Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thrill
tag
Szintén zenész. Éjfélkor nyílt meg az uccsó nap, szűk egy óra alatt ki is végeztem. Visszagondolva szerintem nem volt nehéz, pedig be voltam fosva rendesen (már majdnem tegnap feladtam a drag race-nél). De az is igaz, hogy rá voltam készülve rendesen, jó volt hogy akadt némi infó.
A szélvédőset harmadikra megcsináltam. Elsőre és másodikra is meglett volna, de mindig egy kimaradt amit nem vettem észre. Harmadikra már kicsit jobban összeszedtem magam és összejött simán (szerintem nem az a lényeg amúgy, hogy izomból nekimenj, hanem jó helyen kell eltalálni - nekem relatíve kis sebességnél is törtek) . Az elsőt leghamarabb taktika jött be nekem is. Ugyanakkor fel voltam készülve, hogy ha nem jön össze, visszafordulok, de nem volt rá szükség.

Éjszakai Le Mans is meglepően könnyen ment. Harmadikra ez is. Első két alkalommal kicsúszkáltam az első sikánban, de aztán utoljára sikerül elmenni mellettük. Kivéve egyet. Az első körben végig oda-vissza előzgettük egymást (én persze pianoban
aztán az első kör végén elmentem mellette és úgy leszakadt, hogy az első hosszú egyenesre 1 km(!) lett a távolság. Ezt kényelmesen tartva bekocogtam. Nem mentem nagyon lassan, 7:19 lett a vége (3:45-ös első kör., 3:33 körüli második).A 21 lekörözés meg csalóka volt. Elsőre meglett, de azt hittem a másodikat is le kell. Majdnem utolértem, de nem lett meg (egy kör kellett volna még).
Azon gondolkodom, hogy könnyítettek-e vajon(esetleg reklamációk miatt), hogy ilyen egyszerűen ment, vagy szimplán az segített, hogy jó pár tuningot rátoltam?
Szóval ennyi. Ha valakinek hátravan még, ne parázzon. Nekem meg nyugodt éjszakám lesz.

Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RX 6700 XT 12GB , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3855
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest