Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
estikornel
üzenetére
Megint találtam 3db bugot:
-néma üzemmódot random kikapcsolja a telefon
-a widgetek teljesen megfagynak egy idő után, ezt egy újraindítás orvosolja
-az alkamazásválasztóban semmilyen programra nem tudok rányomni, mert amint rábökök egyre felugrik hogy a Miui kezdőképernyő alkalmazás leállt. Szerencsére újraindítás után is használhatatlan maradt.
Gyakorlatilag egy darab sz@rral lett egyenlő a telefon.
-
hellboy.4591
csendes tag
válasz
estikornel
üzenetére
Benne van még mindig az új fajta kontrol center is, csak nem egyszerű megtalálni. A beállításokban legfelül a keresőbe írd be, hogy Irányítóközpont és úgy ki fogja adni a lehetőséget a cserére.
-
hhgygy
senior tag
válasz
estikornel
üzenetére
Battery life nem nagyon izgat, de hogy a fizetős Nova Launcher Prime-omat nem használhatom gesztusvezérléssel, az nagyon durva nekem, mert soha nem használtam a mi launcherét és most látom, hogy milyen primitív szar. Szinte semmi, de semmi nem állítható a kedvemre, se az ikonok, se az elnevezés, nada, nothing.
-
Gery1987
őstag
válasz
estikornel
üzenetére
Kb. 1 hete a Global Stabil jött ki. Az EEA még nincs kint. Elvileg napok vagy 1-2 hét mire kijön, de persze kérdés lesz-e komolyabb gond a Global verzióval. Az sem mindegy. Remélem minnél hamarabb kijön.
-
viktorhu
veterán
válasz
estikornel
üzenetére
Nem a globalra jött ki? Még EU-ra szerintem nincs kint.
-
Flowtation
őstag
válasz
estikornel
üzenetére
Minőséget nem tudom, én most samu a50-esre való fóliát tettem rá, éppen hogy de elég, a redmi felirat alsó részéig ér, a széleken oké. Én innen rendeltem régebben, illetve most tokot: https://tok-shop.hu/
-
estikornel
tag
válasz
estikornel
üzenetére
Erre esetleg valaki fólia témában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest