Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
hihetetlen, mit bele bírsz magyarázni egy fél sorba. még mielőtt odáig jutnánk, nem én robbantottam ki az Öböl-háborút

naszóval. de, kell DX10, és kell DX11 is. viszont visszatekintve az elmúlt 2 évre, a DX10.1 (minden vélt és valós előnyével együtt) egy szép nagy marketing melléfogásnak tűnik.
vissza az eredeti kérdésre: mennyivel innovált többet az AMD, mint az nVidia?
-
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
azért ez így nagyon egyoldalú. az rv670 mennyivel hozott többet, mint a G92 (no DX10.1 please)? az rv770 mennyivel hozott többet, mint a GT200? az egyetlen dolog, amit ki bírok emelni, az az, hogy az AMD-nél valakinek állati sok esze volt, és akkor megjósolta, hogy takarékoskodni kell a chipmérettel, amikor még mindenki UFO-nak nézte miatta.
-
Dyno
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Valószínűleg 10-ből 8 embert az sem érdekel, ha a fél világ éhen hal amíg minden este van hideg sör a hűtőben, ez nem érv.
Fura össze függés, de látom kár veled vitába szállni, igazad van főnök!

-
Dyno
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
zok gondolkozzanak el azon, hogy kivel is rúgták össze a port az utóbbi időben többször is a zöldek.
Hát AMD-vel is emg az Intelel is, vagy mostanában nem olvasok eleget?
Semmivel? Akkor milyen erőfeszítésről beszélsz a G80 után? Gyakorlatilag a G200 sem hozott semmi újat, nem volt érdemi fejlesztés, ez a lényeg, a többi felesleges szájkarate.
Enyhe ciczmust érzek írásodba (zárójelben megjegyzem nem vagyok zöld, se piros/vörös, csupán Radeon amire szívesen emlékezem és szívesen használom azok az X1900/1950XT/XTX-k vagy a G80-as GeForce-ok), erőfeszítés nem volt valóban, konkrétan nem is írtam.
G200....kinek mi a fontos, lehet nincs érdemi fejlődés, de sebességbeli az azért volt, de szerintem 10 userből 8-at a sebességbeli fejlődést nézi, nem az érdemi fejlesztéseket. -
Dyno
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Háát, semmivel.De nagyot dobott vele akkor is, mivel olcsóbban lehetett/lehet előállítani mint a G80-t, ezáltal versenyképes áruk lett, ergo ha nincs g92, akkor Radeon HD38XX-ek már komolygondott jelentett volna, mivel a G80-nak ha emlékezeteim nem csallnak elég durván 70-80K fölött fájtak még talán a 320-as GTS is, igaz rá félévre ujonnan 20K-ért tudtam venni egyet.
Mitsem fejlődtem, X1900XT......az örök szerelmem....
-
Dyno
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
a G80 volt az utolsó komolyabb erőfeszítésük ezen a téren.
Érdekes.....G92 még mindig nagyon kifogott az AMD-n, csak a HD48XX-ekkel siekrült őket befogni, vagy a kocsr 3870X2-vel, de arról meg emgvana személyes szenvedős tapasztalatom.Ilyen x2-es görcsöket nem ajánlok senkinek, főleg nem nyáron, bár ha valaki zsírt akar játék közben égetni annak beza jól jöhet.

-
ddekany
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ráadásul a Fermi, ha lesz, egyáltalán nem biztos hogy jól fog játék terén muzsikálni... nem igazán arra tervezték, amennyire tudni lehet.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ha befér....

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1 humoros
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Eladó 2db Pixel 7
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi