsére vannak lehetőségek, de meddig…? Ha a helyén kezeled a dolgokat, akkor nem lesz ebből problémád, nekem nincs egyikkel sem, mindegyiknek megvan a helye, mindegyik rendszert használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest