Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12733) Peterhappy válasza fa4hu (#12678) üzenetére


Peterhappy
őstag

Lineage OS + Predator Stormbreaker Kernel.

A LOS nálam is nagyon betalált, alapállapotban is nagyon jól teljesített vele a telefon. Kb. egy hónapja(?) váltottam, így azt mondanám, nekem sokkal jobban bevált, mint a gyári MIUI.

Épp mielőtt feltettem a Predatort, hoztam egy majdnem háromnapos működési időt úgy, hogy én azért használom-használgatom a telefont becsülettel. Játszani nem játszom, de a Chrome napi egy órát biztosan megy, kapott YT Music-ot is, wifi, GPS, mobilne 0-24 bekapcsolva, kb. 7-20 óráig a BT is.

Ehhez képest nem érzem, hogy érdemben javult volna a teljesítmény a Predatorral, de talán csak én nem tettem ki nagyobb próbatételnek a váltás óta a telefont.

LOS telepítés nálam szűz telefonra ment, SD-ről, orrba-szájba kapta a wipe-kat. Predator után szintén wipe cache. Ezeken felül OrangeFox, Magisk játszik.

LOS-ban egyedül a "gyári" kamera volt csapnivaló, ahelyett Infectedmann kolléga javaslatára parrot gcam ment fel, azóta arra se lehet igazán panaszom.

Volte nem megy - én eddig se használtam. Az animációsebességek nálam 0-ra vannak állítva és Lawnchair-rel nyomulok.
Szerintem/remélem nem hagytam ki semmit.

Úgy gondolom, vannak még tartalékok a telóban és azt hiszem én nem használom azt ki igazán, de a jelenlegi kombóval én mindenképpen nagyon elégedett vagyok, jó szívvel ajánlom.

szerk: kihagytam, de nagyon fontos, jóformán nem találkoztam még bug-gal. Egyetlen alkalommal kellett újraindítanom valami miatt a telefont, de azt hiszem akkor is én voltam inkább láma.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.