Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
na akkor ezért volt nekem esélytelen a fánk...
a steering assist értelme alapvetően az h a nem túl precíz érintőképernyős irányításra kicsit rásegítsen, hogy a akanyarok végén az egyenesekben könnyebben az aszfalton maradj.
ahol hátrányát éreztem az a Laguna Seca célegyenes vége, mert nagyon jobbra húz. -
DigitXT
félisten
Korán keltem, hol az arany???
Btw. éjjel nekifutottam a TT-nek,
de semmi: fáradtan, alig kilátva a fejemből 2-3 tizeddel rosszabb.
1x fogtam ~2 tizedet az első kanyarban, de azt elbuktam később.
Amúgy van egy bugja! (Az első rajt lassabb: retry után lesz jobb.)Ui: legbosszantóbb az utolsó jobbosra fordulva fail-ra futni: nem
mondod meg (belső nézetből
), hogy megcsípted-e a füvet, de...
ha fail, akkor igen: ha nem centized akkor meg simán lassú vagy. -
Gyurma_13
aktív tag
Az durva 1000 Le Mans. Át tudom érezni, hogy milyen lehetett

Én 400 után az F50-ről, átváltottam a közepesre tuningolt F40-re, hogy legyen benne valami izgalom is
Csak azt nem értem, hogy aki ennyit játszott már vele mint te, hogy hogy nem tért át a full off rásegítés nélküli játékra. -
F-ECT$
titán
Akkor én is írok pár számot. 2013 augusztus végén kezdtem vele játszani, 0 farmolással szeretném elérni a 100%-ot. Ehhez a játék elején egy Play store hack-kel "vettem" kb 70.000 goldot és kb 70.000.000 R$-t. Akkor ez még bőven elégnek tűnt, mivel a legnagyobb vehető mennyiség 1000 gold / 27.000 Ft, illetve 5.000.000 R$ / 27.000 Ft volt, tehát "elköltöttem" rá kicsit több, mint 2.200.000 Ft-ot.
Jelenleg 217 órám van benne (ez napi kb 25 perc, azaz néhány futam), 106-os szintű vagyok, és 85%-nál járok Overall (2113 / 2480 events completed.) Jelenleg van 9.338 goldom és 6.269.000 R$-em, az utolsó 3 Ferrarit leszámítva minden max tuningos. (Garage value: 291.652.000.)
A General Stats-ban látszik, hogy a játékkal 31.567.000 R$-t szereztem eddig, sajnos a goldról nincs kimutatás (oda beleszámítja a "vett" goldot is), de gondolom az pár ezer lehet összesen.
Eleinte mindenre szórtam a goldot is (javítások, upgrade-ek gyorsítása), de 3-4 patch óta figyelek arra, hogy csak arra költsek, amire kell, így is erősen gondolkozok azon, hogy ezt a 3 Ferrarit már nem húzom fel maxra, mert 1-2 patch, és elolvad a maradék gold készlet is.
Szóval aki normális mennyiséget játszik, annak nem csak a goldból nem áll elég a rendelkezésére, hanem az R$-ért is iszonyat sokat kellene farmolni. Pedig alapvetően nem vagyok ellene a mikrotranzakcióknak, de ez itt pofátlanul sok.
(Egyébként az is frusztráló, hogy ha normál játékosként spórolva mindig addig fejleszted az autót, hogy le tudd nyomni a szériát, akkor nincs sok esélyed van a valódi kihívást jelentő TT-ben igazán jó időt menni, a sok cheater / p2w ellenfél ellen. Persze a legolcsóbb autóknál ez még nem gond, csak a későbbi szériákban.)
-
DigitXT
félisten
És gondolod, hogy a jó TT időhöz csak arany kell?

Vannak autók, aminél igen, nagyon sokat számít a tuning,
más autókkal meg alap "szalonállapotban" A/B csoport.
Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy a tuning rossz. Nyilván a
felhúzott autó jobban megy: adott esetben uralni nehezebb.
Volt már, hogy vmi challenge miatt meg kellett döntenem a
korábbi full tuningos időmet egy sokkal gyengébb autóval...
Magam is meglepődtem, hogy sikerült, mert nem dobálta a
seggét olyan durván a kanyarokban. Tehát egyenesben volt
csak nagy hátrány a motorerő hiánya. Kanyarban meg jobb
volt az autó egyensúlya, és könnyebb volt vezetni. Érdekes. -
DigitXT
félisten
Milyen köröket mész? Nekem sem ment... De volt 5 mp szórásom!

