Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kgymac

őstag

válasz thiclyoon #3665 üzenetére

Pedig ezen a fórumon olvastam, még karácsony előtt a módszert. Azóta is bevált (3-4 hónap alatt elért max 40-es szintről jelenleg a 225-ös szinten vagyok :B high/low/on beállításokkal. Nem vagyok profi versenyző, a cél inkább a 100% teljesítés a játékban, offline, mint A vagy B ligában küzdeni online).
    A managerek aktívak, megnyered a futamot. A fame pontok számításánál kilövöd az appot, majd újra belépve r$ / gold / fame / managerek megmaradnak, tovább lehet játszani (pl. farmolásnál így kihagyod az x órás szervizt). Én az app cache-t is szoktam üríteni (droidon), mert úgy vettem észre korábban, hogy az AI felhasználja az így gyűjtött adatokat. Farmolás: F40 vagy F50, 4 kör az éjszakai Le Mans-is pályán, 30400 fame-ért (managerekkel), mivel a 10 körös még nem elérhető nálam.
    Én augusztus óta játszom, azóta legalább kétszer változtattak a tranzakció kezelésen, ami szerencsére még mindig hibás. Az elején fagyáskor (pl. megnyerted a futamot, de a race complete feliratnál meghalt) /bejövő híváskor/áttaszkoláskor az induló r$/ gold/ fame megmaradt, a jutalmakat nem kaptad meg, a kocsi tropa. Ugyanez volt, ha futam közben kilépett (általában az első kör alatt, talán elfogyhatott a memória?). Ezt kb. a Maserati-s verzióban javították, fagyáskor minden a verseny kezdetében érvényes állapotban maradt, a kocsi nem lett tropa. A fórumon leírt manager+megszakítás esetében nem veszett el semmi, legfeljebb az utolsó futam eredménye.
    A spada-s frissítés óta futam közbeni megszakításnál (pl. reménytelennek látszik a nyerés: pl. F50, a 3. kör végén 2 vagy 3. hely, kb. 600m hátránnyal vagy 2 kör elején a 7.-nél rosszabb helyezés) az utolsó sorozat eredménye veszik el, visszaállt az utolsó mentett állapotra (home gomb hosszan + húzással kilövés, droid4.2 alatt), r$/ fame/gold/szint is elveszett. Eddig nálam kétszer fordult elő, ekkor csak a spada-s pályákon mentem, 1 szintlépés + 25%bónusz goldja/r$/fame/szint is vissza állt.
    A nyert manageres futam fame jóváírásakor történő kilépés esetén (home röviden nyomva) ilyen nem volt, igaz, ekkor nincs "sorozat", 1 app indítás 1 verseny.

Új hozzászólás Aktív témák