Hirdetés

2022. május 26., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3) #73173120


#73173120
törölt tag

Használt termékre, magánszemély nem köteles jótállást (pláne nem garanciát) vállalni. Ez sajnos benne van a pakliban, azért kell előtte alaposan átnézni, megmozgatni, tesztelni.

Az eladó vétlensége is feltételezhető, mert ha neki mondjuk második gép volt, amit időnként kapcsolt be, 5-10 percre, hogy mondjuk lefrissüljön a rendszer, akkor nála a hiba nem is jelentkezhetett a leírásod alapján. Sőt, az is elképzelhető, hogy pont amiatt jött nálad elő, mert a gép már egy jó ideje nem volt terhelve az előző tulajdonosnál.

Egyébként, eladóként én se szoktam vállalni használt termékekre garanciát. Amint kiadom a kezemből, nem tudhatom, hogy mit csinálnak vele. Nem vagyok szakszerviz, hogy megállapítsam a hiba keletkezésének okát. Ellenben jó eladóként, ami tőlem telik, minden tesztet lefuttatok, és eladás előtt engedem a leendő tulajdonosnak, hogy mindent alaposan átnézzen, hogy lássa, nem árulok zsákbamacskát. És vagyok olyan, hogy egy-egy adásvétel nem 5 perc "Na, tetszik? Mert én mennék.", hanem kivárom :) viszont utólag senki ne jöjjön, hogy ez meg az mégse olyan.

Hirdetés

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.