Az ég világon semmi tuning nincs rajta, és kilövöldöztem, a szerelős
gold miatt: ha párszor elbuktam volna, már visszább vett volna az AI.
(Remélem, mert tuningolni, pláne ilyen hülyeség miatt nem fogok.
)Ui: ~1:45-ös köröknél (3-ból 2 talán épp sikerült), már szinte láttam...
-
rumos14
nagyúr
az előző szériában kb. 5.re sikerült a "19.helyet tartsd meg" feladat, meg is lepődtem

ami nekem az istennek nem ment, a fánkozás, de vszleg manuális gázzal kéne tolni vagy mittomén, szkippeltem a 'csába.
meg sajnos az utolsó nap utolsó feladatát is, amikor negyedszerre is belém jönnek hátulról a parabolica-ban, úgy a 8. kör magasságában, és kicsúsztam, hát, elegem lett
-
Kronok
tag
tegnap még csak a 7.-ik volt fent

F14 T - 9 pénzes fejlesztés van aztán aranyosok következnekStage 1 - Season Opener
Challenge 1: Speed Snap - Circuit de Catalunya (GP Circuit)
Challenge 2: Speed Record - Circuit de Catalunya (Club Circuit) - 263 kph
Challenge 3: Elimination - Circuit de Catalunya (National Circuit) - nyerni kell
Challenge 4: 4 kör Cup - Circuit de Catalunya (GP Circuit) - leggyorsabb kört megdöntenijutalom: 5 arany
-
Petya25
őstag
Akkor a könnyű aranyszerzésről lemaradtam. Sajna pont azután kezdtem el mikor kivették a SALE részből a telepítések után járó aranyakat is. Meg amig nem ismertem ki addig szórtam is feleslegesen, most meg már hiányzik miatta pár száz. 89 autóm van és vagy 5-6 van talonban, na majd egy jó heti ajánlattal meglesznek.

-
Petya25
őstag
Én is ott szoktam a 30k-t összeszedni. A végén kilőve megmarad az Agent pipa? Na ezt kipróbálom. Most 108-as szinten vagyok itt kb 5 ilyen futam kell egy ugráshoz és 25 aranyhoz. Mivel rém unalmas nem is szoktam csak egyet menni rajta naponta, közben meg tv-t nézek kb.
Nem hackkelem meg, kíváncsi vagyok meddig tudok menni önerőből, 81%-nál járok. -
DigitXT
félisten
Adott még 25 aranyat. ÉS az autót. Netre csatlakozott indításkor,
ha esetleg vmi offline téma játszik nálad.
Amúgy rém hülye ez
az AI. Úgy "lebutította" nekem magát, hogy a driftelős Endurance
feladványa 3.8 (!!!) km volt, az utolsó futamon meg 2 km-t kapott
az egész modern F1 bagázs, úgy hogy ~3:38-as köröket mentem.
Nekik ezt úgy sikerült alulmúlni, hogy egyenes 350+, kanyar satu.
Annyi, hogy én egy-két sikánt lendületből levágtam. (Idegölő picit
a "vezetéstechnikájuk": ilyen debil a világon nincs... Irreal racing.)rumos14: előzd őket driftelve.
Mer' az vicces.
-
DigitXT
félisten
Szerintem ezeken a Special Eventeken direkt nem is rak be TSM ellenfelet.
Így tud kellőképpen szívatni, hogy mindenképp tuningolni kelljen, és ha már
megvan a tuning, akkor könnyebb ellenfeleket ad, hogy azt hidd megérte.
Ez is csak egy (összeesküvés
)elmélet, de nekem elég gyanús.
Speed Rush TV lekörözős is mókás volt. Sima liba, DE CSAL a gép, hogy
legyen minimális esélye, a kanyarokat viszont úgy veszi, mint beteg csiga.
(Értsd: mindegyik ellenfél jobban gyorsult, pedig full tuningos az R8-am.
) -
Pompi
nagyúr
Engem a 9/3 körözz le 1 autót szivatott. Elég erős versenyzőket kaphattam, mert csak erős gold áldozatos fejlesztésekkel sikerült megcsinálni. Biztos thrill megvoodoozott

