Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BemAnyó
senior tag
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Silenzio
üzenetére
nem vallom be
ugyanis én mindig nézem, everest fut folyamatosan a g15 -öm lcd jén
és 4magosom van, amit pont a GTA4 miatt szereztem be használtan, kiváló vétel volt alig fizettem rá a 8200 esre. Azt viszont nem igazán értem hogy hogy lehet proci limites valami ami nem is hajtja meg a procit rendesen
Közben meg azt látom hogy GPU terhelés 90-100% -
BemAnyó
senior tag
Mi búbánat az a PCIe 2.1 ? hallott róla már valaki ? én semmilyen infót se találtam ....

-
BemAnyó
senior tag
Hááát kihajtsa é ? vágy nöm hajtsa ki ?
Ha szükséged van rá vedd meg jó lesz , néz meg egy pár tesztet , ez a proci limites dolog szerintem marhaság, vagy legalábbis túl van énekelve, nekem pl eddig a messze a legnagyobb proci (alap 2,6 on) kihasználtságom (jelenlegi kártyámmal ) 60% volt GTA4 alatt, persze min fps - nél egy picit számit a + mhz, de szerintem akinek van egy akármilyen 2 vagy többmagos proci ami megy 3ghz vagy felett annak totál felesleges most arra költenie, már ha játékra kell, inkább vga ra kell gyúrni az többet hoz a konyhára, már ha kell
-
BemAnyó
senior tag
Miért kell így kardoskodni
Jelenleg az 5870 árban és teljesítményben jobb mint az NV csúcskártyája tudásban meg pláne. A driverek meg igen valószínű hogy mélyítik még a szakadékot mivel az most még eléggé beta (hotfix). Kíváncsian várom az NV üdvöskéjét mit fog erre lépni, bár úgy tűnik ők egy picit más irányt vettek fel... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ugyanis én mindig nézem, everest fut folyamatosan a g15 -öm lcd jén
és 4magosom van, amit pont a GTA4 miatt szereztem be használtan, kiváló vétel volt alig fizettem rá a 8200 esre. Azt viszont nem igazán értem hogy hogy lehet proci limites valami ami nem is hajtja meg a procit rendesen
Közben meg azt látom hogy GPU terhelés 90-100%