Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
Flowtation
üzenetére
Sosincs BT bekapcsolva. Csak akkor, mikor használják fáljküldésre, de egyébként mindig ki van kapcsolva.
Akkor ennyi, ez így ''működik''?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Párom telefonja olyat csinál, hogy időnként nincs netje a WiFi-n, meg sokszor csak Edge hálózatot talál, így sokszor nem kapja meg az e-maileket, üzeneteket. Ez vmi jellemző hiba vagy egyedi? Egyébként eleje óta szarakodott a wifi rajta, de mindig magától helyreáll, ha 1-2x ki-be kapcsolja. De azért ennek nem így kellene működnie
-
RootRulez
félisten
Heteken át őrlődtem, milyen teló is legyen a páromnak, teszteket tapasztalatokat olvasgattam, árakat hasonlítgattam össze, folyamatosan szűkült a lista.
A végére a Note 8T maradt, mint legjobb választás.
Erre a szolgáltatók elkezdik árulni. Amin én heteken keresztül agyaltam, másnak csak az ölébe hullik a döntés.
Na mondom ezért aztán tépődhettem annyit.Nincs még kibontva a teló, látatlanba én is csak az értesítési LED-et nehezményezném. Kérdés ez az állandóan bekapcsolt kijelző értesítés dolog mennyivel csökkenti az üzemidőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na mondom ezért aztán tépődhettem annyit.