Onnantól viszonylag egyszerű volt az egész, és talán még így is "megérte", jött közben is arany, meg a végén is. És nem tudom mi az ára a felturbózott Maseratinak egyébként, de megvan, és elég jól fel is van húzva, talán majd már nem kell a szériájának a letudásakor PR-re gyúrni. -
Djuree
félisten
van benne egy gyorsulás, asszem a 6. szériában, még a legelső versenyzőt se tudom lenyomni, pedig minden kredites upgrade megvan. olvasgattam neten, egy srácnak kb. huszadjára lett meg full! goldos upgradel.

nekem nem ér annyit hogy feltoljam, főleg hogy meg se akarom venni a gépet. -
Kronok
tag
miután letöltöttem a frissítést belépve a játékba letölt 11 mb valamit nekem, lehet azért nem enged játszani vkinek mert ezt nem töltötték le
Pompi esetleg telefon kikapcsolás?
most próbáltam ki, autó szerviz elindult, repülőüzemmódba raktam a telefont, idő előre majd vissza és a kocsi szerviz kész is lett, nem óbégatott semmit, simán engedte
-
Lirion
addikt
Mondjuk az időugrásos megoldással nem tudnak mit kezdeni, akármennyi autót megjavítok pár perc alat...
Csak el ne kiabáld.. Én mostanában játszok a dungeon hunter 4-gyel és ott semmilyen időhöz kötött eseményt nem lehet offline elindítani, csak online, így nem lehet időt utazni sem. Bár ott az egész rendszer felhasználóbarát, fizetés nélkül is teljesen ki lehet maxolni a játékot és nincs semmilyen paywall, néha egy kis várakozást meg ki lehet bírni. Jó példája a játéknak arra, hogy hogyan kellene működnie a f2p játékoknak. -
Kronok
tag
így utólag nézve, h nem tudtam befejezni nem is olyan rossz, h most újra neki eshetek

egy kis felüdülés a 4 körös körbe körbe közben. de az még jobb, h nem hajt a tatár, most nem kell időre megcsinálni, akkor azért annyira nem élveztem a különböző futamokat, mert sok idő elment a szervizre, aztán jött a következő nap és újabb érdekes körök.egy hír:
-
rumos14
nagyúr
a Lambo update előtt eljutottam kb a Road to Lemans és a Speedrush szériák 2/3-áig, de ezek is lenuullázódtak az update óta. végülis nem baj, újra be tudom zsebelni az aranyokat...
és érdekes módon a Speedrush-t csak a Road to után engedi megkezdeni, pedig logikusan nézve pont fordítva kellene lennie. -
Pompi
nagyúr
Az Endurance Kings az megnyílt.
Most jelenleg a Legenden belül a Spirit of Ferrari szériában tartok, így még a Zenith széria is lakatolt, utána a Road to LeMans is, így nem tudom, hogy bele tudnék-e lépni, az utána következő Vertex szériára kattintva azt írja, hogy a Road to LeMans kell unlockolnom, hogy ez ki tudjam majd nyitni. Lehet, hogy az majd automatice unlockolódik, ha a Zenithet befejeztem? -
rumos14
nagyúr
A Veneno még így is drága, főleg hogy egyetlen szériában használható csak - azt is megcsináltam nélküle 75%-ra, szóval alacsony a motiváció. persze kipróbálnám...
elképesztően elszálltak a Gold autók áraival, már a két 300 goldos Ferrari is vicc volt, az Ariel Atom volt egy üdítő kivétel, arra még egy pár gold upgrade-et sem sajnáltam.örülök, hogy a performance rating-es update előtt letudtam 100%-ra a játékot, akkor ugyebár még szabadon meg lehetett venni bármelyik autót bármikor, bármelyik szériába bele lehetett kezdeni.
örülnék egy olyan szériának, ahol _bármilyen_ autót lehet használni, adott performance rating határokon belül, pl. PR 50-55. persze így nem lenne motiváció az upgrade-ra... -
Pompi
nagyúr
Én, mondjuk se akkor se most nem tudom megvenni, mert nem tartok ott, szóval felőlem még ismételhetik majd ezt is

