Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Találtam még 2 filmet ami P8 és átvált DV-re.
Jurassic World és az új Transformers.
Gondolom a P8->P5 trükk miatt akad össze. -
tomp
félisten
Korlátozottra állítva ugyan úgy HDR10...
Továbbra is csak a Gemini Man-t indítja el DV-ben!
Gemini Man: Dolby Vision, Version 1.0, dvhe.08.09, BL+RPU, HDR10 compatible / SMPTE ST 2086, HDR10 compatible
Az összes többi: Dolby Vision, Version 1.0, dvhe.08.06, BL+RPU, HDR10 compatible / SMPTE ST 2086, HDR10 compatible
De P7 MEL-t is próbáltam. Az is HDR10. -
tomp
félisten
Milyen beállítás rossz? Ezen az AppleTV boxon olyan faék egyszerű a menü...
Appban a DV mód Automatikus.
Ennyi az össz beállítás ami a DV-re vonatkozik.
Mintafájl nincs, csak komplett film mkv-ban.
Maga az Infuse felismeri, hogy DV mivel írja a film leírásánál de elindítva HDR10. -
tomp
félisten
Oké de most, hogy a menü SDR, az Infuse nem igazán akar DV-re váltani hanem HDR10-re megy.
Találtam 1db filmet ahol vált. Gemini Man. Itt átvált DV-re pedig ugyan úgy P8 mint a többi amivel próbálkozom.
Gondolom majd ha kijön a tvOS17 akkor nem lesz ilyen gond ugye a rendszerszintű P8 támogatás miatt.
Plexet nem használok csak gyorsan letöltöttem és megnéztem. Amúgy töröltem utána.
-
tomp
félisten
Átállítottam. Érdekes, hogy ha nincs menüben DV akkor az Infuse se vált DV-re egyik forrásnál se.
Minden más app(streaming appok, Plex) továbbra is átvált DV-re.
Érdekes ez az Infuse.blakey
Akkor hülyén van megoldva ez a DV képmód.
Homatics-re már nem emlékszem de a Shield és Ugoos nem indult úgy.A képet megnézve valóban látom a sávosodást de film alatt még nem vettem észre. Lehet ha kifejezetten ezt keresném akkor megtalálnám.
-
tomp
félisten
Pedig nálam felhozta, hogy a TV támogatja a DV-t, engedélyezem e.
Nálam ez azt jelentené, hogy majd DV-re vált HA olyan a forrás és nem azt, hogy a menü is az.Androidon nálam se a Shield se a Ugoos nem indult el DV-ben mikor az első bekapcsolás volt.
Shieldnél szintén feljött a DV supported választási képernyő. Bekapcsolás után a menü ugyan úgy SDR maradt. Ugooson pedig default off volt a DV.Ez a sávosodás érdekes. HDR10 és DV esetén nem látok sávosodást.
-
tomp
félisten
Amúgy miért 4K DV a default képmód ha a TV DV képes?
Nem az lenne a normális ha csak akkor váltana DV-re ha a forrás is az?
Oké SDR-nél visszavált de leállítás után újra Dolby Vision.
Manuálisan kellett 4K60 YCbCr 444 SDR-re állítani a képmódot.Úgy érted volt korábban Youtube alatt is AFR csak a reklámhuszárok sírtak és kivették?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Watch 6 Classic 47mm
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest