Hirdetés

2019. október 19., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Chepany


Chepany
(őstag)

Ja, hogy már újabban nem nekünk kell irányítani a karaktert, csak biztosítani neki a szabad utat...istenem, mi lett a játékokból???

(#2) Ocarina válasza Chepany (#1) üzenetére


Ocarina
(aktív tag)

A videó megtévesztő. Mi irányítjuk a karaktert, és még szabad utat is csinálunk neki.
De ha nem is irányítanánk a karaktert akkor sem értem a problémád. Remek logikai játék lehetne úgy is, hogy csak a környezetet kell variálni, hogy előrébb jusson a gép által vezérelt karakter.

[ Szerkesztve ]

Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN

(#3) Chepany válasza Ocarina (#2) üzenetére


Chepany
(őstag)

Akkor így ignorálni szíveskedjék mindenki az első hozzászólást! :DDD Nagyon megijedtem, elvégre a videón egy fikarcnyi irányítás sem volt, csak a "pálya alakítás"! Rendben, akkor így tárgytalan amit először írtam.

Szerk.: Nem is tudom, nagyon tetszett mondjuk a Portal, és a régi logikai játékokat is szeretem, csak azért lenne furcsa ez az egész, mert tudjuk, hogy a Rayman egy vérbeli platform játék és ha az lenne átdolgozva logikai játékká melyet leírtál, az kicsit furcsa lenne és már nem Rayman lenne, remélem értesz.

[ Szerkesztve ]

(#4) Ocarina válasza Chepany (#3) üzenetére


Ocarina
(aktív tag)

Persze értelek. :)
Rayman-t nagyon szeretem, a 2. részével rengeteget játszottam, de a Rayman Origins is tetszik. Biztos, hogy jó platformer lesz, egy kis extrával. :K

Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN

(#5) Chepany válasza Ocarina (#4) üzenetére


Chepany
(őstag)

Utólag belegondolva, most, hogy így kifejtetted a dolgot, nem lesz rossz, de tényleg megijedtem először a videó láttán. Mert amúgy a koncepció tetszik...! :K

(#6) sz.balazs.95


sz.balazs.95
(veterán)

En arra vagyok nagyon kivancsi, hogy pontosan hogy oldottak meg az iranyitast.
Szoval ugy van, hogy minden karakterrel kulon-kulon vegig lehet vinni (a tobbit meg a gep iranyitja), vagy az adott palyaszakasz hatarozza meg, hogy kit iranyitunk, vagy egyszerre tobbet is lehet iranyitani, vagy hogy? Nekem a legelso variacio tetszene a leginkabb.

Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.

(#7) daneeeeee


daneeeeee
(aktív tag)

Tetszik, jó pofa!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.