Kicsit lazábbra vettem a haladást mostanában, néha farmolgatok, illetve a OMP-vel bűntetem magam
Btw, a vertex szériától most néztem, hogy még eggyel messzebb kerültem az utolsó frissítéssel, hogy berakták a Road to LeManst külön - pedig azt anno májusban végig is vittem
-
Kronok
tag
a leírt vesztek párszor és aztán nyerek módszer ha nem használ fogom magam és felmegyek online-ra és röhejesen könnyen megnyerhető a futam, megyek a következő lehetetlen futamra ott is online és szintén simán hozom az első helyet, de azért itt is akadnak néha nehézségek, nem mindegy kit dob a gép, ezt régebben végső elkeseredésemben próbáltam ki minden mindegy alapon, amikor az F50 még csak pénzes tuning volt a 4 körös utolsó futamot mindig online csináltam mert offline rendesen szenvedtem, h megtartsam az első helyem vagy nem is sikerült offline nyernem
-
Kronok
tag
Neked mik meg nem vannak

az oké, h felrakod, de ha letöltöd a mostani mentésed akkor mit kezd vele az a kérdés, a visszafelé kompatibilitás nem nagyon szokott működnimi volt ez az 50 gold hack?
amikor ez még működött nem találtam rá erre a fórumra, kimaradtam ebből a körből -
rumos14
nagyúr
nem értek egyet ezzel a hozzáállással.
ez olyan, mint amikor vmi előadáson egy "élelmes" ember a második sorban feláll, hogy ő jobban lásson. erre mindenki, aki ült mögötte, feláll. a végén mindenki áll, és ugyanúgy lát, mint amikor mindenki ült. kábé.
szóval mi élvezet van abban, hogy csalásokkal legyőzöd a többieket, akik nem csalnak? vagy ha más csal, akkor csaljak én is? így sem lesz fair a küzdelem. legyőzöl pár embert, olyat is, aki csalt, olyat is, aki nem, de így is lesz olyan, aki legyőz téged.
de lehet h bennem van a hiba. nekem ez a játék csak kikapcsolódás és nem önmegvalósítás. perfekcionista sem vagyok.szerk: egy csalást alkalmaztam, de az bug volt, a time Trial bug, többször millió meg feletti pénzeket kaptam friends bónusznak, asszem egy éve ilyenkor lehetett kb. azon összesen sztem 15-20 millió pénzt kerestem. ha az nem lett volna, vszleg már nem játszanék a játékkal.
-
Pompi
nagyúr
Attól függ mi a célod. Nekem 320 órám van benne, mindenféle trükközgetés nélkül játszom. Egyelőre szórakoztat (jó most az online multiplayer éppen bosszant kicsit), 80% körül járok, a time trialoknál meg örülök minél feljebb tornászom magam, általában a B osztályban, néha sikerül bejutni az A-ba, de erről alapvetően már letettem, de enélkül is szórakoztat. Most bekerült ez az online dolog a droidos verzióba, ezzel is el tudnék szórakozni ha nem lenne egy hibahalom az egész - ettől függetlenül próbálkozom vele azért.
Lehet eljön majd az a stádium, amikor már minden számomra elérhető autó meg van és lesz pár teljesen elérhetetlen a goldok miatt, és majd akkor megunom, de akkor szerintem leteszem majd, mert a csalással a motiváció is elveszik szerintem.
De természetesen megértelem azokat is akik nem így vannak ezzel, elég gusztustalan a fizetési modell ezt többen többször is megírtuk már, szóval érhető a trükközgetés is. -
Kronok
tag
pár oldalt már néztem ilyen hekkeljük meg az aranyat és pénzt annyira amennyire te magad átírod, csak hát az összes olyan volt, h kattints a linkre és letöltheted, jah persze de előtte válassz 4 dolog közül amit nyerni akarsz majd adj meg telefonszámot aztán ha visszaküldöd sms-ben a kódot letudod tölteni.
a másik de nem tudom pontosan, h ehhez a megoldáshoz tatozik e amit leírtam fent, h szintén lesz végtelen sok mindenséged de mellékhatásképpen elveszik a mentésed és mindent előröl kell kezdeni, de persze annyi pénzed aranyad van, h ezt vígan megoldod skip-el mert hát van mindenből bőven
ezen kívül van más lehetőség? -
-
Djuree
félisten
speed recordban olyan "csalást" szoktam használni, hogy a rajtnál egyből visszafordulok és akkor ugye nem kezdi el számolni a kört és ált. a célegyenes a leghosszabb, de persze a célvonal pont a közepén van tehát nem tudnék az egyenes végéig menni, így meg simán megvan minden speed record bőven.

FefeeX: na akkor majd lemaradok kissé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szerk: végigkattintgattam a maradék/újabb tagokat a FB-on.
)
), hogy megcsípted-e a füvet, de...

muszáj lesz aranyozni 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)