Hirdetés

2023. február 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10) Remus389 válasza lapalapa (#7) üzenetére


Remus389
veterán
LOGOUT blog (1)

Wadia DI122 -vel használom. 2016-ban vettem 500K huf volt, ennyi pénzért ajándék. Külön erősítő nincs, valószínű 500K-nál drágább lenne, aminek jobb hangja van mint a beépítettnek.

Én ennyi pénzt biztos nem szánnék a forrásra, de elhiszem hogy jó.

Két irányzat létezik általában, van a meleg, részleteket elfedő, mindenből kellemes hangot csinálni akaró cucc, a másik a gyors minden részletet megmutató reális hang, ami megmutatja mi van a felvételen.

A Lake People G103S pedig az előbbiben partner, itt van egy kis leírás róla [link] és összehasonlítás más amp-okkal, az árát is nézni kell azért, 50K volt nekem használtan, újonnan 100 ezer felett van.

Viszont ha ilyen szintű fejhallgatót használsz azzal az ifi daccal a képen

Az nem az enyém volt, hanem akihez mentem. Nekem Drop-os SDAC van és Lake People G103S. A te cuccaidhoz képest olcsók, de én nagyon elégedett vagyok velük, kellemesen szólnak, hallatszódnak az apró részletek is vagy hibák is, de nem próbálja túlságosan felhívni a figyelmet rájuk így. Leönti csokiöntettel a zenét, ha lehet így mondani. Mindenesetre az előző hozzászólásomban linkelt ezüstkábel javított a basszusán és tisztaságán.
Ki kell próbálni, hogy eldöntse az ember, biztos van feljebb, csak nem biztos hogy az élvezetes.

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.